فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡💫 شروع هفته تون شـاد و زیبـا
🤍💫 هر چی آرزوی خوبه نثار شما
🧡💫بـــــراتـــــون...
🤍💫یـــک دل شــــاد
🧡💫یـک لــب خـنــدون
🤍💫یـک زنــدگــی آروم
🧡💫یـک دشــت آرامــش
🤍💫یـک کوه سلامتی و شادی
🧡💫یـک دریـا خــوشـبـخـتـی
🤍💫یک آسمـان آرزوهای زیبا
🧡💫یـک عـــمـــر بــا عـــزت
🤍💫از پـروردگار خواستـارم
🧡💫تـقـدیـم بـه شـمـا خـوبـان
🤍💫شـروع هفتـه تــون عـالـی
🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت و اینجوری درست کن
یه دونه پیازو تفت بده
۴۰۰ گرم گوشت و اضافه کن
نوک قاشق زرد چوبه و فلفل سیاه /۱و نیم قاشق رب و تف بده /۲پیمانه آب جوش بریز /۲ تا چوب دارچین و بزار بپزه /بعد از ۲ ساعت نصف قاشق چای خوری نمک و ۱ قاشق چای خوری سماق و ۳ تا هل و با یکم زعفرون بریز تو خورش و زمان بده جا بیافته واسه ۴ الی ۵ نفر
#آشپزی #چلوگوشت_مجلسى
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سوهان_عسلی
🔷موادلازم
🔹خلال بادام 2/1 پیمانه
🔹شکر یک پیمانه سرخالی
🔹عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر
🔹روغن آبکرده 4 قاشق سوپخوری
🔹زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩آموزش مربای زردآلو و پرتقال
🔹زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم
پرتقال ۱کیلوگرم
لیمو شیرازی یک
شکر ۳کیلو
🔹همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقتدرمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیکروز روی حرارت قرارمیدیم وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹
🔹این آموزش خوشمزه رو سیو کن تا فصل زردآلو درستش کنی و لذت ببری😉
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکی_کشمشی_وکاکائو🧑🍳
کره ۱۵۰ گرم ( اندازه دقیق روی خود کره درج شده)
آرد ۲۶۰ گرم. یا دو پیمانه
پودر قند ۱۸۰ گرم یا یک پیمانه و دو قاشق غذاخوری
دو عدد تخممرغ
وانیل نصف قاشق چایخوری
کشمش نصف پیمانه
شکلات خورد شده نصف پیمانه(قابل حذف)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#گراتین_سیب_زمینی🌮🥔
۴_۵سیب زمینی بزرگ
۱بسته خامه
کمی روغن
کمی فلفل سیاه و پودر آویشن
جوز هندی در صورت موجود بودن
نمک
پنیر چدار یا پیتزا
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سیب_زمینی_با_هویج
مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی آبپز
2عدد هویج رنده شده
1 دسته کوچک شوید خرد شده
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
ماست با سیرپوره شده
طرزتهیه :
هویج را در یک تابه ریخته و با کمی روغن تفت بدید. سپس در یک ظرف دیگه سیب زمینی آبپز وهویج سرخ شده، نمک ، فلفل سیاه وروغن زیتون وشوید خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید واز مواد سالاد بریزید وپر کنید و شکل دهید وبعد در کنار ماست سیر سرو کنید. اگر قالب ندارید میتونید آن را با فنجان شکل دهید ویا میتونید در بشقاب ریخته ووسط آن ماست سیر بریزید. نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز_صحیح_جداکردن_ژله_ازقالب
قالبم رو قبل از اینکه ژله داخلش بریزم با چندقطره روغن مایع چرب کردم.وقتی ژله بعد از چند ساعت که داخل یخچال بود سفت شد برای جدا کردنش از قالب اصلا از ابگرم و سشوار و ...استفاده نمیکنم چون بافت ژله خراب میشه.بعد از اینکه ژله کاملا سفته سفت شد اطرافش رو با نوک انگشت یا چاقو ازاد میکنم بعد میزارم ۵دقیقه توی محیط اشپزخونه بمونه بعدم داخل بشقاب برمیگردونم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#استیک
🔷 مواد لازم
🔹گوشت فیله گوساله 800 گرم
🔹فلفل سیاه یکدوم قاشق چایخوری
🔹روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
🔹سیر حلقهای خرد کرده 4 حبه
🔹نمک به میزان لازم
🔹ریحان 2 ساقه
🔹فلفل قرمز خرد کرده 2 عدد
🔹مواد لازم برای تهیه سس:
🔹روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
🔹سس سویا 1 قاشق سوپخوری
🔹آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
♨️طرز تهیه
گوشت را به چهار حلقه ۲۰۰ گرمی برش بزنید و قدری با استیک کوب بکوبید. آنگاه با فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.
حالا هر بار دو قطعه از گوشت استیکی را در ظرف دیوار کوتاه مناسب مایکروویو قرار دهید .
سیرهای خرد کرده را در کنارش بریزید و روی صفحه پایهکوتاه در دستگاه بگذارید. در دستگاه را ببندید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل ۸ -۱۰ دقیقه استیکها را بپزید.
سپس در دستگاه را باز کنید و استیکها را زیر و رو کنید و این بار ۵ – ۶ دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون استیک برشته شده را در بشقاب قرار دهید.
رویش نمک بپاشید و با سیر، ریحان و برشهای فلفل قرمز بیارائید و قدری از مخلوط سس روی آن بریزید.
♨️روش تهیه سس:
در کاسه مناسبی روغن زیتون، سس سویا و آب لیمو را مخلوط کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩آموزش ژله بریلو
🔹مواد لازم:
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: دو سوم لیوان فرانسوی
آب: نصف لیوان
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
رنگ خوراکی: به دلخواه
🔹نکته: بعد از ریختن نشاسته ی حل شده توی قابلمه ی روی اجاق،باید مدام هم برنید تا ته نگیره.
ژلتون رو بعد از آماده شدن طبق کلیپ یکم رقیق تر بردارید چون بعد از سفت شدن غلیظ تر میشه.
🔹مدت رمان نگهداری بریلو ۳ الی ۴ ماه تو یخچاله، موقع استفاده اگر غلیظ بود یکم آب جوش بهش اضافه کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲