eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍭🍮 🍮🍭 🍡مواد لازم : شکلات تخته ایی سفید 150 گرم. ژله رنگ قرمز 1 بسته. گلوکز یا عسل 2 ق غ آب معمولی 1/3 لیوان. رنگ ژله ای سبز کمی. 🧉طرز تهیه🧉 ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنین، بعد با کمک خلال دندون داخل قالب های کوچیک شکلات رو طرح می‌اندازیم سپس مابقی شکلات رو با کمی رنگ سبز مخلوط کرده و داخل قالب‌ها رو پر میکنیم، بعد از دو دقیقه قالب رو روی صفحه مشبک برگردونین تا شکلات اضافه خارج شه و فقط کف و اطراف قالب ها شکلات باشه بعد با کاردک روی قالب رو تمیز کنین تا در پایان کار لبه های شکلات تمیز در بیاد. حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارین تا شکلات سفت شه. بهتره این مرحله رو دو بار تکرار کنین. در این فاصله پاستیل رو آماده کنین. پودر ژله رو با آب مخلوط کرده روی حرارت بن ماری میکنیم وقتی کاملا ذرات ژله حل شد، گلوکز یا عسل رو بهش اضافه می کنیم وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و میذاریم خنک شه، سپس داخل قالب ها رو باهاشون پر میکنیم، بعد از چند دقیقه که پاستیل بست، مابقی شکلات ها رو روی پاستیل ها میریزیم و میذاریم دو ساعت تو یخچال تا کاملا سفت شه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥧 😋 🍒تخم مرغ ۳ عدد 🍒شکر یک پیمانه 🍒 روغن سه چهارم پیمانه 🍒اب جوش سه چهارم پیمانه 🍒پودر کاکایو یک چهارم پیمانه 🍒آرد ۲ پیمانه 🍒شکلات فرمند ۳ قاشق غ 🍒وانیل کمی 🍒بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری 🧇آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه. روغن اضافه کنین و مخلوط کنین. اب جوش بریزین و مخلوط کنین. در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات فرمند رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب. اگه تو فر میزارین تو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه. اگه میخواین تو قابلمه درست کنین روششو که قبلا توضیح دادم یه قابلمه بزرگتر از قالبتون بگیرین بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین اول قابلمه رو حدودا پنج دقیقه با شعله ملایم گرم کنین بعد قالب کیک رو بزارین داخلش درشو بزارین حتما دمکنی هم بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش غوره بادمجان مواد لازم: نصف مرغ یک کیلو و دویست تا چهارصدگرمی بادمجان 5 عدد متوسط غوره یک پیاله پیاز خرد شده 1 عدد گوجه فرنگی رنده شده نیم کیلو نمک، فلفل، زردچوبه 📝طرز تهیه: مرغ را باکمی زعفرون و نمک یه ساعت میزاریم استراحت کنه، بعد درکمی روغن تفت میدهیم، دو طرف مرغ را تا طلایی شدن سرخ میکنیم، بعد مرغ را خارج میکنیم، در همان ظرف پیاز را تفت میدهیم، نمک،فلفل و ادویه را همراه گوجه فرنگی اضافه میکنیم چنددقیقه دیگر تفت دادن را ادامه میدهیم، مرغ را به قابلمه برمیگردانیم، در ظرف را گذاشته باحرارت ملایم میگذاریم مرغ پخت شه، در این فاصله بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم و روی دستمال تمیز میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود، وقتی مرغ پخت بادمجان ها را همراه غوره اضافه میکنیم و 30 تا 40 دقیقه میگذاریم تا خورشتمون جا بیافتد. من چون بادمجونام کوچولو بودن با چاقو یه چاک وسطش زدم و درسته تو روغن سرخش کردم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما که نباید با انار دسر درست کرد و یه گونی شکر توش خالی کرد !!🙄🤓 اردوور هم میشه درست کرد و ازش لذت برد .میشه برای هم درست کرد😍 طرزتهیه پنیر خامه ای و پنیر گرویر یا چدار یا گودا رنده شده ، اگر نبود همون پنیرخامه رو بریزید . جعفری و پرک بادام و آویشن و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید . بجای پرک بادام از جوانه ها هم میشه استفاده کرد . بعد سلوفان پیچ کنید و تو یخچال بذارید و بعد تو انار دون شده بغلتونید . با بیسکویت نمکی و یا نان عربی برش زده و تست کرده و برشته سرو کنید . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه آموزش خوشمزه داریم من خودم عاشق طعمش شدم🥰 براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه ✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻 انگار رو كباب پز دارين ميپزين مواد لازم براى ٢٠ تا تكه ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید) جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ سس گوجه ۲ ق غ خ لیمو ترش (ابلیمو هم میشه) نمک به میزان لازم ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ . طرز تهیه :👇🏻 جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه ✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت مواد لازم گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) پیاز+جعفری+پودر سیر نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط آرد نخودچی طرز تهیه پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مرغ تهچین مرغ میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده برنج یک‌پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست دو ق غ زعفران دم کرده یک ق غ هل نوک ق چ گلاب یک ق غ نمک یک ق چ حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با با سس خوشمزههه😍😋 ۵۰۰ گرم سینه ی مرغ برای سس: ۱ ق غ روغن ۴ ق غ آرد ۲ ق چ کاری ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ فلفل قرمز نمک ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق چ بکینگ پودر نصف آب گازدار(یا ماشعیر) . سینه ی مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و آب گازدار اضافه کنین و به مدت یکساعت کنار بذارین ، برای سس،روغن و کاری و فلفل قرمز و سیاه و آرد و نمک و‌بکینگ پودر رو با هم مخلوط و نصف آب گازدار و تخم مرغ رو هم بریزید و خوب مخلوط کنین و بعد فیله های مرغ نواری رو داخل سس ریخته و در روغن داغ فراوان سرخ کنین😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
، این هم از اوناست که براحتی میشه بصورت تکنفره درستش کرد ، البته لیوانهای من بزرگن ، از لیوان کوچکتر استفاده کنید ، هم خواهید داشت ،هم تکنفره خواهد بود. درست کردنشم بینهایت آسونه ، ژله آناناس رو درست کنید تو لیوانها بریزید ، بذارید یخچال نیمبند بشه ، ژله آلوئه ورا روهم درست کنید ،تو کاسه بذارید نیمبند بشه ،بعد ژله آلوئه ورا رو با همزن یا چنگال هم بزنید تا کف کنه ، با چنگال تو ژله آناناسم چند تا سوراخ بندازید تا هوا بکشه و حباب درست شه داخبش ، ژله آلوئه ورا رو تو لیوانها روی آناناسا بریزید تا ببنده. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی کباب ترکی😋 مواد لازم: 500گرم گوشت چرخ شده کم چرب 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیا قرمز 2 حبه سیر 1عدد پیاز بزرگ 1 قاشق غذاخوری جعفری 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ادویه ها( فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،نمک ) 1قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل برای داخل ظرف 👇 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری روغن 1 لیوان آب 1/2 قاشق چایخوری نمک(طبق ذائقه) مواد روی کباب👇 چند برش گوجه فرنگی چند برش پیاز ،سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود40_45 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شود ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونید بجای استکان از لیوان فرانسوی دسته دار سر خالی استفاده کنید. مواد لازم:::: اندازه استکان 125میلی لیتریاگرم هست) (این مقدار 12عدد نان میده) 300 میلی لیتر آب ولرم(2 و نیم استکان) 1ق چ نمک 2 ق غ روغن زیتون 500گرم آرد (یا 7استکان ) مواد روی نان::: روغن زیتون 1 ق چ نشاسته 1 ق چ کره 1 ق چ طرز تهیه:::: ابتدا در یک ظرف آب ونمک و روغن زیتون را بریزید و کم کم آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید اگه چسبندگی داشت مثل کلیپ روی میز خمیر را ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به 12 قسمت تقسیم کنید.میتونید به خمیر نیم ساعتی استراحت بدید ،وگرنه بدون استراحت میتونیدبپزید. روغن زیتون و کره ونشاسته بزنیدوخمیرهارو دوتا دوتابازکنیددر ماهیتابه بزارید وهمین که روی خمیر حباب زد برگردانید تا طرف دیگر نان پخته شود. نکاتی که هنگام پخت باید در نظر بگیریدزمان پخت نان زیاد نشه چون خشک میشه.ماهیتابه اگه زیادداغ بشه نان میسوزد و اگه حرارت کم باشد نان سفت شود،پس حرارت متوسط باشد.در حین پخت نان حتماً با یک دستمال حوله کاغذی تابه را آرد پاک کنید چون تا خمیر نان دیگر موقع پخت نسوزند. . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲