eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍡🍡 🍬پودر نارگیل ۲ پیمانه 🍬شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه) 🍬شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم 🍬روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری 🧁پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧇🥯 🥗مواد لازم ❌ 8 نفر 🧇3 لیوان اسفناج خرد شده 🧇2 عدد پیاز متوسط 🧇نمک فلفل سیاه و پودر سیر با توجه به ذائقه 🧇2 عدد خمیر نان لواش 🧇3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🧇1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز 🧇1 عدد زرده تخم مرغ 🍀مراحل🍀 خمیر رو از نانوایی گرفتم. داخل یک پلاستیک فریزر رو خیلی کم روغن بریزین و وقتی رفتین نانوایی بگین براتون دو تا خمیر بندازه داخل پلاستیک. زود برگردین خونه و سریع شروع به پخت کنین تا خمیر خراب نشه. پیاز رو خلالی کرده و با روغن داخل تابه بریزید. وقتی کمی پیاز شل شد، اسفناج رو بهش اضافه کنین و تا رسیدن به برشتگی مدنظر خودتون، اونا رو تفت بدین. پیاز و اسفناج که سرخ شد، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کنید و دو دقیقه تفت بدین. خمیر رو با مواد آماده شده کامل مخلوط کنین و کف ظرف فر یا قابلمه پهن کنین. حالا روی نان رو با فرچه زرده تخم مرغ بزنین و پودر تخم گشنیز هم بپاشید. ۴۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۴۰ یا روی گاز با شعله پخش کن بذارین. وقتی پخته شد، نان را برگردانید و ده دقیقه دوباره بگذارید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍡🍡 🍬پودر نارگیل ۲ پیمانه 🍬شیر عسلی حدودا نصف قوطی ( ممکنه کمتر یا بیشتر لازم باشه) 🍬شکلات برای کاور ۲۰۰ گرم 🍬روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری 🧁پودر نارگیل و شیرعسلی رو مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد داخل رینگ مستطیلی کیسه فریزر میزاریم و روش موادمون رو پهن میکنیم و پالت صاف میکنیم داخل فریزر میزاریم تا سفت بشه به اندازه دلخواه برش زده شکلات را ذوب و با روغن مایع مخلوط میکنیم و نارگیل ها رو کاور میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧇🥯 🥗مواد لازم ❌ 8 نفر 🧇3 لیوان اسفناج خرد شده 🧇2 عدد پیاز متوسط 🧇نمک فلفل سیاه و پودر سیر با توجه به ذائقه 🧇2 عدد خمیر نان لواش 🧇3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 🧇1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز 🧇1 عدد زرده تخم مرغ 🍀مراحل🍀 خمیر رو از نانوایی گرفتم. داخل یک پلاستیک فریزر رو خیلی کم روغن بریزین و وقتی رفتین نانوایی بگین براتون دو تا خمیر بندازه داخل پلاستیک. زود برگردین خونه و سریع شروع به پخت کنین تا خمیر خراب نشه. پیاز رو خلالی کرده و با روغن داخل تابه بریزید. وقتی کمی پیاز شل شد، اسفناج رو بهش اضافه کنین و تا رسیدن به برشتگی مدنظر خودتون، اونا رو تفت بدین. پیاز و اسفناج که سرخ شد، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کنید و دو دقیقه تفت بدین. خمیر رو با مواد آماده شده کامل مخلوط کنین و کف ظرف فر یا قابلمه پهن کنین. حالا روی نان رو با فرچه زرده تخم مرغ بزنین و پودر تخم گشنیز هم بپاشید. ۴۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۴۰ یا روی گاز با شعله پخش کن بذارین. وقتی پخته شد، نان را برگردانید و ده دقیقه دوباره بگذارید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵🍵 🍥مواد لازم 🍥 🔸برنج 1 قاشق غذاخوری 🔸لپه 1 قاشق غذا خوری 🔸سبزی (گشنیز، جعفری، شوید) 1 قاشق غذا خوری 🔸کره نصف قاشق غذا خوری 🔸گوشت گوسفند یا مرغ) 31 گرم 🔸ماست به میزان لازم 🔸پیاز 1/4 🍵طرز تهیه آش ماست برای تهیه آش ماست، ابتدا گوشت را همراه پیاز بپزید، پس از اینکه گوشت کمی پُخت، لپه و برنج را اضافه کنید و آن را در فواصل زمانی مختلف هم بزنید، تا ته نگیرد.به محض اینکه گوشت کاملا پُخت و برنج شما لعاب انداخت، آن را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید.ماست را هنگام سِرو، به آش اضافه و آن را نوش جان کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌮🧆🧆🌮 🧅پیاز 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد🥚 🧄سیر 1 حبه 🌶فلفل دلمه ای سبز و قرمز کوچک ازهرکدام 1 عدد 🍅گوجه فرنگی 1 عدد 🧂نمک و فلفل 🥗🥗🥗🥗🥗 🥘طرز تهیه *تمام سبزیجات را به یک اندازه خرد کنید این کار را می توانید در سبزی خردکن و یا غذاساز انجام دهید به شرطی که مواد له نشود. *در ظرفی سبزیجات خرد شده را با تخم مرغ و ادویه به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. *مقداری روغن را در ماهی تابه بریزید و هنگامی که روغن داغ شد مخلوط مواد را به ماهی تابه اضافه کنید. هر دو طرف املت را بپزید و همراه با سبزی تازه میل کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍌 🌈مواد لازم🌈 مارشملو : ۳۰ عدد هم اندازه عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری قهوه اسپرسو یا قهوه غلیظ : یک سوم فنجان موز رسیده پوره شده : ۱ عدد خامه زده شده : ۱ کاپ (۲۰۰ گرم) شکلات رنده شده : ۱ ق غ خوری ‌☕️☕️☕️☕️☕️☕️ طرز تهیه🔥 ۱.یک ظرف فلزی را به مدت ۱۵دقیقه درون یخچال بگذارید ۲.درون ظرفی آب بریزید روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد ۳.سپس مارشملو ها و قهوه را درون ظرفی دیگر روی آب در حال جوش آب کنید و مرتب هم بزنید ۴.موز پوره شده و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و ظرف را جایی قرار داده تا خنک شود ۵.درون ظرف فلزی سرد شده ی خود خامه را بریزید و با هم زن هم بزنید تا زمانی که صفت شود ۶‌.کم کم خامه را به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید ۷.مخلوط را درون ظرف های کوچک بریزید و روی آن را در صورتی که دوست داشتید با پودر شکلات تزیین کنید ۸.به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍅🍅 ✅مواد لازم✅ 🍅 گوجه فرنگی سفت ۸ عدد بزرگ 🧄 سیر —یک حبه 🍚 برنج — ۸ قاشق غذاخوری 🍀 نعناع یا جعفری مقداری 🍾روغن —چهار قاشق غذاخوری 🍗 آب مرغ — ۲ لیوان 🥫 رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری 🧂 نمک و فلفل — به مقدار کافی 🍅🍅طرز تهیه : گوجه‌فرنگی ها را شسته و سر آن‌ها را به شکل یک دایره ببرید و محتویات داخلشان را در آورید و سر گوجه‌فرنگی را برای در پوش نگهدارید جعفری یا نعناع را با سیر له کنید و با برنج و یک قاشق غذاخوری روغن و دو قاشق غذاخوری از محتویات داخل گوجه‌فرنگیها و به اندازه کافی نمک و فلفل مخلوط کنید سپس روغن و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگیهای خالی شده بریزید بعد گوجه فرنگیها را در ظرف نسوز که چرب شده باشد بچینید داخل آنها را با مخلوط درست شده برنج پر کنید در آنها را بگذارید سپس رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را داخل ظرف و اطراف گوجه فرنگیها بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید دلمه که آماده شد در ظرف بچینید و اطراف آن را با جعفری تزئین کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵 🧄عدس قرمز: 225 گرم 🧄پیاز: 2 عدد 🧄سیر بزرگ: 2 حبه 🧄هویج: 1 عدد 🧄روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری 🧄آب مرغ: 1/5 لیتر 🧄سرکه: 2 قاشق سوپ خوری 🧄فلفل و نمک: به مقدار لازم 🧄برگ کرفس: برای تزئین 🍃برای تهیه سوپ سیر عدس، ابتدا عدس قرمزرا شسته و با روغن زیتون و آب مرغ ، پیاز، سیر، هویج ساطوری شده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1/5 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥙🥙 🥗 برای ۴ تا ۵ نفر 🍈شلغم متوسط پوست گرفته  و رنده شده ۳ عدد 🥕هویج متوسط پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد 🌿جعفری خرد شده نصف لیوان 🟡دانه کدو خام ۱ لیوان 🍋آب لیمو ترش نصف عدد 🍾روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 🧂نمک به میزان لازم 🥙طرز تهیه 🥙 تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده و سپس آب لیموترش و روغ زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده به سالاد اضافه کنید. این سالاد را تا ۴۸ ساعت می توانید در یخچال نگه دارید. شلغم بعد از رنده شدن تغییر رنگ داده و سفیدی آن زرد می شود بنابراین بهتر است سالاد را آماده کرده و درست قبل از سرو شلغم را رنده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥐🥐 🥯آرد1 پیمانه 🥯نمک1/2 ق چ 🥯تخم مرغ1 عدد 🥯شیر1 و 1/2 پیمانه 🥯پنیر پارمسان1/4 پیمانه 🥯جعفری خورد شده2 ق غ 🥯روغن2 ق غ 🥣ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگه ای تخم مرغ و شیر را زده و به کاسه آرد اضافه کنید مواد را آنقدری هم بزنید که مخلوط بشن. سپس روی خمیر را بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از این زمان جعفری و پنیر پارمسان رو اضافه کنید. فر را از قبل روشن کرده و روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذاربد تا گرم بشه. در این مرحله به قالب مافین نیاز دارید. یه قالب ۱۲ تایی. داخل قالب رو با روغن چرب کنید. سپس قالب رو برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه درون فر بذارید. بعد از اینکه قالب به خوبی گرم شد از مواد خمیر بردارید و داخل قالب بریزید. سپس قالب رو برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بذارید. طی این مدت نان پنیری شما طلایی شده و می پزه. بعد از پخت نان ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲