#مارمالاد_انجیر 🫐 😋
▫️انجیر 1 کیلو
▫️شکر 1کیلو و 200 گرم
▫️پودر ژلاتین 1 ق م سرپر
▫️ابلیمو 1 ق غ
▫️گلاب نصف فنجان
🔸انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید . در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم ولی در اینجا چون می خواهیم ژلاتیناستفاده کنیم 200 گرم بیشتر می ریزیم. تا انجیر به قوام می رسد. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا حسابی مخلوط شود. در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم . سپسژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💛
یک روز دیگر
و فرصت دیگری برای زندگی
به هر نفس به عنوان
یک هدیه از طرف خدا نگاه کنید
خدای مهربانم تو را سپاس
به خاطر روزی دیگر و آغازی نو😍❤️
صبحتون بخیر💛
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#سالاد خوشمزه رژیمی 🥗
مواد لازم برای ۴نفر:
* 1 سینه مرغ به قطعات کوچک لقمه برش دهید و با نمک و فلفل روغن زیتون گریل کنید.
* 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
* 4 فنجان سبزی انتخابی(کاهو)
* پیاز قرمز کوچک قطعه قطعه شده
* ¾ فنجان گوجه گیلاس نصف شد
* ½ خیار قطعه قطعه شده
* 1 قطعه آووکادو
* ⅓ فنجان ذرت
سس خانگی:
* 1 فنجان ماست یونانی بدون چربی
* 2-3 حبه سیر خرد شده
* 2 قاشق چایخوری لیمو
* 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
* 1 قاشق غذاخوری خردل دیژون
* 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
* 1 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
* نمک و فلفل
⠀
⠀
⠀
فاکتور های تغذیه برای یک نفر:
کالری: 315 کیلو کالری
کربوهیدرات: 15 گرم
پروتئین: 33 گرم
چربی: 15 گرم
چربی اشباع: 2 گرم
کلسترول: 76 میلی گرم
سدیم: 215 میلی گرم
پتاسیم: 970 میلی گرم
فیبر: 4 گرم
شکر: 5 گرم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_کنجد ⛱
#خورشت_فسنجان_با_کنجد
#خورشت_فسنجون_با_کنجد
🔴مواد لازم🔻🥩
▫️پیاز متوسط یک عدد
▫️روغن به میزان لازم
▫️گوشت خورشتی پانصد گرم
▫️زردچوبه یک ق غ
▫️آب سه تا چهار پیمانه
▫️کنجد آسیاب کرده و بو داده پانصد گرم
▫️رب انار چهارصد گرم
▫️نمک به میزان لازم
▫️شکر در صورت دلخواه یک ق غ
🔴طرز تهیه🔻🥘
🔸ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩اسموتی صبحانه برای درخشش و آبرسانی پوست
📜 مواد لازم:
🔻 یک کاهوی معمولی و متوسط
🔻 نصف پیمانه آب سرد
🔻 دو پیمانه اسفناج
🔻 سه ساقه کرفس
🔻 نصف پیمانه گشنیز
🔻 یک عدد خیار
🔻 یک عدد سیب متوسط
🔻 4 قالب یخ
✨اگر بخواهید مواد مغذی و معدنی این اسموتی را بیشتر کنید، می توانید بادام خام به آن اضافه کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
لیمو عسلی
دستور👇
یک کیلو لیمو زرد درشت
عسل نیم کیلو استفاده شد
لیمو هارو تمیز شستم خشک شد نباید آب داشته باشه روش خشک خشک باشه بعد حلقه ای برش دادم دونه هاشو در اوردم شیشه مو قشنگ خشک کردم آب نباید داشته باشه بعد ی لایه لیمو یک لایه عسل ریختم تا آخر باید سرش یکم خالی باشه چون آب میندازه بعد سرشو قشنگ سفت کردم گزاشتم بیرون دو سه روز باید تو آفتاب باشه بعد هم تو یخچال میزارم برای زمستون برای سرما خوردگی یا کرونا عالیه سیستم دفاعی بدنو قوی میکنه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مافین_پنیر_زیتون
آرد ۱و۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#قهوه_دارچینی
مواد اولیه :
قهوه 5 فنجان (قهوه آماده و گرم)
شکر 55 گرم
چوب دارچین 1 عدد (10 سانتیمتری)
خامه 6 قاشق غذاخوری (خامه کم چرب)
خامه به مقدار لازم (خامه پر چرب) - اختیاری
دارچین به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه:
قهوه، شکر و چوب دارچین رو تو قهوه ساز مخلوط میکنیم و اجازه میدیم 10 دقیقه روی درجه گرم بمونه.
بعد از 10 دقیقه، قهوه رو از صافی رد کرده و تو 6 فنجان یا هر ظرف دلخواه برای سرو میریزیم و در هر فنجان، 1 قاشق غذاخوری خامه کم چرب ریخته و مخلوط میکنیم.
در صورت دلخواه و بنا بر ذائقه و سلیقه، روی قهوه، خامه پر چرب ریخته و با پودر دارچین تزئین میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲