8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 😋😍
🔴سبزیجات دلخواه را خرد کنید.ذ3حبه سیر را رنده ریز کنید با کمی زنجبیل تازه رنده شده، رنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه، 4 ق سس کچاب، 2 ق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز، نمک، ادویه مرغ که عطاریها دارن، 2 ق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت. چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🥭شیک و بستنی یخی انبه
مواد لازم شِیک :
( برای یک نفر ) 👇
بستنی : ۴ اسکوپ
نصف انبه
شیر : یک لیوان
.
🔷مواد لازم بستنی یخی :
نصف انبه
خامه صبحانه : ۴ قغ سرپر
شیر عسلی : ۲ تا ۳ قغ سرپر
شیر : یک لیوان سرخالی
🔺اگر دوست دارید شیکتون رقیق تر باشه مقدار شیر و اگر دوست دارید شیکتون غلیظتر مقدار بستنی رو بیشتر بریزید
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#جیب_تاجر🧑🏻🍳
نان تست
سینه مرغ بی استخوان
پیاز، هویج، فلفل دلمه ای
نمک، فلفل سیاه، زیره و پاپریکا
پنیر خامه ای، یا خامه و یا سس مایونز ۲ ق غ
برای روش:
تخم مرغ ۲ عدد + شیر نصف پیمانه
پودر سوخاری
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی :😍😋
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری_لذیذ
موادلازم
_سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد
_گوجه دو عدد
_پنیر ۱۵۰ الی ۲۰۰۰ ( ، موتزارلا ، چدا و... )
_نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
_تخم مرغ دو عدد
_آرد یک پیمانه
_پودر سوخاری یک پیمانه
طرز تهیه
در ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف کرده و بین دو پلاستیک ( فریزر) قرار داده و با استیک کوب کمی به آن ضربه بزنید تا بافتی تقریبا یک دست پیدا کند و ضخامت آن نیز کمتر شود سپس به آن نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کرده و گوجه و پنیر را در بین آن قرار داده و مجددا به لبه های آن با استیک کوب ضربه زده سینه های مرغ را کاملا به آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ و میل کنید
نوش جان 💗
🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_جادویی😍😋
شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان) برای قسمت کاراملی
برای قسمت کرم کارامل:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۷۰ گرم(یک سوم لیوان)
شیر ۷۰۰ میلی لیتر(حدود سه لیوان)
رنده پوست لیمو کمی
اسانس وانیل کمی
برای قسمت کیک شکلاتی:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۹۰ گرم(حدود نصف لیوان)
روغن مایع ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان)
شیر ۷۰ میلی لیتر(یک سوم لیوان)
اسانس دلخواه(اینجا اسانس غیرالکلی رام استفاده شده)
آرد ۱۲۰ گرم(حدود یک لیوان یه قاشق کمتر)
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قاشقی😋😍
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکبر جوجه لذیذ😋
یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار
شهرستان گلوگاه مازندرانه
🍕
🍕🍕
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی تند و آتشین 😝
ترشی خورا دستا بالا 🤚
فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم.
مواد لازم
فلفل تند واتشبن نیم کیلو
هویج یک عدد
سیر سه حبه
فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید.
ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری
تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم
فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه.
دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز
تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید.
فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید
نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه
این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عااالیه
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_انداز_مرغ😍😋
ماست ۳تا۴قاشق غذاخوری
روغن ۲قاشق غذاخوری
زعفران یک قاشق غذاخوری
برنج ۴پیمانه
مرغ ۵تکه
پیازدوعدد
نمک وپودرسیربه میزان لازم
ابتدا مرغهاروباپیازوادویه وزعفران مخلوط میکنیم یکساعت بهش استراحت میدیم تامزه داربشه بعدداخل تابه یک مقدارروغن میریزیم ومرغها روفقط یک طرفش روسرخ میکنیم درب تابه روهم بزارین برنج روهم آبکش میکنیم موادته چین،ماست،زعفران،روغن ومقداری ازبرنج روباهم مخلوط میکنیم کف قابلمه یکمقدارروغن ریخته مرغها رواززطرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج زعفرانی رومیریزیم روی مرغهاوکاملافشرده میکنیم وبعدبرنج سفیدرومیریزیم مجددفشرده کرده دم کنی میزاریم اجازه میدیم حدودا۴۰دقیقه تادم بکشه
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲