6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کلوچه_کنجدی👨🍳پارت اول
🌼تخم مرغ : ۲ عدد
🌼آرد : ۱۵۰ گرم ... تقریبا ۱ لیوان+یک سوم لیوان (اگر خمیر زیادی شل بود تا نصف لیوان اضافه میکنیم)
🌼پودر قند : ۱۲۰ گرم ... تقریبانصف لیوان
🌼کنجد : به مقدار لازم
🌼روغن مایع : ۶۰ گرم ... ۱/۴ لیوان
🌼بکینگ پودر : ۱ ق.م
🌼وانیل : ۱/۲ ق.چ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#کلوچه_کنجدی 👩🍳پارت دوم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_کباب_مرغ
.
۷ عدد فیله ی مرغ
نصف فلفل قرمز
نصف فلفل دلمه سبز
۱۰ عدد قارچ
۲ ق غ خامه صبحانه
نصف لیوان شیر
نمک وفلفل سیاه و فلفل قرمز
تکه های فلفل قرمز
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه خمیر اگه خمیر پیراشکی آماده داشتید که نرم بود و قابلیت پیچیده شدن داشت از اون استفاده کنید در غیر اینصورت یک خمیر خوب آماده کنید و با کاتر دایرهای برش بزنید و سوسیس را داخلش بپیچید. من یه رسپی خمیر پیراشکی براتون میذارم اگه دوست داشتین امتحانش کنید:
خمیر پیراشکی و فینگرفود:
👈مواد لازم:
شیر یا ماست: ۱ لیوان
روغن: نصف لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
بکینگ پودر: ۱ ق غ
خمیر مایه: ۱ ق غ
آب ولرم: نصف لیوان
شکر: ۱ ق غ
آرد: ۵ تا ۶ لیوان
زردچوبه: اختیاری برای رنگدهی خمیر
نمک: ۱ ق چ
👈ابتدا خمیر مایه را با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود. سپس تخم مرغ را در ظرف دیگر زده و شیر و روغن را مخلوط و خمیر مایه را اضافه و در انتها آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک و به مایه اضافه کرده و ورز دهید. خمیر باید لطیف باشد و به دست نچسبد. چند ساعت روی خمیر را پوشانده و استراحت دهید تا خمیر حجیم و قابل استفاده شود.
👈برای تهیه این فینگرفود، سوسیسها رو تکه تکه کنید یا از سوسیسهای انگشتی استفاده کنید. سپس داخل خمیرهای دایرهای شکل گذاشته و مثل آبنبات بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن_برگر 😍😍
مواد لازم برای ۶ عدد
۲ عدد ران مرغ
۲ عدد سینه مرغ
نان برگر ۷ عدد
شیر ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پیاز قرمز ۱ عدد
ادویه ها شامل
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و پودر سیر و اورگانو که از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
این قطعا ابدار ترین برگر مرغی هست که تا الان امتحان میکنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_سیب_زمینیروسی
مواد لازم👇
ژامبون دلخواه ۴۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط، پخته و مکعبی ۳ عدد
هویج ، پخته و مکعبی ۳ عدد
تخم مرغ ، پخته و مکعبی ۶ عدد
خیار شود ، مکعبی ۱۰۰ گرم
پیاز کوچک، مکعبی یک عدد
نخود فرنگی یکفنجان
خیار متوسط، مکعبی یک عدد
مایونز یک فنجان
شوید تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدارلازم
نصف قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
طرز تهیه👇
اول همه موادی که باید پخته بشن یعنی سیب زمینی، هویج، نخود فرنگی، و تخم مرغ رو آب پز کنید. بعد همه مواد رو به جز نخود فرنگی بصورت ریز و مکعبی خرد کنید.
مواد رو مخلوطکرده و مایونز وشوید خرد شده، نمک، فلفل،و شکر (اختیاری) رو به مواد اضافه کنید. می تونید به دلخواه خودتون کمیهم آبلیمو اضافه کنید.
سالاد رو داخل یخچال قرار بدید و زمانیکه خواستید سروکنید از یخچال خارجکنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
دسر طالبی 🍈🍈🍈
مواد لازم:
پودر ژلهى طالبی.............١ بسته
پورهى طالبی..............٣/٤ لیوان
آب جوش...................٣/٤ لیوان
بستنی وانیلی یا شیر یا خامه............١/٢ لیوان .
.
طرز تهیه:
پودر ژله را در ٣/٤ لیوان آب جوش ریخته و روی دمای کم خوب هم بزنید تا حل شود.
بستنی را درون آب طالبی بریزید.
زمانی که ژلهی طالبی سرد شد آن را به آب طالبی افزوده کنید.
مى توانید همهی مواد را یکباره درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید.
اگر طالبی شما شیرین نبود، ٣-٢ قاشق شکر به مواد افزوده کنید.
مواد را در قالب که کمی چرب شده ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول مرغ و پنیر مکزیکی:
اول مرغ رو گذاشتم پخته بشه و بعد ریز ریش ریش کردم.بعد یه پیاز رو خوب تفت دادم و مرغ رو بهش اضافه کردم و یه تفتی دادم ونمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز وپودر پاپریکا و زردچوبه زدم بهش و یک و نیم قاشق رب گوجه.بعد که مواد کاملا مخلوط شد و رب و ادویه ها از خامی در اومدن از رو شعله برداشتم گذاشتم سرد شد بهش مخلوط پنیر پیتزا و گودا اضافه کردم و خوب هم زدم.تو نان تریلا اول یکم سس ریختم و بعد از مخلوط مرغ و پنیر توش ریختم و و لبه نان رو زرده تخم مرغ زدم و نون رو رول کردم و بعد روی رول ها زرده تخم مرغ زدم و کنجد ریختم و گذاشتم تو فر 200درجه و با زمان یک ربع تا بیست دقیقه.نوش جان
پ.ن.اگر نون ترتیلا ندارید میتونید بجاش نون لواش رو گرد ببرید و استفاده کنید یا این تافتون های کوچیک که بسته بندیه تهیه کنید.
اموزش نان ترتیلا رو براتون خواهم گذاشت.
ریختن یک مدل پنیر هم کفایت میکنه اما من گودا ریختم طعمش عالی تر شد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😍
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
.
#نون_خامه_ای
.
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ق.غ
آرد ۱۳۰گرم
نمک یک پنس
کره ۱۱۳گرم
آب یک پیمانه
وانیل نصف ق.چ
.
کره و آب و شکر و وانیل و بریزید تو قابلمه نچسب،وقتی شروع به جوش ریز زدن کرد آرد و نمک الک شده رو یک مرتبه اضافه کنید،و با لیسک خمیر و به مدت چهار دقیقه با شعله متوسط رو به کم جمع و باز کنید.(به این کار داغ زدن میگن که باید با حوصله و دقت انجام بشه)
.
خمیر و بریزید تو یک کاسه تا از داغی بیفته ،بعد تخم مرغهارو دونه دونه با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی هر کدوم و جدا هم بزنید.
.
خمیر و بریزید تو قیف و با ماسوره ساده یا طرحدار پایپ کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس موز😋
مواد لازم🔻
موز ڪوچیک : 3 عدد.
آب : 1 لیوان دسته دار فرانسوی.
نمڪ : 1 پنس.
شکر : 30 گرم.
ڪره : 20 گرم.
آرد : 130 گرم.
تخم مرغ : 2 عدد
دستور تهیه🔻
ابتدا شڪر، ڪره و آب رو داخل تابه اے نچسب به جوش مے آوریم، سپس آرد و نمک رو اضافه و با قاشق چوبے هم میزنیم تا مواد ڪاملا با هم مخلوط شوند و خمیر در تابه جمع شود. حالا حرارت رو خاموش ڪرده اجازه میدهیم تا خمیر خنک شود.
تخم مرغ ها رو یڪے یڪے اضافه و با مواد مخلوط میڪنیم اگه براتون سخته میتونین با همزن برقے هم بزنین ولے من با همون قاشق چوبے مخلوطشون ڪردم.
خوب حالا مواد رو داخل قیف با ماسوره ے ستاره میریزیم.
موزها رو پوست ڪنده از وسط نصف میڪنیم و از قسمت برش خورده چوب بستنے ها رو داخل موزها فرو میڪنیم مطابق فیلم.
موادی رو ڪه توے قیف ریخته بودیم رو دور تا دور موز ماسوره میزنیم و سپس در روغن داغ و شناور با حرارت ملایم سرخ میڪنیم.
سپس در مخلوط شڪر و دارچین مے غلتانیم، دارچین سلیقه ایه اگه دوست ندارین میتونین حذفش ڪنین.
براے درست ڪردن سس هم 50 گرم شڪلات رو با 100 میلے لیتر شیر داغ مخلوط میڪنیم، ڪمے داخل یخچال میذاریم تا سس ڪمے غلیظ شه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲