6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد_عطری😋😋😋
-برنج شسته شده: ۱ پیمانه
آب: حدود ۵ پیمانه
-شکر: ۲ پیمانه
-نمک: ۱/۳ قاشق چایخوری
-گلاب: ۳/۴ پیمانه
-زعفران دم شده یا اکسترکتزعفران: به دلخواه خودتون (هرچی بیشتر بزنید شله پر رنگتر و خوش عطرتر میشه)
-خلال بادوم و پسته(قابل حذف): ۱ قاشق غذاخوری از هر کدام (اگر پیمانه لیوان بود-در این ویدیو پیمانه من لیوان هست)
-کره: ۲۰ گرم
بیست دقیقه بعد از پخت برنج با آب و نمک، شکر رو اضافه کنید و در ۱۰ دقیقه نهایی، گلاب و زعفرون و کره رو اضافه کنید.
مدت زمان پخت: حدود ۷۰ دقیقه
روی شلهزرد رو با دارچین، خلال پسته و بادوم تزیین کنید و حالش رو ببرید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_ژله 🍮🍮🍮
ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده.
وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم و بعد ژله رنگ دلخواه رو تو قسمتایی که میوه گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده...
.وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم
نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
3. برای سفت تر شدن ژله می تونید آب کمتر بریزید یا از پودر ژلاتین استفاده کنید.
نکته:میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن 😋
•[👨🍳ببین و بپز👩🏿🍳]•
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_شکلاتی
آرد دو لیوان
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
روغن مایع سه چهارم لیوان
آب جوش یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غذا
پکینگ پودر ۲ ق چ
جوش شیرین نوک ق چ
.
تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید .
با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
روی کیک هم که سس گاناش هست.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✅کیک گلاب و هل😍😍
✍ مواد لازم:
شکر:یک لیوان
تخم مرغ:سه عدد
آرد :دو و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
شیر :نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
هل :یک قاشق چ
پکینگ پودر :یک قاشق غ
🍜 طرز تهیه:
اول شکر و تخم مرغ ها و پودر هل رو با هم زن خوب میزنیم تا پف کرده و کرم رنگ بشه بعد شیر و گلاب و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام به مواد قبلی اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه قرار میدیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند الک شده نصف پیمانه
گردوی ریز خرد شده نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
پودر هل یک ق چ
ارد یک ق م
دمای فر ۱۵۰ به مدت ۲۵ دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_آلبالو
ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن
دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت قارچ و کرفس
کراکت یه پیش غذای فرانسوی خیلی محبوبه که ترکیب اصلیش سیب زمینیه ولی میتونید به دلخواه به موادش چیزایی که دلتون میخواد رو اضافه و کم کنید و کراکت های متنوع درست کنید و حالشو ببرید😋😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ژلی_کافی👩🍳
ژله ها:
۱) ژله قهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۲ شات اسپرسو + ۱ شات آب سرد
.
۲) ژله شیرقهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۲ شات اسپرسو + ۱ شات شیر
.
۳) ژله شیرقهوه: ۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین + ۱ شات اسپرسو + ۲ شات شیر
.
✅ نوشیدنی:
یک قاشق چایخوری قهوه فوری یا ۱ شات اسپرسو + ۱ قاشق چایخوری شکر+ ۲شات شیر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_خوشمزه👩🍳
مواد لازم کیک:
3 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم فنجان روغن گیاهی
نصف لیوان شیر
3 قاشق کاکائو
یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کیک را با دمای 180 بپزید
مواد کاستارد:
یک فنجان شکر
یک لیتر شیر
آرد نصف پیمانه
نشاسته 3 قاشق
یک قاشق چایخوری وانیل
(دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید)
یک قاشق کره
سس کرم کارامل:
یک و نیم لیوان آب داغ
دو بسته کرم کارامل
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خوراک_ماهی_و_سیب_زمینی 🦪 😋
▫️۴، ۵ تکه ماهی سالمون
▫️۷، ۸ عدد سیب زمینی متوسط
🔸برای سس
▫️۷، ۸ شاخه جعفری
▫️۱ حبه سیر(اگر کوچک بود ۲ حبه)
▫️نصف لیوان روغن زیتون
▫️۱ قاشق چایخوری پر نمک
▫️فلفل سیاه
▫️۱ عدد لیمو ترش
🔸ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید، آنها را با پوست داخل قابلمه بگذارید و با آب پر کنید تا جایی که تمام سیب زمینیها داخل آب باشند. تقریبا ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند(سیب زمینیها باید نیم پز شوند).
روی ظرف را کمی روغن بمالید و تکههای ماهی را وسط آن قرار دهید. سیب زمینی ها را هم مانند تصویر برش دهید و کنار ماهیها بچینید.
درست کردن سس : جعفریها را ریز خرد کنید، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. آبِ نصف لیمو را هم روی آنها بریزید و هم بزنید. حالا سس را روی سیب زمینیها و ماهیها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه(تا وقتی روی آنها سرخ شود) بپزید. این غذا را به صورت گرم و در کنار سالاد سبزیجات سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
یه دسر زیبا و شیک والبته خوشمزه مناسب مهمونیهاتون😍👌❤
لایه اول پاناکوتا هست و لایه دوم ژله.
برای تزیینش هم کمی خامه قنادی و یک ورق پرتقال خونی وبیسکوییت خردشده.ویا هرچیز دلخواهتون میتونه باشه.وقتی که پاناکوتا رو داخل ظرفها ریختین,میذارین یخچال تا میبنده, بعد ژله رو روش میریزین و میذارین یخچال تا ژله هم ببنده.
#پاناکوتا 👇👇👇
مواد لازم:
شیر:۳لیوان
شکر:۷ق.غ
وانیل:نوک ق.چ
خامه صبحانه:نصف لیوان
پودرژلاتین:۲ق.غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
طرز تهیه:
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم.مواد که خنک شد داخل ظرفها میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲