9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه سوخاری🤤
مواد لازم :
پیاز
فیله مرغ
هویج
نخود فرنگی
نون پیتا یا لواش
پودر سوخاری
ذرت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دوستان گلم
🌱اول هفته تون زیبا و پراز لبخند
🌸امیدوارم
🌱هفت روز هفته تون
️🌸یکی از یکی زیبـاتر
🌱و دوست داشتنی تر
🌸و️ پر از عشق و دوستی
🌱و پر از خیر و برکت باشه
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍛🍛لوبیا پلو تبریزی 🍛🍛
🥗مواد لازم:
🔸برنج ۴پیمانه؛
🔸لوبیا چشمبلبلی ۲ پیمانه؛
🔸شوید تازه ۴ پیمانه؛
🔸روغن جامد ۲ ق س؛
🔸دارچین یک دوم ق س؛
🔸کره ۷۵ گرم؛
🔸زعفران دم کرده
🔸سینهمرغ ۱ عدد؛
🔸پیاز ۱ عدد؛
🔸کره ۱ قس؛
🔸آبمرغ ۲ پیمانه؛
🔸آبجوش
🔸نمک و ادویه
🎈طرز تهیه:🎈
برای تهیه لوبیا پلوی تبریزی برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید. پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید. حالا به ترتیب و لایهلایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید. مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍃مربا ترب سفید🍃
☑️مواد لازم
🔶هل کمی
🔷گلاب ۲/۱ پیمانه
🔶آب ۳ پیمانه
🔷آبلیمو ۱ قاشق
🔶ترب ۱ کیلو
🔷آب آهک به مقدارلازم
🍂طرز تهیه🍂
برای تهیه مربای ترب سفید ابتدا تربها را برش داده و به شکل مورد نظر آماده میکنیم و ۴ ساعت در آب آهک قرار میدهیم و بعد ۲ ساعت در آب سرد قرار داده و سپس تربها را با آب و کمی گلاب ۵ بار جوشانده و هر بار ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار میدهیم. بعد آنها را داخل شهدی که یکی دو جوش زده باشد میاندازیم و حدودا نیم ساعت جوشانده تا قوام بیاید بعد گلاب و هل را اضافه میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍪کلوچه زنجبیلی🍪
❌مواد لازم:🍥
💥روغن جامد ۲۵۰ گرم
💥شکر ۲۵۰ گرم
💥ماست ۲۵۰ گرم
💥تخم مرغ ۲ عدد
💥زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
💥بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
💥آرد سبوس دار (آرد کامل گندم) ۱ کیلو گرم
🥐طرز پخت🥐
برای تهیه کلوچه زنجبیلی در ابتدا روغن و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغها را اضافه کنید. سپس ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. بعد آرد را کمکم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. نکته: میتوان به این کلوچه، طعمهای مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و…) ضمناً این کلوچه حالت بیسکویت دارد و میتوانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. میتوان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد میشود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍲سوپ عدس 🍲
✅معتدل سمت سرد، مفید برای تقویت عمومی، تقویت بینایی است.✅
🔹مواد لازم🔹
🔰گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
🔰نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
🔰عدس : دو پیمانه
🔰جعفری خرد شده : دو پیمانه
🔰سیب زمینی : یک عدد متوسط
🔰آبغوره یا آب نارنج : در صورت تمایل
📝روش تهیه🍜🍜🍜🍜
🍲برای تهیه سوپ عدس ابتدا عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی را به برش های یک سانتی و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. عدس را به همراه مقداری آب، سیب زمینی جعفری، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل می توان از چاشنی آبغوره یا آب نارنج استفاده کرد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍘حلوا با شکر قهوه ای 🍘
🥠گلاب : چهار قاشق غذاخوری
🥠شکر قهوه ای : سه پیمانه
🥠زعفران آب شده : به میزان لازم
🥠آرد سبوس دار گندم : سه پیمانه
🥠آب : چهار پیمانه
🥠روغن کنجد یا روغن حیوانی : چهار قاشق غذاخوری
🍮🍮روش تهیه
برای تهیه حلوا ، آرد را با حرارت بسیار کم به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس روغن را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم و آرد را مرتب هم می زنیم، سپس شکر قهوه ای را به همراه آب می پزیم تا قوام بیاید. پس از آن گلاب، زعفران و شکر قهوه ای را نیز به آرد افزوده و روی حرارت کم مرتب هم می زنیم تا پخته شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🌶ترشی فلفل🌶
مواد لازم:🍋
🔸فلفل سبز تند ۵۰۰ کرم
🔸سرکه ۱ لیتر
🔸نمک به مقدار لازم
🔸سیر ۱ بوته
🔸ترخون و نعناع چند شاخه
🍱طرز تهیه:🍱
برای تهیه ترشی فلفل در ابتدا سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.🍃🍃🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲