eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه سوخاری🤤 مواد لازم : پیاز فیله مرغ هویج نخود فرنگی نون پیتا یا لواش پودر سوخاری ذرت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم اسپاگتی لوله ای 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر) 2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید) 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه جوز هندی نمک لایه پنیری👇 125 گرم پنیر فتا پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید و‌مرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼اول هفته تون عالی و بینظیر 💓الهـی امروزتـون 🌷پراز بهترينها و غـرق 🌼خوشبختی باشيد 💓الهـی بی دلیل 🌷دلِ مهربونتون شاد بشه 🌼الهی شامل رحمت پروردگار باشید 💓الهی از خزانه غیب خدا 🌷روزی فراوان به شما برسه 🌼الهی تنتون سـالم 💓و عاقبتتون بخیر باشه 🌷روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دوستان گلم 🌱اول هفته تون زیبا و پراز لبخند 🌸امیدوارم 🌱هفت روز هفته تون ️🌸یکی از یکی زیبـاتر 🌱و دوست داشتنی تر 🌸و️ پر از عشق و دوستی 🌱و پر از خیر و برکت باشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🍛🍛لوبیا پلو تبریزی 🍛🍛 🥗مواد لازم: 🔸برنج ۴پیمانه؛ 🔸لوبیا چشم‌بلبلی ۲ پیمانه؛ 🔸شوید تازه ۴ پیمانه؛ 🔸روغن جامد ۲ ق س؛ 🔸دارچین یک دوم ق س؛ 🔸کره ۷۵ گرم؛ 🔸زعفران دم کرده 🔸سینه‌مرغ ۱ عدد؛ 🔸پیاز ۱ عدد؛ 🔸کره ۱ ق‌س؛ 🔸آب‌مرغ ۲ پیمانه؛ 🔸آب‌جوش 🔸نمک و ادویه 🎈طرز تهیه:🎈 برای تهیه لوبیا پلوی تبریزی برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید. پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید. حالا به ترتیب و لایه‌لایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید. مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍃مربا ترب سفید🍃 ☑️مواد لازم 🔶هل کمی 🔷گلاب ۲/۱ پیمانه 🔶آب ۳ پیمانه 🔷آبلیمو ۱ قاشق 🔶ترب ۱ کیلو 🔷آب آهک به مقدارلازم 🍂طرز تهیه🍂 برای تهیه مربای ترب سفید ابتدا تربها را برش داده و به شکل مورد نظر آماده می‌کنیم و ۴ ساعت در آب آهک قرار می‌دهیم و بعد ۲ ساعت در آب سرد قرار داده و سپس تربها را با آب و کمی گلاب ۵ بار جوشانده و هر بار ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می‌دهیم. بعد آنها را داخل شهدی که یکی دو جوش زده باشد می‌اندازیم و حدودا نیم ساعت جوشانده تا قوام بیاید بعد گلاب و هل را اضافه می‌کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍪کلوچه زنجبیلی🍪 ❌مواد لازم:🍥 💥روغن جامد ۲۵۰ گرم 💥شکر ۲۵۰ گرم 💥ماست ۲۵۰ گرم 💥تخم مرغ ۲ عدد 💥زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری 💥بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 💥آرد سبوس دار (آرد کامل گندم) ۱ کیلو گرم 🥐طرز پخت🥐 برای تهیه کلوچه زنجبیلی در ابتدا روغن و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ‌ها را اضافه کنید. سپس ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. بعد آرد را کم‌کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. نکته: می‌توان به این کلوچه، طعم‌های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و…) ضمناً این کلوچه حالت بیسکویت دارد و می‌توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. می‌توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد می‌شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍲سوپ عدس 🍲 ✅معتدل سمت سرد، مفید برای تقویت عمومی، تقویت بینایی است.✅ 🔹مواد لازم🔹 🔰گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ 🔰نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم 🔰عدس : دو پیمانه 🔰جعفری خرد شده : دو پیمانه 🔰سیب زمینی : یک عدد متوسط 🔰آبغوره یا آب نارنج : در صورت تمایل 📝روش تهیه🍜🍜🍜🍜 🍲برای تهیه سوپ عدس ابتدا عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی را به برش های یک سانتی و گوجه را به صورت نگینی خرد می کنیم. عدس را به همراه مقداری آب، سیب زمینی جعفری، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در صورت تمایل می توان از چاشنی آبغوره یا آب نارنج استفاده کرد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍘حلوا با شکر قهوه ای 🍘 🥠گلاب : چهار قاشق غذاخوری 🥠شکر قهوه ای : سه پیمانه 🥠زعفران آب شده : به میزان لازم 🥠آرد سبوس دار گندم : سه پیمانه 🥠آب : چهار پیمانه 🥠روغن کنجد یا روغن حیوانی : چهار قاشق غذاخوری 🍮🍮روش تهیه برای تهیه حلوا ، آرد را با حرارت بسیار کم به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم، سپس روغن را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم و آرد را مرتب هم می زنیم، سپس شکر قهوه ای را به همراه آب می پزیم تا قوام بیاید. پس از آن گلاب، زعفران و شکر قهوه ای را نیز به آرد افزوده و روی حرارت کم مرتب هم می زنیم تا پخته شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌶ترشی فلفل🌶 مواد لازم:🍋 🔸فلفل سبز تند ۵۰۰ کرم 🔸سرکه ۱ لیتر 🔸نمک به مقدار لازم 🔸سیر ۱ بوته 🔸ترخون و نعناع چند شاخه 🍱طرز تهیه:🍱 برای تهیه ترشی فلفل در ابتدا سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم .نعناع و ترخون رو هم پاک می کنیم و می شوریم و می گذاریم حتما آبشون بره و خیس نباشه . ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل در اون می زاریم و بقیه اقلام رو یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمون درش پر بشه . بعد شیشه رو با سرکه پر می کنیم یک روز درش رو باز می گذاریم و بعد از یک روز درش رو محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.🍃🍃🍃 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲