🥔🍞#فطیر_سیب_زمینی🧆
🥟مواد لازم:
یک ونیم لیوان شیر
یک ق غ شکر
یک عدد تخم مرغ
یک ق غ خمیر مایه
یک سوم لیوان روغن مایع
یک ق چ نمک
۴/۵_۵لیوان آرد
🥐مواد میانی:🍴
دوعدد سیب زمینی
دو ق غ روغن مایع
نمک، فلفل تند وپاپریکا
دو ق غ جعفری
🥯طرز تهیه:🥯
شیر ولرم رو داخل کاسه بزرگی ریخته شکر و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط میکنیم.خمیرمایه که پف کرد سفیده تخم مرغ وکره ونمک را هم اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه کرده ۵دقیقه ورز میدیم بعد روشو پوشانده در جای گرمی میذاریم تا به عمل بیاد
در این فاصله سیب زمینی رو درشت خورد کرده داخل قابلمه ریخته کمی آب ریخته میذاریم کاملا بپزه بعد سیب زمینی ها داخل کاسه بزرگی ریخته کمی که سرد شد با پشت قاشق له کرده روغن مایع نمک، فلفل ،پاپریکا وجعفری رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم کنار میذاریم
خمیرمون که به عمل امد پف خمیر رو میگیریم به دوقسمت تقسیم یک قسمت رو داخل سینی فر که چرب کردیم پهن کرده مواد میانی رو روی خمیر پهن کرده بقیه خمیر رو روی میز باز کرده روی سیب زمینی میذاریم ودر فر با دمای ۱۹۰درجه تا وقتی طلایی بشه میپزیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#همبرگر_شكم_پر_دوبل
🫔🫔🫔🫔
🍘مواد لازم:🧂
گوشت چرخ كرده : 300 گرم
پنير موزارلا : 50 گرم
گوجه فرنگی : 2 عدد
كاهو يا سبزی : به دلخواه
پياز : 1 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر شكم پر دوبل
🍽طرز تهیه:🍅🍔
گوشت چرخكرده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. بعد از يك ساعت نصف گوشت چرخ كرده را پهن كنيد و روی آن پنير ، گوجه ، سبزي و كاهو بگذاريد. گوشت آماده را به اندازه یک همبرگر پهن کنید حالا نصف ديگر گوشت را كه جدا كردهايد اندازه گوشت پاييني روي آن بگذارید و با كمي آب ولرم دور گوشت را ببنديد تا مواد داخل آن بيرون نريزد. همبرگرتان را در كمی روغن سرخ كنيد يا روی كباب پز تنوری اش كنيد. آن را درون نان همبرگر بگذاريد و با سس مورد علاقهتان همبرگر دوبل را نوش جان كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱#پلو_لوبیا_سیاه 🍱
🧆ابتدا از شب قبل یک پیمانه لوبیا سیاه رو پاک کرده ، شسته و خیس میدید اینجوری آب سیاهش هم خارج میشه سپس با دو لیوان آب میذارید پخته بشه و در مرحله آخر پخت نمک می زنید.
دو و نیم پیمانه برنج رو از قبل خیس داده آبکش کرده و لابلاش لوبیاهای پخته شده رو قرار داده و دم میدید و با مرغ پخته شده و سالاد سرو می کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#املت_ذرت🌽🌽
ذرت تازه یا کنسرو ذرت ١لیوان
تخم مرغ ٢عدد
شوید تازه خردشده دوقاشق غ خ
نمک فلفل قرمز به مقدارکافی
🥘ابتدا ذرتهارو جدا پختم و از صافی رد کردم و ریختم تو یه ظرف تخم مرغ هاروجدا هم زدم به همراه ادویه ها ریختم روی ذرت و تابه رو داغ کردم و روغن ریختم و تمام موادو ریختم داخل تابه وچند دقیقه اخر شوید رو اضافه کردم که عطر فوق العاده ای به این املت میده😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍉#پاستيل_هندوانه
🍭🍬پودر ژله انار رو با 2 قاشق پودر ژلاتين و یک لیوان سر خالی آب جوش مخلوط میکنم و بن ماری میکنیم می ریزیم تو قالب و 10 ّدقیقه ميزاريم فریزر توی این فاصله یه بسته ژله الورا رو با دو قاشق پودر ژلاتين و یه لیوان سر خالی آب جوش مخلوط میکنیم به روش بن ماری حل میکنیم و دو قسمت میکنیم یه قسمت کمتر رو با شیر مخلوط میکنیم یه قسمت بیشتر رو رنگ سبز میزنیم بعد از ده دقیقه سفید رو روی قرمز می ریزیم 2 —3 دقیقه فریزر ميزاريم بعد رنگ سبز رو می ریزم و 10 دقیقه ميزاريم فریزر
بعد دو ساعت ميزاريم تو یخچال
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍊🍊#بیسکوئیت_پرتقالی🍊🍊
آرد یک کیلو
نیم کیلو کره
نصف لیوان پودر قند
5 تخم مرغ
نصف لیوان آب پرتقال
یک قاشق کوچک بکینگ پودر
یک قاشق کوچک نشادر خوراکی(اختیاری)
یک قاشق بزرگ عصاره پرتقال
🥖🍊کره و شکر را باهمزن بزنید.تا خامه ای بشه.بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید.آب پرتقال رو اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر و نشادر رو الک کنید و بعد اضافه کنید.
مخلوط کنید.بعد داخل کیسه ای بریزید و با قیف روی سینی فر چرب شده بچینید و در فر 170 درجه بذارید تا طلایی شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍯🍭#دسر
🍰یه پ عسل + یه پ ارده میذاری روی حرارت از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقتو میریزتوش واز داغی که افتادتوی ظرف چهارگوش میریزی وبه فریزر منتقل میکنی (یه رب ۲۰ دیقه کافیه)خودشو که گرفت برش میزنی یا مثه منه تنبل از اول توی قالب سلیکونی میریزی که بعدشم درد سر برش و مکافات هم اندازه کردنش نداشته باشی😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍴🍴#پلو_زیره🥣🥣
🍛🍛۳ پیمانه برنج را آبکش کنید ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با ۳ حبه سیر له شده نمک فلفل و کمی آویشن و روغن تفت بدید و لابلای برنج آبکش شده به همراه زیره سیاه قرار بدین و برنج را دم کنید. قالبی کردن پلو بادمجان های درشت و یک اندازه را عمودی وباریک برش بزنید و با روغن فراوان و نمک سرخ کنید بادمجانها را داخل قالب مورد نظر ترجیحاً قالب گرد بچینید و پلوی دم کرده را داخل آن فشرده کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست چون خود بادمجان روغن دارد ظرف قالب را قبل از سرو کردن۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از خارج کردن ، قالب را به کمک1 بشقاب برگردانید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_پای_پنبه_ای
🥠🥮🥠
🥮مواد لازم :
تخم مرغ......2عدد
آرد......1پیمانه و یک سوم پیمانه
ماست......نصفه پیمانه
شکر......3/4 پیمانه
روغن مایع......نصفه پیمانه
پکین پودر......1قاشق مربا خوری
وانیل.....نوک چاقو
مواد میانی:
پودر کاسترد.......2قاشق غذاخوری
شکر......2قاشق غذاخوری
شیر.....2لیوان
میوه دلخواه
🍘طرز تهیه :🥧🥧🥧
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنده.سفیده را با همزن خوب می زنیم تا سفت و پفکی شود.زرده و وانیل را با شکر می زنیم تا کرم رنگ شود.ماست را می ریزیم و سپس روغن را اضافه می کنیم.آرد و پکین پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.به مواد اضافه می کنیم.و در آخر سفیده را می ریزیم.بهتر است که به حالت دورانی هم بزنیم تا پف کیک نخوابد.داخل قالب تارت تو گود می ریزیم.
اگه قالب تارت تو گود ندارید، می تونید داخل تارت معمولی بریزید و در آخر پخت یک سانت از لبه کیو رو خارج کنید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم.قالب را روغن جدا کنده بزنید.
شروع به درست کردن مواد داخل تارت می کنیم.پودر کاسترد و شکر را مخلوط می کنیم بعد شیر را اضافه می کنیم.روی حرارت گذاشته تا به غلظت فرنی برسد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍳🥚#نیمرو_تره
مواد لازم:🍛🍛🍛
تره کوهی یا تره ی معمولی:۱دسته کوچیک
تخم مرغ محلی:۲عدد
نمک و فلفل
کره ی محلی
کمی زردچوبه در صورت تمایل
طرز تهیه:😋🍀
تره ها رو پاک کنیبن
خوب بشورین.
خرد کنیبن،
با کره و نمک و کمی زردچوبه تفت بدین.
تخم مرغ ها رو لت بزنیبن.
روی تره ها بریزین و بزارین خودش رو بگیره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲