eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فنجونی خوشمزه😋 به همین سادگی و خوشمزگی میتونید یه دسر خوشگل و خوش عطر و خوشمزه داشته باشید . مواد لازم👇 شیر: یک ونیم لیوان شکر: نصف لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ خامه صبحانه: ۱بسته آب سرد: نصف لیوان زعفران دم کرده: به مقدار لازم . ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
توپک_نارگیلی_شیرعسلی 🥥🍭🥥🍭🥥🍭🥥🍭🥥🍭🥥🍭🥥 پودر نارگیل:200گرم شیر عسلی:200گرم مغز بادام یا فندق به مقدار لازم پودر نارگیل برای تزیین شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته وسطشو گود میکنیم و مغز میذاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم تو پودر نارگیل میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍘 😋 🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنید سپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه 🔸سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم تا بپزه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‍ ✅ پاناکوتای وانیلی با ژله و میوه😋 ✍ مواد لازم: کیوی= ۲ عدد ژله آلوورا= یک بسته شیر =دو لیوان خامه صبحانه= نصف پاکت شکر= نصف لیوان وانیل= یک چهارم ق چ پودر ژلاتین= ۲ ق غ آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🏻🍮 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ _🍃🌸🍃________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای ۳ نفر گوشت ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج ۲ پیمانه کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ پیاز داغ ۳ ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ _🍃🌸🍃________
✍ هر وقت رزقت کم شد خواستی زیادتر بشود، از همان اندکی که داری انفاق کن! وقت نداری، پول نداری، بدهکاری، اما از همان مختصری که هست به دیگران ببخش، با صدق دل و خدایی. یک دفعه می بینی در باز شد و روزی سرازیر شد. خدا بیش و کم را کاری ندارد، با انفاق شما رزقت را بیشتر می کند. عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃 ••••❥💚❥••••••••••••••••••••• ✨ @attre_zohor ✨✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••••❥💚❥•••••••••••••••••••• 💫شب ها آرامشی دارند ✨از جنس خدا 💫پروردگارت همواره ✨با تو همراه است 💫امشب از همان شب‌هایی‌ست ✨که برایت یک شب بخیر 💫خدایی آرزو کردم ✨شبتون بخیر ••••❥💚❥••••••••••••••••••••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸سه شنبه تون شاد و بینظیر 🌷عیــدتون مبـارک 💓قلبتون جایگاه عشق 🌸و مهربانی 🌷دستتون روزی دار 💓و سخاوتمند و بخشنده 🌸سفره تون همیشه بازو پربرکت 🌷جمالتان شاد 💓وهدیه دهنده لبخند 🌸خداوند یار و نگهدار تک تکتون 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
💚🌷 مولای من! ای ناگهان تراز همه ی اتفاق ها پایان خوبِ قصه ی تلخِ فراق ها ای وارثِ شکوه اساطیر،جلوه کن تاگم شود ابهت این ادعاها… ” اللهم عجل لولیک الفرج ، وجعلنا من خیر أعوانه و أنصاره “ ” اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم “ ✿☆✿ 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. امروز آموزش به همراه رو داریم. 🍅🍅 گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه. برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه. ⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه. ⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲