#ته_دیگ_مرغ_زعفرونی 🍘 😋
🔸ران مرغ رو با نمک و فلفل و زعفرون، یک عدد پیاز خلالی و دو ق غ آبلیمو مرینیت کنید
سپس مرغها رو داخل ظرف با روغن و یک ق غ زعفران،کمی سرخ کنید و یک ربع هم بذارید با شعله کم بپزه
🔸سپس توی ی قابلمه رو خوب با روغن چرب کنید و برنج آبکش شده تون رو با زعفرون مخلوط،و توی قابلمه ریخته و خوب با دست فشار میدیم و یکدست میکنیم
حدود چهل و پنج الی یکساعت زمان میدیم تا بپزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✅ پاناکوتای وانیلی با ژله و میوه😋
✍ مواد لازم:
کیوی= ۲ عدد
ژله آلوورا= یک بسته
شیر =دو لیوان
خامه صبحانه= نصف پاکت
شکر= نصف لیوان
وانیل= یک چهارم ق چ
پودر ژلاتین= ۲ ق غ
آموزش دسر و ژله میخوای بیا👇🏻🍮
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
_🍃🌸🍃________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشمش_پلو
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه
حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید.
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ
پیاز داغ ۳ ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
_🍃🌸🍃________
✍ هر وقت رزقت کم شد خواستی زیادتر بشود، از همان اندکی که داری انفاق کن! وقت نداری، پول نداری، بدهکاری، اما از همان مختصری که هست به دیگران ببخش، با صدق دل و خدایی.
یک دفعه می بینی در باز شد و روزی سرازیر شد. خدا بیش و کم را کاری ندارد، با انفاق شما رزقت را بیشتر می کند.
عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
••••❥💚❥•••••••••••••••••••••
✨ @attre_zohor ✨✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••••❥💚❥••••••••••••••••••••
💫شب ها آرامشی دارند
✨از جنس خدا
💫پروردگارت همواره
✨با تو همراه است
💫امشب از همان شبهاییست
✨که برایت یک شب بخیر
💫خدایی آرزو کردم
✨شبتون بخیر
••••❥💚❥••••••••••••••••••••
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
مولای من!
ای ناگهان تراز همه ی اتفاق ها
پایان خوبِ قصه ی تلخِ فراق ها
ای وارثِ شکوه اساطیر،جلوه کن
تاگم شود ابهت این ادعاها…
” اللهم عجل لولیک الفرج ، وجعلنا من خیر أعوانه و أنصاره “
” اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم “
✿☆✿
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
امروز آموزش #بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم.
#پوره_گوجه🍅🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(صبحونه لاکچری😉)
مواد لازم :👇
نان تست 2 عدد.
تخم مرغ 3 عدد.
پیاز قرمز 1 عدد.
فلفل سبز چند عدد.
جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری.
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ترشی_مخلوط_زیتون
زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
هویج حدود 800 گرم
سیر یه بوته بزرگ
آب یک و نیم لیوان
سرکه دو لیوان
سیاه دانه کمی ( در صورت تمایل)
نمک مقدار لازم
پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه
فلفل قرمز. مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری باید در یک قاشق روغن مایع روغن تفت بخوره تا بوی خامی اون گرفته بشه
این ترشی بهتره که کمی تند باشه ولی با اینحال مقدار فلفلش دست خودتونه
اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه ،سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید مطابق عکس تا همینطوری بمونه و خنک بشه، اینطوری هواگیری (کنسروی)میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه ،البته در این روش باید حتما درب شیشه ها فلزی باشه وحسابی کیپ باشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲