5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج و ۵ دقیقه وقت داری؟؟
پیشنهاد میکنم این دسر خوشمزه ی فوری که نیازی به فر هم نداره رو حتما درست کنی!
هویج ها رو بشورید و پوستشونو بگیرید. و بعد هم رنده کنید .
اندازه پنج لیوان از هویج های رنده شده رو داخل تابه بریزید .
یک و نیم لیوان شکر اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا روی حرارت بذارید تا خوب پخته بشه و آبش کشیده بشه.
۲۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو پودر کنید
و به هویج های پخته شده اضافه کنید
پنجاه گرم گردوی خرد شده رو هم به مواد اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه
روی سلفون پودر نارگیل بپاشید و از مواد روش بزارید و رول کنید. و بمدت دو ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید
دسر خوشمزه و خوش عطر ما آماده شد
برش بزنید و نوش جان کنید.
همین حالا دست بکار بشید و این دسر خوشمزه رو درست کنید، مطمئن باشید خوشتون میاد.
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شیره_انگور😍😋
حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره
_تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
_فررابادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید.
۳عدد تخم مرغ + ۱/٨ ق چ وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند وکرم رنگ شود ۱/۲لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه یک دور با همزن میزنیم. ۳/۴لیوان شیره انگور+۱/۴لیوان شیرولرم(میتونید آب استفاده کنید) ریخته ومخلوط میکنیم
۱و۱/۲لیوان آرد سفید +1ق م بیکینگ پودر مخلوط سه بار الک کرده شده ودر طی سه مرحله به مواد اضافه وبالیسک یا هم زن دستی قاطی میکنیم تا آرد کاملا در مواد یکدست شود ودرقالب چرب شده وآرد پاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک رادرون قالب ریخته ودرفر از قبل گرم شده بادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فرشمادارد ۴۰تا۵۰ دقیقه ،حتما بعد ۴۰ دقیقه باخلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست
🥗🍔
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک موزاییک با روکش شکلاتی بدون فر 👩🏻🍳
از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
موادلازم:
شکلات شیری 160 گرم
2 بسته بیسکویت پتی بور
2 قاشق غذاخوری کره
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 استکان فندق درشت خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا شکلات را به روش بن ماري(روی بخار آب) ذوب کرده و داخل قالب کیک سیلیکونی بریزید تا همه جای قالب را بپوشاند و بزارید در فریزر تا ببندد.
از طرفی کره را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت تا آب شود ، سپس شیر ، شکر و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا غليظ شود، از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، مهم است 👍🏻 بعد از سرد شدن ، سس را روی بیسکویت هایی که با دست به تکه های بزرگ خرد کرده اید بریزید و مخلوط کنید.
قالب کیک را از فریزر بیرون بیارید، مخلوط بیسکویت سرد را روی شکلات منجمد ادر قالب ضافه کنید و بگذارید یک شب در یخچال بماند ، سپس آن را بیرون بیارید و از قالب جدا کنید و نیم ساعت صبر کنید و آن را به راحتی برش بزنید و سرو کنید 🤗👩🏻🍳
نوش جان
🥦
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه دسر رژیمی که هرچی بخوری چاق نمیشی!😎😎😍😍
دسری که میبینید یکی از خوشمزهترینها و در عینحال مقوی و سالمترینهاست!😯😍 پس حتماً آموزشش رو سیو کنین.
مواد لازم:
جو پرک ۱ پیمانه
کره بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
سیروپ کارامل ۱/۳ پیمانه
سان ماس به میزان لازم
میوه به دلخواه
🌈🎊🌺
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳دسر خوشمزه👩🍳
تخم مرغ -2 عدد
شیر -200 میلی لیتر
روغن -90 گرم
آرد-240 گرم
شکر -300 گرم
آب جوش -200 میلی لیتر
پودر کاکاعو 4 ق غ
۱.۵ ق چ جوش شیرین
۱.۵ ق چ بکینگ پودر
برای کرم:
خامه قنادی -300 گرم
پنیر ماسکارپونه - 500 گرم
شیر عسلی -50 گرم
کاکائو - 1-2 قاشق غذاخوری
شکلات خنک شده ذوب شده -100 گرم
برای گاناش
خامه صبحانه_۱۰۰ میلیلیتر
شکلات -150 گرم
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_فنجونیِ_بدون_فر🧁
آرد= ۷ ق غ
تخم مرغ = ۱ عدد
شیر= ۸ ق غ
روغن مایع= ۵ ق غ
شکر= ۷ ق غ
پودرِ کاکائو= ۱ ق غ
بکینگ پودر= ۱ ق م
وانیل=۴/۱ ق م
ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم
بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه ۳/۲ فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود ۳۰ دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از ۳۰ دقیقه ۱۵ دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه در اخر میتونید روشو با گاناش یا شکلات تخته ایی و یا هرچیزی که دوست داشتید تزیین کنید👩🏻🍳👌👌
👩🏻🍳👨🏽🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍨🍨#بستنی سرخ شده
کورن فلکس یا بیسکوییت ۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱/۲پیمانه
بستنی وانیلی ۱لیتر
🍨طرز تهیه بستنی سوخاری لذیذ :
اول از همه بستنی ها را اسکوپ میزنیم و یک ساعت داخل فریزر میگذاریم تا حسابی خودش را بگیرد و آب نشود.
حالا اسکوپ ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در کورن فلکس و دوباره و دوباره تا سطح روی بستنی کاملا پوشیده شود.
وقت آن رسیده که بستنی ها را در روغن داغ بیندازیم.(من از مخلوط بیسکوییت پودر شده و پودر سوخاری استفاده کردم.)
یک ظرف کوچک برداشته و روی حرارت میگذاریم ، حدودا نصف ظرف روغن میریزیم و روغن را داغِ داغ میکنیم
۳۰ ثانیه بستنی را سرخ میکنیم و بیرون می آوریم.
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━✵
.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳نان خانگی👩🍳
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از یا صاحب الزمان ادرکنی💚
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚☘
سلام به آقایی که هر روز سراغ از همه میگیرد اما کسی سراغ از او ..
#کلیپ
با امام زمان چه کرده ایم ؟؟ 😔😔
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌹
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚