eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سيب پنیری با این سس خفن😍🔥 این سس همه کاره اس برای پیتزا و ساندویچ و همه چیز کاربرد داره🙆🏼‍♀️ حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی🥰 اینارو میخوایم😍👇🏻 سیب زمینی دوعدد فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد گوجه یک عدد پیاز کوچیک یک عدد سیر دوحبه رب گوجه ۱ ق غ نمک فلفل سیاه اویشن پولبیبر پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم جعفری کمی 🥦 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی :😍😋 مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم. 🥗🍔 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 نان تست سینه مرغ بی استخوان پیاز، هویج، فلفل دلمه ای نمک، فلفل سیاه، زیره و پاپریکا پنیر خامه ای، یا خامه و یا سس مایونز ۲ ق غ ‌ برای روش: تخم مرغ ۲ عدد + شیر نصف پیمانه پودر سوخاری ‌ ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🥦 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ترشی سالاد مشهدی 😘 ❤️ 😉 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان ٢: يك عدد هويج رنده شده ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير ٣: ده تا پانزده گرم كره مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم 🥗🍔 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم _سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد _گوجه دو عدد _پنیر ۱۵۰ الی ۲۰۰۰ ( ، موتزارلا ، چدا و... ) _نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم _تخم مرغ دو عدد _آرد یک پیمانه _پودر سوخاری یک پیمانه طرز تهیه در ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف کرده و بین دو پلاستیک ( فریزر) قرار داده و با استیک کوب کمی به آن ضربه بزنید تا بافتی تقریبا یک دست پیدا کند و ضخامت آن نیز کمتر شود سپس به آن نمک و فلفل و کمی پودر سیر اضافه کرده و گوجه و پنیر را در بین آن قرار داده و مجددا به لبه های آن با استیک کوب ضربه زده سینه های مرغ را کاملا به آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ شده با حرارت متوسط سرخ و میل کنید نوش جان 💗 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک موز نوتلا شیک😎 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥐دستور تهیه پیراشکی خونگی😍😋 🔶یک لیوان شیر گرم 🔹یک لیوان آب گرم 🔸یک چای خوری شکر 🔹یک قاشق چای خوری نمک 🔸یک قاشق غذاخوری مخمر فوری 🔹روغن برای سرخ کردن 🔸دوستان شیر و آب را با مخمر مخلوط کنید به ترتیب شکر و آرد و نمک را اضافه کنید تا خمیر آماده بشه و به دست نچسبه بذارید نیم ساعت استراحت کنه بعد ورز بدید پفش بخوابه و کل خمیر رو با وردنه صاف کنید و با لیوان به صورت گرد گرد در بیارید وسطشون رو سوراخ کنید بزارید ده دقیقه دیگه استراحت کنه در انتها داخل روغن داغ سرخ کنید تا رنگ دو طرف عوض بشه میتونید با کرم کاکائو نوش جان کنید خیلی راحت و عالیه حتما امتحان کنید 🥗🍔 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس مرغ خانگی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 خیلی از عزیزان ماهی رو با پوست سرخ میکنن ولی ما پوست ماهی رو جدا وسرخ میکنیم فقط زمانی پوست ماهی رو جدا نمیکنیم بخواهیم کبابی ویا شکم پر درست کنیم ماهی رو خوب شسته و تو صافی بزارید تاکاملا ابش بره ماهی رو با زعفران+نمک+فلفل+دارچین+پودرسیر +آبلیمو وپیاز خلالی مزه دار میکنیم سلفون میکشیم وچند ساعتی میزاریم یخچال سعی کنید با برس ویا نوک انگشتان همه جای ماهی به مواد آغشته بشه مقداری آرد شیرینی پزی (آرد سفید)زردچوبه ونمک قاطبش میکنیم ماهی رو از داخل مواد خارج کرده میتکونیم تا پیاز ها ازش جدا بشه دوطرفشو آغشته به آرد میکنیم وتو روغن سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن تو همون ماهی تابه موادی که ماهی رو توش خوابانده بودیم تفت میدیم پیازها که طلای شدن ماهی سرخ شده به ماهی تابه برمیگردونیم(روی پیازها)شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم چند دقیقه دوباره با هم سرخ بشن سپس با شوید پلو ویا سبزی پلو ویا باقالی نوش جان کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲