#بستنی_آناناس 🍍 🍨 😋
آناناس خردشده1/4 پیمانه
پودر یخ 1/4پیمانه
آناناس یک حلقه
بستنی چهار اسکوپ
آب کمپوت آناناس نصف پیمانه
سس پرتقال دو قاشق سوپخوری
🔸آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقیمانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کافه گلاسه😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
ببینید با یه ترفند ساده موزها چه خوشگل شدن، برای بچه ها هم خیلی جالب و جذابه😍
موز ۲ عدد، شکلات شیری یا تلخ ۱۵۰ گرم، مغز فندق و بادام خرد شده، چوب بستنی ۴ عدد
🔴موزها رو پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و چوب بستنی بزنید وسطشون بعد به مدت ۱۵ دقیقه بزارید فریزر. شکلاتها رو به روش بن ماری ذوب کنید و موزها رو داخل شکلات ذوب شده بزنید و در مغزها بچرخونید تا همه جای موزها به مغز آغشته بشه و بعد اجازه بدین تا شکلات خنک بشه و ببنده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ماهی بندری😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش چیزکیک فوق العاده🤩
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پیراشکی سیب فوری😋
📤فوروارد یادتون نره ⚘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش موکتل نارنگی🍊
📤فوروارد یادتون نره ⚘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚🌷
#سلام_یا_مهدی 💚
💢 تی. ک تا.ک به حسینیه تبدیل شد
بیش از 2.3 میلیون پست ترند تی.ک تا.ک تا الان
#مهدی_جان این روزها نامت بر سر زبانها افتاده
💚آقای من
💚مولای من
💚جان مادرت بیااااااا 🤲🏻💚
💚تعجیل در فرج آقا امام زمان عج
🌷صلوات🌷
#اللهم_صل_على_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
#ترشي_خيار
اینم یه ترشی ساده و راحت
خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم
بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره.
دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم.
سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است.
بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزینكنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲