eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو قالبی 🥪🥪🥪🥪 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 آلبالو رو با دو لیوان آب گذاشتم بپزه حین پخت ی تیکه نبات اندازه دو بند انگشت اضافه کردم و بعد وقتی آبشو کشید دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و آلو و زرشک بهش اضافه کردم و کمی نمک درشو گذاشتم تا همه له بشن و قتی همه ی مواد نرم شدن گذاشتم سرد شد دستکش دستم کردم و موادو با دلستم له گردم و به اصطلاح چنگ زدم لازم نیست هسته هاشم جدا کنید و بعد رب انار ترشو با آب کمی رقیق کردم و بهش اضافه کردم کمی برای جذاب شدنش بهش کیوی خشک و آلو شابلون خشک اضافه کردم اگر که شما ندارین از لواشکم میتونید داخلش استفاده کنید🤤 و در آخر پودر غوره فراون و گلپر اضافه کنید که طعمشو چندین برابر دلچسب میکنه🤤 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# شیرموز _کافی شاپی😍😍 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر از اون غذاهای خاصه که پایه ثابت غذاهاتون میشه🥰 داخل سینه های مرغ حفره ایجاد کنید زعفران، ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر ) بزنید تا مزه دار بشه به پیاز تفت داده شده، ۱۵۰ گرم سبزی معطر خرد شده اضافه و تفت بدید ۲ ق مغز گردو خرد شده ۳ عدد قیصی خرد شده ۳ ق زرشک نمک ۳ ق رب انار اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید داخل مرغ ها را با مواد پر کنید مرغ هارو داخل روغن حسابی سرخ کنید به پیاز تفت داده شده ۲ ق رب، نمک، فلفل، زردچوبه، آب اضافه کنید و مرغ ها را داخلش بچینید با چند عدد قیصی و زرشک اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه اینم از سینه مرغ شکم پر جذابمون که حاضر شد کنار یه برنج زعفرانی هم تکمیل میشه😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای 5 نفر: مواد لازم: فیله تکه ای مرغ 1 کیلویی 1 عدد پیاز ، آب گرفته شده 1 حبه بزرگ سیر 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی نمک 1 قاشق چای خوری سرکه نصف لیوان چای خوری خامه. برای ماکارونی: 2 لیتر آب روغن و نمک 1 قاشق چایخوری زردچوبه 300 گرم ماکارونی 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری اویشن. امیدوارم که لذت برده باشید. دستور رو با صدا توضیح دادم ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ 🍔 آشپزی باکدبانوها🥘 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شیرینی نارگیلی😍😋 مواد لازم: 125 گرم کره سه عدد تخم مرغ نصف لیوان پودر شکر یک و نیم لیوان پودر نارگیل یک استکان فندق ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا) دو لیوان آرد نصف بسته‌ی 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق چایخوری) مواد شربت: دو و نیم لیوان شکر سه لیوان آب یک برش لیمو طرز تهیه: داخل کاسه‌ای کره یا مارگارین هم دمای محیط پودر نارگیل شکر فندق و ایرمیک را مخلوط کنید و تخم مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد و بیکینگ پودر را هم مخلوط کنید تا خمیری که چسبندگی دارد تهیه شود. با قیف یا قاشق بستنی و یا با دست خمیر را شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید با فاصله بچینید. در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی‌ها بپزید. برای شربت شکر و آب و لیمو را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید بعد از به جوش آمدن 15 دقیقه حوشانده و از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه شیرینی‌ها را از فر خارج کردید کاغذ روغنی را بردارید و شربت داغ را روی شیرینی‌های داغ بریزید(چون پودر نارگیل دارد خمیر نمی‌شود) 1_2 ساعت زمان دهید و بعد به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری😍😋 • همیشه که نباید تکراری درست کرد بادمجانُ این مدلی که بهتون میگم درست کنید فوق العاده ست😋🤩 ۴ عدد بادمجانُ بدون اینکه سرش جدا بشه، پوست بگیرید بادمجان ها رو برش بزنید، برش گردونید و از طرف دیگه هم برش بزنید به ۳ لیتر آب، ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه بادمجان ها رو ۱۵ دقیقه داخل آب نمک بذارید، روش هم یک جسم سنگین بذارید تا بالا نیاد بادمجان ها رو خشک کنید ۳ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت اضافه کنید و ترکیب کنید بادمجان ها را به تخم مرغ آغشته کنید، داخل پودر سوخاری بزنید تو روغن داغ سرخشون کنید با سس ماست و جعفری هم تزئین کنید • ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍😋 3 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 عدد پوست پرتقال رنده شده 2 لیوان آرد ذرت 1 لیوان آرد 1 ق غ پودر بیکینگ 1 ق چ سرخالی وانیل مغز گردو برای تزیین ‌ 👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌طرز تهیه:👇 ‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در فر ۱۷۰ درجه بذارید 🌺🍇👩‍🍳👩‍🌾👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تهیه این ماست سفت و کم آب ابتدا شیر بمدت ۳۰ دقیقه بجوشونید بعد که خنک شد میزارم یخچال فرداش سرشیر روش میبنده میگیرم بعد دوباره گرم میکنم تا حدی باشه که گرماش انگششت دست تحمل کنه نه داغ باشه نه سرد👌👌 بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید این ظرف من چهارکیلو بود هر یک لیتر شیر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست بریزید در انتها روی ظرف با ابکش میپوشونم بمدت شش تا هشت ساعت در درمای محیط باشه درش نزارید چون آب میندازه یا نیمه باز بزارید بعد از این بمدت هشت تا ۱۲ ساعت بزارید یخچال تا ماست حسابی ببنده و سفت بشه شیر اگه محلی و پرچرب باشه و مایه ماست هم محلی باشه اصلا نیازی به نشاسته نداره ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت مرغ نیم کیلو رب گوجه یک ق غ پیاز ریز 4 عدد سیر یا پودر سیر دو حبه فلفل سیز یک عدد (اختیاری) فلفل دلمه ای یک عدد کوچک روغن یا کره یک قاشق برگ بو ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید. مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید. یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه. با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید. این غذا برای افراد لاغر و ضعیف، بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲