کیک شیرین🍰
#کیک_اسفنجی_با_کرم_و_مربا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🎀آموزش#کیک_اسفنجی با کرم و مربا
: مواد لازم:
1-تخم مرغ 8عدد
2-آرد سفید 8 قاشق سوپخوری 200گرم
3-شکر 8قاشق سوپخوری 200گرم
4-وانیل یا رنده پوست لیموترش به مقدار کم
5- خامه 4 سیر
6- خاک قند 4 قاشق سوپخوری
7-مربای پوست پرتقال خرد شده 1 فنجان
8-سفیده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
اول کیک را در قالب گرد مطابق دستور کیک اسفنجی ساده تهیه و آماده میکنیم می گذاریم کاملاً سرد شود .
بعد خامه و خاک قند را مخلوط می نمائیم و می زنیم تا فرم بگیرد سفیده را جداگانه می زنیم تا سفت شود ، بعد کم کم با خامه مخلوط می کنیم و مربای پوست پرتقال را با خامه مخلوط می سازیم و کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ورقه می کنیم و وری هر ورق کیک را کمی شربت رقیق معطر شده با عرق بهار نارنج یا لبکور می دهیم و مقداری خامه می مالیم ورقه های کیک را روی هم می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا بهم بچسبد و روی کیک را با خامه زده شده می پوشانیم و با لبه کارد صاف می کنیم و وسط کیک را مقداری رنده شکلات می ریزیم و اطراف آنرا با رنده نارگیل تزئین می کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_ژله_ای_پرتقالی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍊
🍴مواد لازم🍴
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر ژله پرتغال ۱ بسته
آرد ۱ و نیم لیوان
آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه
🔥طرز تهیه🔥
اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخممرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم.
✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره.
✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید.
✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_ماگما ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#كيك_ماگما(MAGMA)
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
بكينگ پودر 2 ق م
پودر كاكائووو 3 ق غ
آرد 2 ليوان
مواد لازم براي محلبي:
شير 4 ليوان
شكر 6 ق غ
آرد 2 ق غ سر پر
نشاسته ذرت 3 ق غ
وانيل 2 ق م
كره 2 ق غ
ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده.
حالا تخم مرغ و شكر رو مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته
آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت۳ساعت در یخچال میذاریم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سه رنگ🍰🎂
#فیلم
#آموزشی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر
تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیر نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پور دو قاشق چایخوری...کشمش یک سوم لیوان
تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن میزنیم تا حجیم بشه بعد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیر و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...و در آخر کشمشا رو اضافه میکنیم...
نکته:برای اینکه کشمش ته کیک نره کشمش باید از قبل خیس بشه بعد تو آرد غلتونده بشه
.
قبل اینکه کارتون و شروع کنید قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه شعلشم کم باشه ... مواد کیک و میریزیم تو کپسولای کاغذی نسوز ؛ تو قابلمه هم سه پایه فلزی یا الک میزاریم من الک گذاشتم بعد کپسولا رو میزاریم رو الک و در قابلمه که حتما روش دمکنی گذاشتیم و میبندیم و چهل و پنج دقیقه زمان میدیم تا بپزن ؛ شعله باید کم باشه مثل زمانی باشه که برنج دم میکنیم بعد پختم تا یک ربع در قابلمه رو باز نکنید ؛ اگر دوست دارید روش طلایی بشه قالبا رو برگردونید و زمان بدین تا رنگش عوض شه
من روش گاناش ریختم میتونید خامه هم بزنید ... این تعدادی که تو عکس میبینید و با نصف دستور درست کردم
دوستانی که میخوان تو فر یا توستر درست کنن کپسولا رو بزارن تو سینی فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست الی سی دقیقه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#تافی_شکلاتی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تهیه تافی شکلاتی
مواد لازم :
شکلات170 گرم
کره نصف قاشق غذاخوری
شیر عسلی 1 قوطی
آرد همه منظوره یک و نیم پیمانه یا 195 گرم
عصاره وانیل خالص نصف قاشق چایخوری
شکر سفید1/4 پیمانه یا 50 گرم
کره به دمای محیط رسیده3/4 پیمانه یا 170 گرم
طرز تهیه بیسکوییت :
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل قالب فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی بیاندازید، به طوری که از دو طرف قالب بیرون بیاید و روی فویل را با کمی کره ی آب شده چرب کنید. کره و شکر را با همزن زده تا سبک شود. سپس به ترتیب وانیل، آرد و نمک را اضافه و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را یکدست داخل قالب پهن کنید و روی آن را با چنگال سوراخ کنید تا در فر پف نکند و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید بعد از پخت فرصت دهید تا سرد شود.
طرز تهیه کارامل :
شیر عسلی را داخل یک ظرف نسوز بریزید و روی آن را با یک فویل بپوشانید و روی یک قابلمه آب در حال جوش به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذارید تا بپزد. هز از گاهی فویل را برداشته و آن را هم بزنید و مطمئن باشید که آب زیر آن در حال جوشیدن است، تا زمانی که شیر عسلی غلیظ و کاراملی شود. بعد از آماده شدن کارامل، آن را از روی حرارت برداشته و روی بیسکوییت پخش و یکدست کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
طرز تهیه گلیز شکلاتی :
شکلات و کره را داخل یک ظرف نسوز بن ماری کرده و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد و سپس آن را روی کارامل به آرامی پخش کرده و اجازه دهید خودش را بگیرد. بعد از سرد شدن، آن را با چاقویی که با آب داغ خیس کرده اید برش دهید.
برای اینکه تافی های زیباتری داشته باشید می توانید بیسکوییت و کارامل را به صورت چند لایه درست کنید، با این تفاوت که روی لایه ی اول کارامل باید بیسکوییت های خرد شده را بریزید و سپس کارامل، این کار را چند بار ادامه بدهید و نهایتا روی آن را با شکلات پوشش بدهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
animation.gif
1.11M
#کوکی_گردویی
مواد لازم خمیر کوکی:
کره ....1 لیوان
شکر ... نصف لیوان
شکر قهوهای ... نصف لیوان
تخممرغ ...1 عدد
وانیل ...1 قاشق مرباخوری
آرد .. 2 لیوان
بیکینگپودر .... نصف قاشق مرباخوری
نمک ... یکچهارم قاشق مرباخوری
مغز گردو .... نصف لیوان(خرد شده)
مواد لازم کرم روی کوکی:
شکر قهوهای ... 1 لیوان
شیر ...... نصف لیوان
کره ..... 1 قاشق غذاخوری
پودر شکر .... یک و نیم لیوان
مغز گردو ...... به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره ، شکر و شکرقهوهای را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیلهی همزن برقی به خوبی میزنیم تا قوام کِرِم مانند پیدا کند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره همهی مواد را به خوبی با هم میزنیم.
آرد ، بیکینگپودر، نمک و مغز گردو ی خرد شده را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم.
از خمیر تکههایی جدا کرده و کف دست شکل میدهیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، با فاصله کنار هم میچینیم.
سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم. برای تهیهی کِرِم روی بیسکویت ها، شیر و شکر قهوهای را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار میدهیم تا با هم بجوشد و شکر در شیر حل شود سپس ظرف را از روی شعلهی اجاق برمیداریم و پودر شکر و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی حاصل شود. روی کوکیها را با کرم میپوشانیم و با مغز گردو تزیین میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_نسکافه_کرمدار
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 3/4 پیمانه
شیر گرم 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
ب پ 2 ق چ
نسکافه 2 ق غ
کرم تارتار(پودر تارتار) 1/2ق چ جهت ثبات فرمدهی سفیده که میشه حذف کرد .
سفیده و زده تخم مرغ رو جدا کردم
سفیده ها + پودر تارتارو با همزن زدم ابری شد کنار گذاشتم
زرده + شکر + وانیل رو با همزن زدم تا زمانیکه کرمی و کشدار شد روغنو اضافه کردم و شیر گرم + نسکافه رو مخلوط و به مواد اضافه و ترکیب کردم
بدون همزن سفیده رو به مخلوط زرده اضافه کردم و ترکیب آرد +ب پ رو که سه بار الک شده در چند مرحله با مواد ترکیب کردم و داخل قالب 22 ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه گذاشتم
بعد از پخت از قالب جدا کردم خنک شد یه لایه نازک از سطح کیک برش دادم و پودر کردم و باقیمونده کیک رو از وسط برش دادم و بین دولایه از کرم پنیری ریختم و با کف دست کمی فشرده کردم تا لایه ها به هم بچسبن و سطح کیک رو هم مقدار کمی کرم ریختم و صاف کردم و با پودر کیکی که کنار گذاشتم سطحشو پوشش دادم و به دلخواه تزیین و برش دادم و به ظرف سرو منتقل کردم.
کرم پنیری
خامه قنادی 250 گرم
پنیر خامه ای 100
کره 50
وانیل کمی
پودر نسکافه 1 ق غ
خامه رو فرم دادم پنیر و کره اضافه کردم و پودر نسکافه رو با مقدار کمی کره آب شده مخلوط و به بقیه مواد اضافه کردم
از پیمانه های استاندار قنادی استفاده کردم
مقدار نسکافه بستگی به ذائفه میشه کمتر یا بیشتر باشه
برای لایه میانی میشه بستگی به ذائقه و علاقه از هر کرمی که در دسترسه استفاده کرد مثل خامه شکلاتی یا نسکافه ای خامه کاراملی یا شیر عسلی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃