eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیر نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پور دو قاشق چایخوری...کشمش یک سوم لیوان  تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن میزنیم تا حجیم بشه بعد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیر و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...و در آخر کشمشا رو اضافه میکنیم... نکته:برای اینکه کشمش ته کیک نره کشمش باید از قبل خیس بشه بعد تو آرد غلتونده بشه . قبل اینکه کارتون و شروع کنید قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه شعلشم کم باشه ... مواد کیک و میریزیم تو کپسولای کاغذی نسوز ؛ تو قابلمه هم سه پایه فلزی یا الک میزاریم من الک گذاشتم بعد کپسولا رو میزاریم رو الک و در قابلمه که حتما روش دمکنی گذاشتیم و میبندیم و چهل و پنج دقیقه زمان میدیم تا بپزن ؛ شعله باید کم باشه مثل زمانی باشه که برنج دم میکنیم بعد پختم تا یک ربع در قابلمه رو باز نکنید ؛ اگر دوست دارید روش طلایی بشه قالبا رو برگردونید و زمان بدین تا رنگش عوض شه من روش گاناش ریختم میتونید خامه هم بزنید ... این تعدادی که تو عکس میبینید و با نصف دستور درست کردم دوستانی که میخوان تو فر یا توستر درست کنن کپسولا رو بزارن تو سینی فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست الی سی دقیقه . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
animation.gif
129.6K
#تافی_شکلاتی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#تافی_شکلاتی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تهیه تافی شکلاتی مواد لازم : شکلات170 گرم کره نصف قاشق غذاخوری شیر عسلی 1 قوطی آرد همه منظوره یک و نیم پیمانه یا 195 گرم عصاره وانیل خالص نصف قاشق چایخوری شکر سفید1/4 پیمانه یا 50 گرم کره به دمای محیط رسیده3/4 پیمانه یا 170 گرم طرز تهیه بیسکوییت : فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل قالب فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی بیاندازید، به طوری که از دو طرف قالب بیرون بیاید و روی فویل را با کمی کره ی آب شده چرب کنید. کره و شکر را با همزن زده تا سبک شود. سپس به ترتیب وانیل، آرد و نمک را اضافه و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر را یکدست داخل قالب پهن کنید و روی آن را با چنگال سوراخ کنید تا در فر پف نکند و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید بعد از پخت فرصت دهید تا سرد شود. طرز تهیه کارامل : شیر عسلی را داخل یک ظرف نسوز بریزید و روی آن را با یک فویل بپوشانید و روی یک قابلمه آب در حال جوش به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذارید تا بپزد. هز از گاهی فویل را برداشته و آن را هم بزنید و مطمئن باشید که آب زیر آن در حال جوشیدن است، تا زمانی که شیر عسلی غلیظ و کاراملی شود. بعد از آماده شدن کارامل، آن را از روی حرارت برداشته و روی بیسکوییت پخش و یکدست کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. طرز تهیه گلیز شکلاتی : شکلات و کره را داخل یک ظرف نسوز بن ماری کرده و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد و سپس آن را روی کارامل به آرامی پخش کرده و اجازه دهید خودش را بگیرد. بعد از سرد شدن، آن را با چاقویی که با آب داغ خیس کرده اید برش دهید. برای اینکه تافی های زیباتری داشته باشید می توانید بیسکوییت و کارامل را به صورت چند لایه درست کنید، با این تفاوت که روی لایه ی اول کارامل باید بیسکوییت های خرد شده را بریزید و سپس کارامل، این کار را چند بار ادامه بدهید و نهایتا روی آن را با شکلات پوشش بدهید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
animation.gif
1.11M
#کوکی_گردویی مواد لازم خمیر کوکی: کره ....1 لیوان شکر ... نصف لیوان شکر قهوه‌ای ... نصف لیوان تخم‌مرغ ...1 عدد وانیل ...1 قاشق مرباخوری آرد .. 2 لیوان بیکینگ‌پودر .... نصف قاشق مرباخوری نمک ... یک‌چهارم قاشق مرباخوری مغز گردو .... نصف لیوان(خرد شده) مواد لازم کرم روی کوکی: شکر قهوه‌ای ... 1 لیوان شیر ...... نصف لیوان کره ..... 1 قاشق غذاخوری پودر شکر .... یک و نیم لیوان مغز گردو ...... به مقدار لازم طرز تهیه: کره ، شکر و شکرقهوه‌ای را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله‌ی همزن برقی به خوبی می‌زنیم تا قوام کِرِم مانند پیدا کند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و دوباره همه‌ی مواد را به خوبی با هم می‌زنیم. آرد ، بیکینگ‌پودر، نمک و مغز گردو ی خرد شده را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می‌دهیم. از خمیر تکه‌هایی جدا کرده و کف دست شکل می‌دهیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم، با فاصله کنار هم می‌چینیم. سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی کِرِم روی بیسکویت ها، شیر و شکر قهوه‌ای را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم تا با هم بجوشد و شکر در شیر حل شود سپس ظرف را از روی شعله‌ی اجاق برمی‌داریم و پودر شکر و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا سس یکدستی حاصل شود. روی کوکی‌ها را با کرم می‌پوشانیم و با مغز گردو تزیین می‌کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_نسکافه_کرمدار آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ 4 عدد روغن مایع 3/4 پیمانه شیر گرم 1/4 پیمانه وانیل 1/2 ق چ ب پ 2 ق چ نسکافه 2 ق غ کرم تارتار(پودر تارتار) 1/2ق چ جهت ثبات فرمدهی سفیده که میشه حذف کرد . سفیده و زده تخم مرغ رو جدا کردم سفیده ها + پودر تارتارو با همزن زدم ابری شد کنار گذاشتم زرده + شکر + وانیل رو با همزن زدم تا زمانیکه کرمی و کشدار شد روغنو اضافه کردم و شیر گرم + نسکافه رو مخلوط و به مواد اضافه و ترکیب کردم بدون همزن سفیده رو به مخلوط زرده اضافه کردم و ترکیب آرد +ب پ رو که سه بار الک شده در چند مرحله با مواد ترکیب کردم و داخل قالب 22 ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه گذاشتم بعد از پخت از قالب جدا کردم خنک شد یه لایه نازک از سطح کیک برش دادم و پودر کردم و باقیمونده کیک رو از وسط برش دادم و بین دولایه از کرم پنیری ریختم و با کف دست کمی فشرده کردم تا لایه ها به هم بچسبن و سطح کیک رو هم مقدار کمی کرم ریختم و صاف کردم و با پودر کیکی که کنار گذاشتم سطحشو پوشش دادم و به دلخواه تزیین و برش دادم و به ظرف سرو منتقل کردم. کرم پنیری خامه قنادی 250 گرم پنیر خامه ای 100 کره 50 وانیل کمی پودر نسکافه 1 ق غ خامه رو فرم دادم پنیر و کره اضافه کردم و پودر نسکافه رو با مقدار کمی کره آب شده مخلوط و به بقیه مواد اضافه کردم از پیمانه های استاندار قنادی استفاده کردم مقدار نسکافه بستگی به ذائفه میشه کمتر یا بیشتر باشه برای لایه میانی میشه بستگی به ذائقه و علاقه از هر کرمی که در دسترسه استفاده کرد مثل خامه شکلاتی یا نسکافه ای خامه کاراملی یا شیر عسلی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃
کیک با سس شیره انگور  مواد لازم 3 عدد تخم مرغ  1 استکان شکر (استکان کمر باریک ، 70 گرم) 1 استکان روغن مایع (80 گرم) 1 لیوان شیر (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) پوست رنده شده 1 عدد لیمو  2 عدد هویج رنده شده  1 قاشق مرباخوری دارچین  1 استکان انگور فرنگی (بیشتر در شمال و شمال غرب کشور هست ، اسم انگور فرنگی رو گوگل سرچ کنید عکسش میاد) آرد به مقدار لازم (مقدار گفته نشده حدود 2 لیوان را با کنترل بریزید طوری که مایه کیک نه غلیظ باشد و نه رقیق ممکن است کمتر یا بیشتر از 2 لیوان استفاده شود) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چایخوری) برای روی کیک 2 لیوان شیره انگور (میتونید کمتر بریزید، اگر شیره انگور شما غلیظ هست میتونید با کمی آب رقیق کنید) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که شکر حل شود و کف کند هم بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. مواد خشک و سپس هویج و پوست رنده شده لیمو و انگور فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب چرب شده بریزید (سایز قالب 40×27) و در فر 180 درجه تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
امروز روزقشنڪَی میشہ اڪَرهنرایڹ روداشتہ باشیم زیباببینیم زیبانفس بڪشیم زیباصبرڪنیم و جز زیبایی نبینیم✨ سلام✋ صبحتون بخیر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_ردولوت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_ردولوت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم ۲ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر ۲ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه باتر میلک (طرز تهیه در ادامه مطلب) ۳/۴ پیمانه روغن مایع ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر نوک قاشق چایخوری نمک ١ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۳ قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق غذاخوری سر خالی سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز . مراحل تهیه کیک ردولوت برای درست کردن این کیک باید باتر میلک داشته باشیم و چون تو ایران نمیتونیم از فروشگاه ها بخریم پس خودمون توی خونه خیلی راحت درستش میکنیم. فقط کافیه یک پیمونه شیر که باید پرچرب باشه رو بذاریم تا به دمای محیط برسه و بعد یک قاشق غذاخوری سركه بهش اضافه کنیم .حالا مخلوط رو کمی هم میزنیم تا شير و سركه مخلوط بشن و میذاریم تا برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بمونن بعد این مدت شیرمون یکم میبره و روش یکم غلیظ میشه حالا باتر میلک ما حاضره به همین راحتی. حالا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا مخلوط کشدار و کرم رنگ و غلیظ بشه. بعد روغن و باتر میلک آماده شده و رنگ خوارکی رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کرده و با لیسک یا قاشق همشون میزنیم تا مخلوطمون یکدست بشه. در صورتی که از رنگ خوراکی مایع استفاده میکنین میتونین مثل توضیح بالا یکسره به مخلوط اضافه اش کنین اما اگه مثل من از رنگ ژله ای استفاده میکنین بهتره یک مقدار از مخلوط رو بردارین تو یه کاسه بریزین و بعد رنگ ژله ای رو باهاش مخلوط کنین و وقتی یکدست شد دوباره به بقیه مخلوط اضافش کنین تا یه موقع رنگ ژله ای یه تیکه ای یه جا حل نشده نمونه. حالا مخلوط ما تقریبا به رنگ قرمز در اومده و باید بقیه مراحل رو ادامه بدیم. در مرحله بعدی آرد، نمک، بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم ۲ الی ۳ بار الک میکنیم. در مرحله بعد مواد خشکمون رو به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه. و داخل فر كه از قبل با دمای ۱٨٠ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذارم به مدت ٤٠-٥٠ دقيقه تا کیک بپزه و پف کنه. . ⭕️نكته: پودركاكائوي تيره استفاده نكنيد چون كيكتونو تيره ميكنه . ⭕️رنگ قرمز ژله اي red-redاستفاده كنيد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_نسکافه #با_سس_کارامل ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_نسکافه #با_سس_کارامل ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
 با سس کارامل  : تخم مرغ 4 عدد ارد دو پیمانه شکر یک پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بیکینگ پودر یک ق غ وانیل نو‌ک ق چ نمک یک پنس نسکافه یک تا دو قاشق غذاخوری طرزتهیه : ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده رو حسابی میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه، بعد شکر و زرده و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشداربشه، حالا روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم سپس شیر رو اضافه مجددا هم میزنیم نسکافه رو با یک سوم لیوان آب جوش‌حل کنید و به مواد اضافه و هم بزنید حالا ارد و بیکینگ پودر و نمک الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و اروم با لیسک در یک جهت هم میزنیم و در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی اروم بصورت دورانی هم میزنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش نخوابه) دوست داشتین میتونی کمی مغز گردو هم اضافه کنید حالا قالب مورد نظر رو‌چرب کرده و ارد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده میکنیم مایع کیک رو داخل قالب بریزین قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم (این دما و زمان بستگی به فرتون داره) با خلال چک کنید اگر خلال تمیز بیرون اومد کیک شما آماده س من برای تزیین از سس کارامل استفاده کردم بعدم روشو مغز پسته و‌گردو ریختم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲