7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همراه ما باشید برای آموزش یه طعم شگفت انگیز😍
۳تا گوجه،۲تا پیاز،۱عدد سیب زمینی و هویج رو تو قابلمه بریزید
روش آب بریزید و با نصف سینه مرغ و ادویه (نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر،پاپریکا،دارچین) بزارید بپزه
بعد ۱ساعت مرغ رو دربیارین و بقیه سبزیجات رو میکس کنید.
غلظت سوپ باید اینطوری باشه
مرغ ریش ریش کنید
نصف لیوان زرشک ، مرغ ریش ریش شده،نصف لیوان جو پرک،در آخر هم یه دسته جعفری خورد شده اضافه کنید م هم بزنید
بعد از ۱۰ دقیقه سوپ خوشمزه ما حاضره
با جعفری هم تزیینش میکنم
یکبار امتحانش کنید که عاشقش میشید👌😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎋امشب
✨پیش خدا آرزویی کن
🎋شاید
✨کوچکترین معجزه اش
🎋تمام رؤیای تو باشه
✨#شبتون_زیبا 🌙🌙
🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️برای امروزتان
☕️شادی دم کرده ام
❄️بخند...
☕️روزتان آرام وشاد
❄️صبحتان سرشار از خوشبختی
☕️روزگارتان پراز عشق و آرامش و
❄️کاشانه تون لبریز از محبت
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️تنها راه لذت بردن از زندگی،
❣پذیرش این واقعیت است که
❄️زندگی یک جـریان و فرایند است
❣و نه رسیدن به یک مقصد.
❄️پس منتظر زندگی نباشیم،
❣بلکه هر لحظه را زندگی کنیم.
روزتون به زیبایی طبیعت ❄️
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
#برنج_زعفرانی
برای ۴ نفر
برنج ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
روغن ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلو_با_مرغ
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه
مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید
لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم
برنج چهار پیمانه
پیاز یک عدد درشت
گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده
رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق
نمک و فلفل سیاه و قرمزو زردچوبه و دارچین و روغن
بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی
برنج رو بشورید و خیس کنید
لوبیا رو با یک استکان آب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه
پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اوگرا_پلو
گوشت 300 گرم
هویج 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
برنج پاکستانی 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ ق چ
فلفل، ½ ق چ
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها كاملا بسته شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پنیری
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید.
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پنبه_ای
این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه)
و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه
آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ
کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند)
درون ظرفی دیگر:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم)
شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی
شیرخشک قنادی ۲ق س
و نمک ۱/۲ق چ
را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود
سپس
۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم)
خمیر مایه عمل آمده
وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲