#کیک_سیب_زمینی
تخم مرغ ٤ عدد
يك ليوان ماست
يك ليوان روغن مايع
١/٥-٢ ليوان ارد
يك ق م نمك
يك ق غ بكينگ پودر
فلفل سياه - فلفل پرك
دو عدد سيب زمينی خام حبه اي خرد شده
يك عدد پياز خرد شده
شويد خرد شده
پنير سفيد
كنجد - سياه دانه
تخم مرغ ها را خوب هم بزنيد. روغن مايع و ماست را اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد. ارد و بكينگ پودر را اضافه كنيد و مقداري هم بزنيد. مخلوط به دست امده مانند خمير كيك است.
پياز ، سيب زميني ، شويد ، پنير و ادويه ها را اضافه كنيد و هم بزنيد. كف ظرف بزرگي را چرب كنيد و مواد را داخل ان بريزيد و روي ان كنجد و سياه دانه بپاشيد. داخل فر با دماي ١٨٠-١٩٠ درجه قرار دهيد و مانند كيك با سيخ چوبي تست كنيد كه داخل ان پخته باشد وقتي مقداري خنك شد برش بزنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_نخودچی
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آرد نخودچی ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
شیره انگور و آب لیمو و عصاره گوشت کلا به دلخواه در صورت علاقه
یه پیاز رو رنده کردم آبش رو گرفتم.
گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط و ورز دادم.
بعد کنار دستم یه کاسه آب ولرم قرار دادم و هی کم کم بهش اضافه کردم تا حالت شل پیدا کنه و اون قدر سفت نباشه. خیلی هم نریزین کم کم بریزین و ورز بدین تا اون حالت ایده ال مایه کوفته رو پیدا کنه. ورز دادن خیلی مهمه ده دقیقه ورز دادم تا کوفته ها وانرن.
بعد از مواد به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم.
توی قابلمه یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه و یه قاشق رب اضافه کردم و تفت دادم و بعد کمی اب ریختم.
میتونید یه عصاره گوشت (دیگه نمک نریزین در این صورت) هم بریزید و یکی دو قاشق شیره انگور و یه مقدار هم آب لیمو.(ملس میشه)
وقتی جوشید کوفته ها رو داخلش انداختم رو حرارت ملایم تا پخت. در قابلمه رو هم نزاشتم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پخته_شده_با_سبزیجات
سینه مرغ پخته شده : 1عدد
گل کلم سفید بخارپز: نصف پیمانه
کلم بروکلی بخارپز: نصف پیمانه
هویج پخته شده : 1عدد
پنیر پیتزا رنده شده : نصف پیمانه
مواد سس گوجه فرنگی:
روغن مایع:
سیر : 1 حبه
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
وجه فرنگی خرد شده : 2 عدد
آب گرم: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه
مواد #سس_بشامل
کره 1 قاشق غذا خوری
آرد 1 قاشق غذا خوری
شیر 1.5 فنجان
برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا گوجه های خرد شده را با اب روی حرارت گذاشته تا پخته شود.سپس رب گوجه را با روغن زیتون تفت داده و ادویه ها را اضافه کرده و تفت می دهیم و 2-3 دقیقه حرارت می دهیم. برای تهیه سس بشامل ابتدا روی حرارت کم ارد را کمی تفت داده تا بوی خامی ان گرفته شود. سپس کره را اضافه کرده و بعد شیر را اضافه کرده و کامل هم میزنیم تا گلوله نشود و نمک و فلفل اضافه کرده و زمانی که غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم. سپس همه مواد پخته شده را در ظرف سرو ریخته و سس گوجه و سس بشامل را هم اضافه کرده و در اخر روی ان پنیر پیتزا ریخته و در فر 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_حلوا
کیک را بر طبق پست قبلی تهیه کنید و اجازه بدین تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا (شهد سرد) روی کیک را مرطوب و چسبناک کنید و حلوای گرم را روی کیک بریزید (با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هر کدوم که راحتترین) و حلوا رو خوب صاف ویکدست کنید،
حلوا باید گرم باشه، نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید و به دلخواه طرح بندازین، سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیره منسجم بشه، بعد ازیخچال خارج کنید و کیک را درون قالب برش بزنید می تونید از قالب خارج کنید بعد برش بدین،
حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم وارد را خوب تفت دادم و کمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه با اردقنادی تهیه کنید یا ارد راکمتر تفت بدین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_پیتزایی
آرد ١و١/٤ پيمانه
ماست خامه اي ١/٢ پيمانه
اب ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه
بكينگ پودر ٢ ق چ
نمك ١/٤ ق چ
شكر ١ ق س
نشاسته ذرت ٢ ق س(من بجاش همین مقدار آرد سفید رو اضافه تر ریختم)
تخم مرغ ۳ عدد
فلفل دلمه رنگي خرد شده
مواد گوشتي (مايع ماكاروني) و يا ژامبون يك فنجان
مایع گوشتی: یه پیاز رو نگینی خرد کردم با روغن کم سرخ کردم بعد 150 گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم و تفت دادم یه عدد فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن زدم و یه ق رب گوجه زدم تفت که خورد خاموش کردم.
تخم مرغ هارو با همزن دستي بزنين تا از لختگي در بيان به ترتیب شكر، نمك، ماست و اب اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید و با هم مخلوط كنيد، سپس ارد و بکینگ پودر رو روي مواد مايع الك كنين و هم بزنين (با همزن دستي و يا چنگال)
مایع گوشتی رو اضافه کردم و هم زدم. کف تابه رژیمی و خوب چرب کردم نصف از مواد رو ریختم و روش پنیر پیتزا ریختم و مابقی مواد رو روش ریختم. یکم با گوجه گیلاسی ورقه ای و فلفل دلمه تزیین کردم. روی شعله ملایم گاز شعله پخش کن گذاشتم و تابه رو روش گذاشتم بعد نیم ساعت با خلال چک کرد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_به_آلو_لپه
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
به متوسط ٣ عدد
پياز ١ عدد متوسط
لپه تقريبا ١/٢ پ ( كمتر)
الو بخارا ١٠،١٥ عدد
رب گوجه نصف تا ١ ق غ
رب انار ٢ ،٣ ق غ.
.
پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه. مقداري هم رب بزنيد (ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد (خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت).. همچنين آلو...
(دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان😍
.
در اخر كمي شكر (ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ...
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه😄
.
نكته: لپه قابل حذفه..
نكته: ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کته_با_کوفته_قلقلی_با_سس_انار
من برای این مقدار 200 گرم گوشت چرخ شده رو با یک پیاز متوسط ریز رنده شده وکمی نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته قلقلی درشت درست کردم و با کمی روغن درتابه باحرارت ملایم گذاشتم تا سرخ بشن در تابه رو بزارین موقع سرخ شدن گوشت اب میاندازه و مغز پخت هم میشه در یک تابه دیگه یک عدد پیاز درشت نگینی خرد شده رو کامل سرخ می کنیم و بعد یک قاشق مرباخوری رب گوجه اضافه و تفتش میدم بعد بسته به غلظت رب انارتون دو سه قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفتش میدیم دونه های دو تا انار درشت رو هم به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم حالا گوشت قلقیلی ها رو اب انداخته همراه با ابش به تابه سس اضافه میکنیم ومیزاریم بجوشه حرارتو کم میکنیم تا بپزه وجا بیافته درب تابه رو هم نمیزاریم تا دونه های انار سفید نشن در اخر اگه رب انارتون ترش بود با یکی دوقاشق شکر می تونین ملسش کنید وبرعکس اگه شیرین بود وترشتر دوست داشتین از کمی اب نارنج یا لیمو برا ملس شدنش استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرانچی
۲ عدد سیبزمینی آبپز
نصف فنجان شیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ نمک و فلفل قرمز
۳ ق غ آرد ذرت
ظرف سس خالی
ابتدا ۲ عدد سیبزمینی رو میپزیم سپس با شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و آرد ذرت رو مخلوط میکنیم و داخل جای سسی میریزیم و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم
برای سس
نصف فنجان ماست
نصف فنجان آب لیمو
۲ ق غ سس مایونز
شوید و جعفری و پیاز ۲ ق غ
۱ عدد سیر
تمام مواد سس رو مخلوط کنید😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شامی_اصفهانی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
هویج پخته و رنده شده 3 عدد
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران
سس این شامی شامل 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه و یک استکان آب
مواد را مثل کتلت خوب ورز میدیم و سرخ میکنیم شامی را ب شکل سوسیس درست کرده یعنی گرد ن تخت ...سس را درست کرده روی کتلت ها میریزیم وقتی جوشید و سس ب خورد کتلت رفت غذا آماده است
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#حلیم_بادمجان
بادمجان 6 عدد
گوشت 300 گرم
عدس 200 گرم
پیاز 5عدد
سیرداغ نعناع داغ
کشک 200گرم
گردو برا تزیین
ابتدا دو تا پیاز رو ریز خرد میکنم زردچوبه میزنم یه کوچولو که تفت خورد گوشت رو اضافه وتفت میدم بعد سه لیوان اب ریخته و عدس هارو که از قبل خیس کردم روهم اصافه و میزارم تابا گوشت ها بپزن ..
در این مدت بادمجون هارو پوست گرفته و سرخشون میکنم و بعداز سرخ کردن به تکه های کوچک خرد میکنم و دوباره با پیاز سرخ شده و سیرداغ با یک لیوان اب میزارم تا بپزه. بعد اینکه گوشت و عدس ها هم که پخت با گوشت کوب خوب له میکنم تا گوشت ها ریش ریش بشن وبعد بادمجونارو هم اضافه کرده هم میزنیم تا خوب له بشن باهم.بعد روی اجاق گذاشته زیرشو کم میکنم تا مزه مواد به خورد هم بره بعد اینکه خوب قاطی شدن کشک رو هم اضافه و هم میزنم و بعداز ده دیقه ددیگه از رو شعله برمیدارم. اگه کم نمک بود نمک اضافه میکنم و با گردو و سیرداغ و نعناع داغ و کشک تزیین میکنم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲