#ژله_بستنی
1_برای درست کردن ژله بستنی،به هر پاکت ژله یک لیوان سرخالی اب جوش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا ژله کاملا حل بشه.
اگر دونه های ژله کاملا حل نشدکاسه رو روی بخار کتری میذاریم تا کاملا یکدست شود.
2_بعد یک لیوان بستنی وانیلی اضافه میکنیم و اروم اروم در حدی که بستنی فقط با ژله مخلوط شه با ژله هم میزنیم.
3_حالا توی ظرف مربعی مورد نظر میریزیم و میذاریم توی یخچال.
4_برای همه لایه ها و رنگها اینکار رو انجام میدیم.
5_وقتی کاملا بست با چاقوی تیز که تو اب گرم میزنیم ژله رو برش میدیم و تزیین میکنیم.(هر برش فقط با یک حرکت انجام میدیم).
نکات
بعد از اضافه کردن بستنی هرچه بیشتر هم بزنیم دولایه شدنش موقع بستن ژله کمتر میشود.
اگر میخاید دو لایه نشه بذارید بستنی تو محیط کاملا اب شه وبعد ژله که اون هم از داغی افتاده اضافه کنید.
برای اینکه لایه ها از هم جدانشن موقع برش زدن و جابه جا کردن،قبل از اینکه بایه پایینی کاملا ببند(وقتی نیم بند بشه)رنگ بعدی ژله رو درست کنید و بریزید روش نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#شوید واویشکا گیلانی👩🏻🍳😍😍
1 عدد سینه مرغ
شوید خشک یا تازه 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
روغن ، زردچوبه ، نمک به میزان لازم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کباب_کوبیده
♨️طرز تهیه
من نیم کیلو گوشت گوسفندی رو با صد گرم گوشت گوساله چرخ میکنم یه دونه پیاز نسبتاًبزرگ رو رنده ی ریز میکنم آبش رو میگیرم با گوشت مخلوط میکنم .کمی فلفل و زردچوبه و نمک و پاپریکا و پودر سیر میزنم و خوب ورز میدم و تو دستم اندازه ی یه نارنگی گوشت برمیدارم و به سیخ میکشم و سیخ ها رو میچینم داخل تابه و شعله رو روشن میکنم.در این حین کباب ها خودشون آب میندازن میذاریم قشنگ ریزریز بجوشه و گوشت ها پخته بشن .وقتی آبش کشیده شد کمی روغن میریزیم و دو طرف کباب ها رو سرخ میکنیم.گوجه ها رو هم توی توری روی گازکباب کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_انار
#یلدا
🔷مواد لازم👇
🔹 پرتقال۳ عدد
🔹 انار۱ عدد
🔹 آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان
🔹 پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
🔹خامه۴ قاشق
🔹وانیل قدری
🔹شکر۱ الی ۲ قاشق چایخوری
🔹خلال پسته برای تزئین
🔆طرز تهیه
🔅1- پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود.
2- پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید.
3- نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دوباره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_خرمالو
ابتدا دوتاخرمالو رو می شوریم و پوست می کنیمو وپوره اش می کنیم.سیصد گرم ارد تقریبا معادل دو لیوان رو با دو ق مرباخوری بکینگ پودر و یک ق مرباخوری جوش شیرین و یک هشتم ق چ نمک و یک ق مرباخوری دارچین و نوک ق جوز هندی سه بار باهم الک می کنیم و کنار میگذاریم.سه تا تخمرغ رو با دویست و پنجاه گرم شکر هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی میزنیم و بعد از این مدت دوسوم پیمانه روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم،بعد پوره خرمالو رو بهش اضافه می کنیم و چند ثانیه هم میزنیم،بعد همزن رو خاموش می کنیم.ارد الک شده و مخلفاتشو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم،سه چهار قاشق گردوی خرد شده و مقداری کشمش هم به مواد اضافه کرده(من کشمش نزدم) و مخلوط می کنیم و در قالب از قبل چرب شده و اردپاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با دمای صد و هفتاد به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدیم البته دمای فر برای هرگازی متفاوته،من از طعمش خیلی خوشم اومد،شماهم امتحانش کنین.نوووش جااان.من کیک رو تو قالبهای کوچیک ریختم و روش رو هم با مقداری خرمالو تزیین کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#كيك_گلابي
🔷مواد لازم
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹شكر 1 ليوان
🔹شير 1 ليوان
🔹ماست نصف ليوان
🔹روغن مايع نصف ليوان
🔹بكينگ پودر 1 ق غ
🔹وانيل 1 ق چ
🔹پودر كاكاووو نصف ليوان
🔹آرد 2 ليوان
🔹گلابي 2 عدد
♨️طرز تهیه
ابتدا آرد را بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكاوو الك كرده و كنار ميزاريم بعد تخم مرغ هارو توي ظرفي ميريزيم با همزن زده بعد شكر را اضافه كرده حدود 8 دقيقه هم ميزنيم بعد ماست،روغن مايع،شير را هم مخلوط كرده 1 دقيقه با همزن برقي همزده حالا همزن را كنار گزاشته ب كمك ليسك آرد را طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم و بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده و مايع كيك را داخل قالب ريخته و گلابي هارو پوستشو گرفته بشكل دلخواه برش زده و ب شكر اغشته كرده و روي كيك كنار هم ميچينيم و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 ب مدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #بقچه_بادمجون
۱. بادمجون رو توی اب نمک خیسونده. حداقل یک ساعت بمونه
۲. مواد میانی که شامل پیازداغ و گوشت چرخکرده و قارچ خیلی ریز خردشده است و بک قاشق رب گوجه میتونید فقط گوشت چرخکرده و پیازرنده شده و ادویه رو مخلوط و قلقلی و سرخ کنید و بذارید وسط بادمجونا. هر جور باب ذائقه تون هست درست کنید.
۳. سس قرمز رنگی که بقچه ها توش چیده شده تا بپزه ترکیب دو قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن و اب هست. میتونید سرکه هم بزنید تند و تیزتر بشه
سس رو بزارین بجوشه بعد بادمجونا رو توش بچینین و درشو بزارین حدود یک ربع که توی سس بپزه کافیه کمی از سس هم روی بادمجونا بربزین تا همه اش مزه دار بشه. .
۴. میتونین بادمجونا رو پوست نگیرین بنطرم شکیلتر میشه . سلیقه ایه
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيراشكي_سبوسدار
🔷مواد لازم
🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار
🔹سبوس گندم. دو ق غ
🔹روغن زيتون. دو ق غ
🔹نمك. يك ق چ
🔹شكر. يك ق غ
🔹شير ولرم. نصف ليوان
🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان
🔹خمير مايه فوري. يك ق س
🔹بكينگ پودر. يك ق چ
🔹وانيل. نوك قاشق
♨️طرز تهیه
مواد خشك رو مخلوط كنيد ،
وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ،
خمير را صد بار در ظرف بكوبيد
يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ،
سپس مانند شكل عمل كنيد،
نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده
و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد
در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ،
نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!!
مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوتوچینی_با_میگو_و_سس_آلفردو
مواد لازم
کره: ۲۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
میگو: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
آب نصف لیمو تازه
فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز
پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب.
فوتوچینی هارو ۱۰ دقیقه داخل آبجوش و نمک بپزید تا کامل نرم بشه، بعد آبکش کنید.
این پاستا رو تقدیم میکنم به همه شما دوستای خوبم.
اگه به هر دلیلی میگو دوست ندارید، میتونید سینه مرغ رو به صورت مکعبی برش بدید و از اون استفاده کنید.
تازه میتونید از اشکال دیگه ماکارونی هم استفاده کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#گراتن_سیب_زمینی_ژامبون 🍲 😋
سیب زمینی 4 عدد
ژامبون ۳۰۰ گرم
قارچ 300 گرم
سس بشامل
پنیر پیتزا
🔸سیب زمینی ها رو پوست بکنید و به اندازه ی نیم سانت ورق کنید و بشورید و خشک کنید با کمی روغن هر دو طرف سیب زمینی رو سرخ کنید شما میتونید سیب زمینی رو اب پز یا نیم پز کنید من بسته به ذائقه خانواده سرخ کردم. کف ظرف مناسب فر رو یه لایه سس بشامل بریزید سیب زمینی های سرخ شده رو کف ظرف بچینید بعد یه لایه ژامبون خورد شده بریزید. یه لایه قارچ تفت داده شده بریزید دوباره سطح مواد سس بشامل و بعد پنیر پیتزا بریزیدو داخل مایکروفر داغ با دمای ۱۸۰ به مدت 15 تا 20دقیقه قرار بدین چند ثانیه هم گریل روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه.بعداز بیرون آوردن از دستگاه کمی جعفری خورد شده اضافه کنید و میل کنید
در ماکروویو با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 360 وات زمان 7 تا 10 دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
رولت خرما
خرمای سیاه ۳۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
گردوی نگینی نیم لیوان
پودر زنجبیل ، دارچین و هل از هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
خرمای هسته گرفته را از چرخ گوشت رد می کنیم و کره آب شده را اضافه ومی کنیم و مقداری ورز میدهیم سپس یک کیسه فریزر ک روش چرب شده باز میکنیم و موادمون رو پهن می کنیم برا راحتی کار یه کیسه فریزر دگ رو مواد پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم. آرد را تفت داده تا تغییر رنگ دهد ۴ ق غ روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره مخلوط می کنیم تا حدیکه آرد کمی جمع بشه بعد هل ، پودر دارچین و زنجبیل پاشیده و روی مواد پخش میکنیم و دوباره صاف میکنیم و بعد با کمک کیسه فریزر به آرامی و بادقت رول می کنیم بعد از رول شدن کیسه فریزر را باز کنید و گردوی خرد شده را هم روی رول بریزید و دوباره با کمک کیسه فریزر رول کنید بمدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت تر بشه و بعد با کارد تیز بسیار راحت و تمیز برش میدیم.
مقدار روغن هم بستگی ب آردتون داره ک میتونید بیشتر یا کمتر بریزید.
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه جوجه کباب خانگی 🍢
600 کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان
مواد لازم
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چای خوری ماست
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
1 قاشق چایخوری آویشن
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
(می توانید از سایر ادویه های اختیاری استفاده کنید)
.
طرز تهیه:
مرغ را به صورت مکعب خرد کنید
تمام مواد لازم برای مرینیت را در یک بشقاب بزرگ مخلوط کنید و جوجه هارا با مواد مخلوط شده بادست ورز دهید.
حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت داده شود.
مرغ های استراحت داده شده را سیخ بزنید
سپس در یک ظرف نچسب کمی روغن بریزید و سیخ ها را از چهار طرف سرخ کنید، یا آنها را روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
نوش جان 😘
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲