8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#چیز_کیک_نسکافه
کیک شکلاتی
ژلاتین.....۲قاشق غذاخوری
اب.....نصف پیمانه
پنیر ماسکارپونه......۳۰۰ گرم
خامه.....۳۰۰ گرم
پودر قند.....۱پیمانه
کافی میکس....۱عدد
شکلات تخته ای.....۱۰۰ گرم
خامه.....۱۰۰ گرم
کیک شکلاتی طبق دستورهای قبلی درست کنید.بزارید تا کامل خنک بشه.
ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا کامل یکدست بشه.
خامه و پنیر و پودر قند و پودر کافی میکس داخل ظرف بریزد با همزن بزنید تا یکدست بشه.ژلاتین حل شده و خنک شده را اضافه کنید.کیک داخل رینگ بزارید.مواد چیز کیک روی کیک بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه.
داخل یه ظرف شکلات تخته ای بزارید اب بشه.خامه صبحانه بهش اضافه کنید.روی چیز کیک بریزد.داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه.بیسکویت از وسط نصف کنید .روی شکلات بچینید.دوباره داخل یخچال بزارید تا کامل سفت بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پوره_سیبزمینی_سرخ_شده
مواد لازم
4 لیوان سیب زمینی پوره شده
3 قاشق غذاخوری شیر
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
1/2 قاشق چایخوری نمک (فلفل طبق ذائقه)
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
روغن برای سرخ
طرز تهیه
در یک کاسه گود پوره سیب زمینی را با شیر،آرد،تخم مرغ نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند ،سپس مواد را در یک کیسه پلاستیکی(زیپ کیپ) یا قیف یکبار مصرف بریزید(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در روغن داغ به شکل دلخواه سرخ کنید،سپس روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، با سس کچاپ سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ادویه_مخصوص_سالاد
مواد لازم:
۱ ق غ فلفل سیاه
۲ ق غ تخم گشنیز
۳ ق غ نعنا خشک
۱ ق غ آویشن خشک
۱ ق غ پودر سیر
۱/۲ ق چ نمک
۲ ق غ کنجد
طرز تهیه:
همه مواد رو بصورت پودر یا کمی درشت تر میتونید استفاده کنید. باهم مخلوط کنید. تو یه شیشه در دار تا مدت ها میتونید نگهداری کنید و همراه با هر نوع سالاد یا سبزیجاتی میل کنید. * هر کدومش رو میتونید با توجه به ذائقه خودتون کم، زیاد، حذف یا جایگزین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#توپک_مرمری
این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره
یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه
بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه
شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_سیب
خمیر:
آرد: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم (با دمای اتاق)
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک سرانگشت (نصف قاشق چایخوری)
شیر: یک سوم لیوان (در ۲ مرحله اضافه کنید)
و خوب ورز بدید.
.
بافت کیک که مثل من شد، باید ۱ ساعت استراحت کنه.
.
سیبهارو (۳ یا ۴ تا) خورد کنید و در ۱۵ گرم با یک و نیم قاشق چایخوری دارچین، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاراملی بشه.
اگه سیب شیرین باشه، نیازی به شکر نیست. اما اگه سیب ترش بود، یکم شکر بریزید.
.
بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، مثل من شیرینیهارو درست کنید. اگه هم مدل خاصی در تهیه شیرینی دارید، فیلمش رو برام بفرستید.
اگه دوست داشتید روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید.
دما: ۱۸۰ درجه
زمان: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکو_متفاوت
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شو
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شــــــــب 🌙
انتهای زیباییست
برای امتداد فردایی دیگر
تا زمانی که سلطان دلت
"خداست"
کسی نمی تواند
دلخوشیهایت را ویران کند!
#شبتون_آرام_و_خوش
در پناه خالق بزرگ و مهربان.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروز بے نهایت ،
مهربان باش...
مهربانی
رحمت خداست درتمام لحظه ها...
🌸با مهربانی
لحظه ها ماندگار مے شود
دل ها زنده،
و روزگار بڪام...
🌸روز سه شنبه تون
سرشاراز آرامش...💗🌸
💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷
آنچه امام زمان (عج) در مورد اوضاع ایران به میرزای نائینی فرمودند :
در جنگ جهانی اول، دو میهمان ناخوانده، از چپ و راست، به ایران ریختند. اوضاع ایران در آن تاریخ، خیلی متشنج بود. اصلا کشوری شده بود بیصاحب. از یک طرف روسها ریختند، تصاحب کردند؛ از یک طرف، دیگران. یک وضع عجیبی و مردم ایران، مضطرب، منقلب وهیچ تکیهگاهی نداشتند.
مرحوم میرزای نائینی، رحمه الله، از این پیشامد ناهنجار، به ساحت مقدس امیرالمؤمنین، و سایر ائمهی طاهرین شکایت زیادی میکرد مخصوصا، به پیشگاه مبارک امام زمان، علیه السلام،
یکروز، همین طوری که متوسل شده بود، بر او مکاشفهای شد. حضرت را زیارت کرد
دید، حضرت ایستادهاند. یک دیوار مرتفعی، سر به آسمان کشیده است. حضرت به میرزا اشاره کرد که نگاه کن
نگاه کردند، دیدند یک دیواری است [مرتفع] و این دیوار کج شده… و عنقریب است که میافتد! به یک مویی بند است… در قاعده، دیوار نیم متر کج است؛ در رأس، دیوار، سه متر کج است… و با انگشتشان به میرزا اشاره میکردند که: نگاه کن!
نگاه کردند، دیدند انگشت حضرت به طرف دیوار است… .
فرمودند:
این دیوار، ایران است. کج میشود؛ اما ما با انگشتمان نگهاش داشتهایم و نمیگذاریم خراب بشود. اینجا، شیعهخانهی ماست. کج میشود؛ اما نمیگذاریم خراب شود!
برگرفته از کتاب احیاگر حوزه خراسان (ص ۱۷۴-۱۷۵) و آن هم از گفتار آیت الله حاج شیخ محمود حلبی، سخنرانی مسجد جامع اصفهان، ۱۳۹۲ق، گفتار ۱۰.
خدا صاحب اصلی مارو برسونند.
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷