eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
👆برنامه ی تشیع پیکر مطهر سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی
#کیک_یک_تخم_مرغی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_یک_تخم_مرغی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک تخم مرغی😍 آرد دو پيمانه الك شده شكر يك پيمانه( من سه چهارم ريختم) روغن نصف پيمانه شير يك و يك دوم پيمانه تخم مرغ يك عدد بكينگ پودر يك قاشق غذا خوري سرصاف هل پودر شده يك قاشق مرباخوري 😍😍 براي شروع كار تخم مرغ با شكر با همزن چند دقيقه بزنيد تا سفيد و حجم دار شود ، اسانس دلخواه رو افزوده ،،سپس روغن و شير را به ترتيب اضافه كنيد ،، در انتها آرد و ب پ كه سه مرتبه الك شده اضافه كنيدو با قاشق چوبي هم آرام آرام هم بزنيد،،،فر را از ربع ساعت قبل با دماي ١٧٠ درجه گرم كنيد ،، قالب را چرب و آرد پاشي يا كاغذروغني بيندازيد ،، مايه را درون قالب بريزيد و به فر انتقال دهيد بمدت چهل تا چهل پنج دقيقه( روي پخت كيك با توجه به فرتون دقت كنيد) كيك را پس از خنك شدن به دلخواه تزئين كنيد،،، من از كمي شير عسلي و پودر پسته و پودر گل سرخ استفاده كردم. نوش جان ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#تیرامیسو_لیوانی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#تیرامیسو_لیوانی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تیراميسو ليواني😍😍 ✍ مواد لازم: بيسكوييت ليدي فينگر 1بسته شكر 1/5پيمانه شير2/5ليوان آرد 3ق غ وانيل 1ق چ پنير ماسكارپونه 200 گرم زرده تخم مرغ 2عدد پودر كاكائوو ب ميزان لازم 🍜 طرز تهیه: ابتدا شير ،شكر،آرد و تخم مرغ را خوب باهم مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم بعد وانيل رو اضافه كرده هم زدن رو ادامه ميديم تا مايعمون يك كمي سفت بشه بعد از رو حرارت برداشته وقتي يك كمي خنك شد پنير را اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا پنير كاملا حل بشه. حالا توي يك ظرف شير ولرم و كمي قهوه رو با هم مخلوط كرده و ليدي فينگرارو هر دو طرفشو ب شير زده ته ظرف ميچينيم و روش از مايع ك حاضر كرديم ميريزيم ب ترتيب تا اخر بعد توي يخچال گزاشته چهار ساعتي بعد توي ظرف سرو برگردونده و روش پودر كاكائوو پاشيده سرو ميكنيم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_فنجونی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_فنجونی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم📝 آرد 8ق غ شیر 10ق غ پکینگ پودر یک ق غ سر خالی وانیل نوک ق غ شکر 6 ق غ روغن 6ق غ تخم مرغ 2عدد پودر کاکایو 2 ق غ ✍️طرز تهیه: ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم ،شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجانهارا چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج میکنیم چندتانکته: موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه وداخلش گلوله گلوله نمیشه برای دراوردن کیک ازفنجانها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد باچاقو اطرافشو ازادکنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید بعد خیلی خیلی راحت درمیاد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#ذرت_مکزیکی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#ذرت_مکزیکی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✅ ذرت مکزیکی 😋 ✍مواد لازم: قارچ خرد شده کنسرو ذرت سس مایونز آبلیمو پنیرپیتزا سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست کره ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم ) 🍜 طرز تهیه: قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن . داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه) ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید . مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید ،منم چشمی ریختم 😉😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#شیرینی_عسلی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#شیرینی_عسلی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کره ٧۰ گرم . پودر شکر ۱٣۰ گرم . سفیده ی تخم مرغ ۱ عدد . عسل ۵۰ گرم . بادام پوست گرفته و ریز خرد شده ۱٣۰ گرم . گردوی ریز خرد شده ٧۰ گرم . زعفران حل شده غلیظ ٢ قاشق چ . پسته برای تزئین کره و پودر شکر رو ٧_٨ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا نرم و روان بشه . سفیده رو اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید . عسل روهم اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا یکدست بشه . حالا بادام و گردو و زعفران رو اضافه کنید و موادو با لیسک یکدست کنید . داخل سینی فر رو با صفحه ی سیلیکونی بپوشونید . موادو داخل قیف با ماسوره ی ساده و بزرگ بریزید و به اندازه ی یک سکه و با فاصله ی خیلی زیاد , قیف بزنید . ( نهایتا ۱۰ تا شیرینی داخل سینی جا میشه ) .سینی رو تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱٨۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانیکه دورشون طلایی بشه , بگذارید .  _بهتره گردو و بادام رو خرد تر از مال من بکنید تا شیرینی توری و مشبک بشه . _این شیرینی فوووووق العاده خوشمزه است ولی بخاطر اینکه نمیشه همه ی موادو یکباره داخل فر گذاشت و بعد از خارج کردن از فر هم باید صبر کرد تا کاملا خنک بشه تا از صفحه ی سیلیکونی جدا بشه , درست کرد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌸نکته 😍😍 🔹وقتی سفیده هم‌زده تخم‌مرغ نیاز دارید؛ ✅برای اطمینان از پف کردن کیک یا شیرینی: ✍️کاسه که سفیده را در آن هم زده‌اید را سر و ته کنید، 👈اگر در کاسه ماند و بیرون نریخت، یعنی به اندازه کافی هم خورده است. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲