eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر نان بربری: دو عدد روغن: نصف لیوان کنجد، سیاه دانه، زردچوبه:به مقدار نیاز خمیر نان بربری که از نونوایی تهیه کردید در هوای محیط بگذارید،روغن با زردچوبه و کنجد و سیاه دانه مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید(میتوانید سیب زمینی له شده هم اضافه کنید) ته قابلمه را با روغن و کمی زردچوبه چرب کنید، خمیر را داخل قابلمه بگذارید ،روی گاز با شعله ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. درآخر با چنگال امتحان کنید اگه خمیر به چنگال نچسبید پخته شده،اون رو زیرو رو کنید و بزارین طرف دیگش هم طلایی بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
لپه: یک و نیم پیمانه گوشت گوسفند: ۳۰۰گرم پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری لیمو عمانی: دو عدد نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار نیاز چوب دارچین: یک عدد زعفران دم کرده: یک چهارم لیوان گلاب و پودر هل: کمی ابتدا لپه ها را ۳ الی ۴ ساعت درون آب سرد خیس کنید، بعد آبش رو جدا کرده و درون صافی قرار دهید. پیاز رو به همراه روغن درون قابلمه تفت بدین، پنج دقیقه که تفت خورد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و بعد از اینکه مخلوط کردین گوشت های خرد شده را اضافه کرده یه ده دقیقه بمونه، بعد لپه و رب رو بریزین و مجدد تفت بدین تا رنگ رب باز شود روی مواد آب جوش ریخته و بزارین ۲ الی ۳ ساعت با شعله ملایم بپزه بعد از سه ساعت لیموعمانی هارو که از قبل خیس کردین و دونه هاشو جدا کردین به همراه نمک اضافه کنید نیم ساعت به پایان پخت، چوب دارچین،زعفرون و پودرهل اضافه کرده و خورشت که به روغن افتاد خاموشش کنید توجه: داخل خورشت پودر دارچین نریزین چون خورشت رو سیاه میکنه، از چوب دارچین استفاده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
آش دوغ یه غذای خیلی خوشمزه که تو یه ساعت آماده میشه و جون میده برای فصل سرد پاییز🍂 برنج: یک پیمانه دوغ: ۲ لیتر آب: نیم لیتر گشنیز: ۱۵۰ گرم تره: ۲۰۰ گرم نخود پخته شده:یک و نیم پیمانه سیر: ۵ حبه پیازچه: ۵۰ گرم نمک و ادویه: به مقدار نیاز برنج رو توی قابلمه خیس کنین بعد دوغ رو بریزین روش و پای گاز بایستین و مدام هم بزنین که دوغ نبره تا وقتی به جوش زدن و قل زدن بیافته. بعد بهش نخود پخته شده و سبزیجات و نمک و ادویه بزنید و درش رو بزارین تا یک ساعت جا بیافته و پخته شه. توی ظرفی نعنا داغ درست کنین و در آخر روی آش بریزین، نکته:برای درست کردن نعنا داغ زیاد نزارین روغن داغ بشه همین که گرم شد کافیه، چون نعنا زود میسوزه. آش دوغ اگه زیرش کم باشه زود ته میگیره، باید حرارت متوسط رو به بالا باشه، اگه احساس کردین ته گرفته با کفگیر محکم هم نزنین، چون تیکه های قهوه ای میاد بالا، بیخیال اون یه لایه ته گرفته بشین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
گوشت چرخ کرده...200 گرم پیاز...1عدد گوشت چرخ کرده مرغ...100 گرم نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و سماق رب....1ق غ گوجه و فلفل دلمه ای...به مقدار لازم کره....2 ق غ ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت ها را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و(در صورت دلخواه جعفری) مخلوط می کنیم. سپس مواد را توسط سیخ های چوبی یا فلزی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم. گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم. سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. من سس در یک ظرف درست کردم و جداگانه سرو کردم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با خمیر نون بربری درستش کردم😍 برای سینی 30در40 کافیه این مقدار اینجوری هم راحته هم به صرفه نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی آب بذارید بپزه. وقتی پخت ریش کنید. فر رو گرم کنید. 300گرم قارچ رو خرد کنید و بذارید داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چرب کنید. خمیر رو پهن کنید. روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا بپاشید. مرغ های ریش شده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم. پودر آویشن میپاشیم. در آخر هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به مدت بیست تا سی دقیقه. خیلی نرم و لطیف میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق‌ چ پودر کاکائو ۱ ق‌ چ ماست ۱ پیمانه وانیل ¼ ق‌ چ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سبزی کوکوخردشده تازه 1.5 لیوان تخم مرغ 4عدد ارد2ق غ سرصاف نمک، فلفل به میزان لازم پودرسیر،کنجدیا زرشک به دلخواه مقداری همه مواد را مخلوط و با قاشق هم بزنید تا مایه شل و یکدست شود، کف قالب 30*20 را کاغذ روغنی انداخته روی کاغذ را خوب چرب کنید مایه کوکو را در قالب ریخته و با پشت قاشق صاف و یکدست کنید، در فر از 20 دقیقه قبل گرم 180 درجه طبقه وسط15دقیقه و در حدی که کوکو بپزد و روی ان ببندد قرار دهید. سپس کوکو رابر روی یک پارچه مرطوب یا یک کاغذروغنی دیگه برگردانید. و همراه باکاغذروغنی به ارامی رول کنید. صبر کنید تا کوکو سرد شود. رول را باز کرده، کاغذ روغنی را به ارامی از پشت ان جداکنید، و به میزان دلخواه پوره سیب زمینی بمالید و رول کنید، سپس به ارامی بایک چاقوی تیزبرش بزنید. پوره سیب زمینی: سیب زمینی متوسط 3عدد کره 20گرم شیر 3 ق غ نمک وفلفل کمی سیب زمینی را اب پز و له کنیدکره وبه اندازه کافی نمک وفلفل بیفزاییدوبه مقدارکمی شیر، تا حدی که پوره شل نشود. * اگراز ظرف یا قالب تفلونی استفاده کنید که نیازی به پهن کردن کاغذ و جداکردن ان نباشد بهتر است ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی 2عدد (حدود 700 گرم) خمیر بین نان ساندویچی 130 گرم (خمیر بین 6عدد نان ساندویچی) میتونید از نان تست استفاده کنید که ابتدا باید دور قهوه ای نان را جدا کنید. تخم مرغ 1عدد شیر 1/4 پیمانه آرد سوخاری 1 ق س برای داخل مواد و مقداری برای کاور کتلتها پیاز 1عدد متوسط رنده شده و آبگرفته نمک، فلفل،زردچوبه، ادویه دلخواه اگر کیفیت خمیر نان ساندویچی خوب نبود برای پوک شدن بیشتر کتلتها از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید. سیب زمینی ها را آبپز و پوره کنید پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی + تخم مرع + شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید(میتوانید مواد را یکبار از چرخ گوشت رد کنید) خمیر را 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگی آن برطرف شود. سپس هربار از خمیر مقداری بردارید و در آرد سوخاری غلتانده به شکل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است کتلتها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافی کتلتها گرفته شود. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 عدد کتلت به وزن 70 تا 75 گرم خواهید داشت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷عصرتون معطر به ❤️بوی مهربانی... 🌷دلتون شاد شاد ❤️لبتون خندون 🌷قلبتون مملواز آرامش ❤️و سرشاراز محبت و مهر 🌷دقیقه هاتون بی نظیر ❤️لحظاتتون شیرین و ناب 🌷عصر بهاری شما پُر عشق 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
بزرگ‌ترین ضعف ما در تسلیم‌ شدن نهفته است همیشه مطمئن‌ ترین راه برای موفقیت، تلاش دوباره خواهد بود! 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃