#زرشک_پلو
بعد از آماده شدن و دم کشیدن برنج ، کمی از اون رو با زعفران دم کرده مخلوط کردم…توی یه قالب اول زرشک خیس خورده رو که توی کره (یا روغن) و کمی زعفران و شکر تفت داده بودم ریختم
بعد برنج زعفرونی ریختم و بازم خوب فشار دادم و در نهایت برنج ساده ریختم و خوب فشار دادم تا منسجم بشه و شکل قالب رو بگیره
ظرف سرو رو روی دهانه قالب گذاشتم و آروم برگردوندم قالب رو
می تونین روش و اطرافش رو با خلال پسته و بادوم هم تزیین کنیم که من اون روز نداشتم
مرغ رو هم به همون روشی که توی زرشک پلوی پست قبلی یاد داده بودم درست کردم…فقط یه کم رب گوجه هم زده بودم
واسه مهمونی ها خیلی تو چشمه و از طرفی راحتم هست
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_پیاز
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید.
و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین.
برای مایه گوشتی هم
دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین.
اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁
برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🔷مواد لازم
🔹تخم مرغ 8 عدد
🔹سس مایونز 1 پیمانه
🔹کرفس خرد شده 2 قاشق سوپخوری
🔹خردل دیجون 2 قاشق چایخوری
🔹کاهو به میزان لازم
🔹نمک به میزان لازم
🔹نان تست به میزان لازم
#نکته
۱- علاوه بر مواد ذکر شده می توانید از خیارشور، زیتون، جعفری تازه خرد شده و تکه های گردو نیز استفاده کنید.
♨️طرز تهیه :
جهت تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و در یک کاسۀ متوسط، آن ها را به تکه های نسبتاً بزرگ تقسیم کنید.
مایونز، کرفس، خردل و سس تند(در صورتی که میخواهید سالادتان تند باشد) را اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید. برای سرو کردن روی آن کاهو یا شاهی بگذارید و با نان تست نوش جان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#املت_نخود_فرنگی
🔷مواد لازم
🔹نخود فرنگی پخته یا نیمه آماده 1 لیوان
🔹تخم مرغ 4 عدد
🔹نمک و فلفل مقدار لازم
♨️طرز تهیه
1. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی با چنگال بزنید تا تخم مرغ ها کف کنند سپس داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید.
2. نخود فرنگی های پخته را روی تخم مرغ ها بریزید و کمی تکان دهید ، صبر کنید تا املت خودش را بگیرد ، املت را تا نیمه تا کنید و پس از اینکه یک طرف طلایی شود برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود سپس سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_آلمانی
🔷مواد لازم برای۴ نفر👇
🔹سیب زمینی پخته ۵۰۰ گرم
🔹خیارشور ۳۰۰ گرم
🔹شوید ساطوری شده ۱/۴ پیمانه
🔹خامه ۱/۲ پیمانه
🔹تخم مرغ آب پز ۴ عدد
🔹آبلیمو ۴ قاشق سوپ خوری
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
🔆طرز تهیه
🔅۱- سیبزمینی، خیارشورها و دو عدد از تخممرغها را به صورت حلقهای خرد میكنیم.
۲- دو عدد تخممرغ باقیمانده را نیز را رنده میكنیم.
۳- نمك، فلفل، آبلیمو و خامه را نیز مخلوط كرده و خوب هم میزنیم.
۴- در ظرف سالاد ابتدا یك ردیف سیبزمینی، سپس روی آن یك ردیف تخممرغ و بعد خیارشور چیده و سس خامه را میریزیم و شوید ساطوری شده را روی آنها میپاشیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه غذای عالی مخصوص بادمجون خورا 👍👍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_زعفرونی
عزیزان قبل از استفاده مرغ رو حتمایکساعت تو ابو نمک بزارید یا با آب بزارید رو شعله گاز کفش که بالا اومد دور بریزید و مصرف کنید تا بوی مرغ گرفته بشه من امروز تو آب ونمک گذاشتم
طعم زعفران وکره 😋😋 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید
کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه
بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی☺
عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کباب_یونانی
🔷مواد لازم برای۴ نفر
🔹زردچوبه به مقدار لازم
🔹زعفران (اختیاری) به مقدار لازم
🔹پیاز ۱ عدد
🔹سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
🔹آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
🔹فلفل دلمه ای ۱ عدد
🔹فیله گوشت ۴ قطعه
🔹فیله مرغ ۴ قطعه
🔹نمک به مقدار لازم
🔹فلفل به مقدار لازم
🔆طرز تهیه
🔅۱- ابتدا فیله مرغ و گوشت را كمی با گوشتكوب بكوبید و بعد آنها را به مدت 3ساعت یا بیشتر در مخلوط زعفران ،زردچوبه، سس مایونز، نمک، فلفل، آبلیمو و آب پیاز بخوابانید و آن را در یخچال قرار دهید.
۲- بعد از آن فیله ها را از سایر مواد جدا كرده و آنها را روی هم قرار داده و رول كنید به طوری كه فیله مرغ در وسط قرار گیرد.
۳- حال كباب را یا به صورت معمولی روی منقل كباب كنید و یا با سیخ چوبی درون تابه قرار دهید و با مقدار كمی روغن و با شعله بسیار ملایم طبخ كنید.
#سایر_نکات
بهتر است مواد را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید تا غذایتان خوشمزه تر شود
این غذا به طور سنتی بدون برنج سرو میشود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲