فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پنجشنبه است و ياد درگذشتگان🌸
🕯پنجشنبه ها دلمان هوای
🌸عزیزانی را دارد که
🕯مدتهاست از آنها دوریم
🌸همان روزی که دل
🕯هوایشان را میکند
🌸برای آرامش روحشون
🕯هدیهای پیشکش درگذشتگان،
🌸پدران و مادران آسمانی کنیم
بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
يخ_در_بهشت_توت_فرنگى
.
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
نعناع ۱ شاخه
یخ به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
.
دم توت فرنگی ها را جدا کنید.برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید.
آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود.بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد.به این ترتيب نوشيدنى خنك برای سرو آماده است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#خورشت_گردن
گردن و با دوتاقاشق روغن تو قابلمه سرخ کردم بعد یه پیاز بزرگ و ریز کردم بهمراه ۵ تا حبه سیرو دوتا چوب دارچین و زردچوبه بهمراه۳ تا لیوان آب گذاشتم تا بپزه حدودا ۲ ساعت زمان میبره تا بپزه یه ربع آخر یه پیازو رنده کردم و با کمی روغن سرخش کردم و بهمراه زعفرون زیاد و نمک به گردنم اصافه کردم تا لعاب بده بعد که پخت و حاضر شد بهش آب لیموترش تازه زدم گوشت گردن چربه نیازی به روغن زیاد نداره
برای باقلی پلو هم برنج و گذاشتم و موقع آبکشی بهش شوید تازه ریز شده اضافه کردم بعد کمتر از یه دقیقه آبکش کردم و بعد تا آب برنج از آبکش خالی شه با یه کره بیست گرمی باقالی هایی که پوستش گرفته بودوتفت دادم تا بوی خامیش بره بعد لابلای برنج ریختم تو قابلمه بهمین راحتی و خوشمزگی😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#کیک_موز_هرمی 🥟 😋
🔸دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#شيريني_كشمشي 🥟 😋
🔸٣٠٠ گرم پودرقندو ١٤٠ گرم روغن صاف قنادي رودرظرفي بادست دستكش دستتون كنين وبادست خوب روغن وپودرقندرومخلوط كنين ،تاخميري ولطيف بشه .
🔸٣ تخم مرغ رو مخلوط وبادست هم بزنين وانيل روهم اضافه كنين ،سپس ٦٠ گرم كرم دانماركي رواضافه ومخلوط كنين وخميركاملا مخلوط شد
🔸٣٠٠گرم اردالك شده روتوسه مرحله اضافه ومخلوط كنين ٨٠ گرم كشمش رو اضافه و خميرروداخل قيف ريخته وداخل سيني كاغذشده بريزين وياباقاشق اينكاروانجام بدين .
سيني روداخل فر١٨٠ درجه بذارين به مدت ١٠ تا١٥ دقيقه .همينكه زيرشيريني رنگ گرفت ،شيريني اماده ست
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#کباب_کوبید_پاکستانی
❇️مواد لازم
💠گوشت چرخ کرده... ۱کیلو
💠پیاز... دو عدد
💠سیر...۶ حبه
💠پیازچه خرد شده وگشنیز خرد شده هر کدام... دو قاشق غذا خوری
💠فلفل دلمه ایی
💠گوجه خرد نگینی... دو عدد
💠نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه... هرکدام به میزان لازم
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و بعد به سیخ بگیرید
❇️نکته
⏺ مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره
👩🍳نوش جان👩🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
کلم پلو شیرازی با ته دیگِ کاهو و سالاد شیرازی.
واسه یه کلم پلو اصیل نیاز دارین به کلم قمری ...اول کلم قمری ها رو خلالی خرد کردم و تفت دادم و زرد چوبه و فلفل زدم و نمک زدم با یک لیوان آب گذاشتم خوب بپزه بعد سبزی های کلم پلو(چهارصد گرم ریحون ، دویست گرم شوید، دویست گرم تره صدگرم ترخون) رو خرد و اضافه کردم بعلاوه ی پیاز داغ و یک استکان آبلیمو تازه و گذاشتم عطرها و مزه ها به خورد هم بره
بچه ها هرگز تو کلم پلو زعفرون نریزید چون عطرش غالب میشه و دیگه اون عطر اصیلِ سبزیجاتش حس نمیشه!
تو این فاصله ۳۰۰ گرم گوشت رو با دو قاشق آرد نخودچی و زنجبیل و زردچوبه و فلفل و پیاز حسابی ورز دادم و قلقلی کردم و سرخ کردم( من یه قاشق سبزی کلم پلو هم به کوفته ها میزنم خیلی لطیف میشه) هر چی قلقلی ها کوچیکتر باشه نشون میده شما با سلیقه ترین🤓
چهار پیمونه برنج هم با زردچوبه و نمک گذاشتم بپزه ...تو قابلمه روغن ریختم، چندتا برگ کاهوگذاشتم و روش کمی آبلیمو ریختم( وای نگم چه دعوایی بود سر ته دیگش😍😋) لایه به لایه برنج ریختم و ملات کلم پلو و کوفته قلقلی و دم کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍅🥕#دلمه_گوجه_مدیترانه_ای
مواد لازم:🥣🥣
تخم مرغ ————— ۲ عدد
گوجهفرنگی ————— ۷۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ————— ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ————— ۱۵۰ گرم
پنیر فتا ————— ۲۰۰ گرم
گردو ————— ۱۰ عدد
سس فلفل تند————— ۳ ق غ
🥮طرز تهیه:
ابتدا گردو را خرد کرده و همراه گوشت چرخکرده تفت میدهیم .
سپس به آن کمی نمک،فلفل و سس فلفل اضافه میکنیم.
داخل گوجهفرنگی ها را خالی کنید و مایع درون آن را با گوشت مخلوط کنید .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ، پنیر فتا و پنیر پیتزا را خوب مخلوط کنید.
حالا گوشت آماده شده را درون گوجهفرنگی ها بریزید و روی آن را با مایع پنیر بپوشانید .
دلمه ها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه و زمان ۳۰ دقیقه بگذارید تا خوب پخته شوند.
نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
🍰#شیرینی_تالیستون
🧁مواد لازم:
شکر :۸۰ گرم آرد نخود چی :۱ پیمانه کره : ۱۵۰ گرم آرد گندم : به میزان لازم بکینگ پودر : ۱ ق م
🥮 شکر و کره رو با همزن زدم تا پوک بشه بعد آرد نخود چی و ب پ رو اضافه کردم و حالا آرد گندم رو تا حدی میزنیم که به دست نچسبه یه خمیر بسیار ترد و لطیفی بدست میاد که داخل نایلون گذاشتم و به مدت ۸ ساعت تو محیط آشپزخونه گذاشتم تا استراحت کنه بعد توی دستم باز کردم و شکل دادم و توی سینی فر گذاشتم به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه .فقط باید بزارین کاملا خنک بشه بعد از سینی فر جدا کنین بعد با شکلات آب شده و پودر پسته تزئین کردم .😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
#مرغ_شکم_پر_اسفناجی 🍗 😋
▫️سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
▫️اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت)
▫️قارچ ۵ عدد
▫️پنیر لبنه ۲ ق غ
▫️سیر ۲ حبه
▫️پنیر موزارلا ۲ ق غ
🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾