فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پنجشنبه است و ياد درگذشتگان🌸
🕯پنجشنبه ها دلمان هوای
🌸عزیزانی را دارد که
🕯مدتهاست از آنها دوریم
🌸همان روزی که دل
🕯هوایشان را میکند
🌸برای آرامش روحشون
🕯هدیهای پیشکش درگذشتگان،
🌸پدران و مادران آسمانی کنیم
بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🥦نکاتی برای ترد شدن کلم
👩🏻🍳در صورتی که می خواهید ، از كلم قرمز برای سالاد استفاده كنید و كلم ها سفت هستند برای ترد شدن كلم قرمز از این دو روش استفاده كنید.
🍃✅بامقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذا خوری سركه به آن اضافه كنید كلم ها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش آنها را داخل آبكش بریزید، تا آبش خارج شود و درضمن خنك شود می بینید كه چقدر ترد و خوشمزه می شود.
🍃✅می توانید كلم خرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد می شود.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙 سالاد رژیمی هفت رنگ
کالباس 4 ورقه
خیار شور 250 گرم
زیتون سبز خرد شده 1.2 پیمانه
گل کلم 1.4 بوته متوسط
هویج رنده شده 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط سفت
فلفل دلمه رنگی 1.4 عدد
ماست موسیر 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان تست 6 ورق
🥙طرز تهیه🥙
برای تهیه سالاد رژیمی هفت رنگ ابتدا گل کلم را با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آب مدت بسیار کوتاهی بپزید به اندازه ای که مزه دار شود سپس آبکش کرده و نمک اضافه اش را بشویید. سپس مواد را نگینی خرد کرده و داخل ظرفی بریزید . نان چهارگوش را تست کنید و مربعی خرد نمایید. ماست موسیر و سس فرانسوی را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. سالاد را به سلیقه خودتان تزیین کرده و سرو نمایید.
🥗🥗🥗🥗🥗
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥬سالاد تربچه سفید🥬
مواد لازم🥕
🔸تربچه کوچک 1عدد
🔸شکر 1 قاشق غذاخوری
🔸سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
🔸فلفل قرمز تند نصف قاشق غذاخوری
🔸گوجو گارو نصف قاشق چایخوری
🔸سیر له شده مقداری
🔸نمک 2 قاشق
🔸کنجد خرد شده نصف قاشق چایخوری
🥙🥙🥙🥙🥙
برای تهیه سالاد تربچه سفید، ابتدا تربچه ها را شسته پوست آن را نازک بگیرید ورقه ای برش بزنید. سیر را پوست گرفته له کنید. کنجد را خرد کنید. برش های تربچه را با مقداری نمک مزه دار کرده بعد از چند دقیقه آنها را بشویید و بگذارید خشک شود. تربها را اینبار به مخلوطی از سرکه سیب و شکر آغشته کرده و بگذارید آبش برود. تربچه مزه دار شده را به همراه سیر له شده ، گوجو گارو و فلفل قرمز مخلوط کنید و در آخر کنجد خرد شده را روی آن بریزید و سرو نمایید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥦سالاد آلو و گردو🥦
مواد لازم🥭
🥙آلو بخارا : 2 لیوان
🥙گردو خرد شده :5 قاشق غذا خوری
🥙نعنا : 7 شاخه
🥙روغن کنجد* :2 قاشق غذا خوری
🥙نمک و گلپر : به مقدار دلخواه
🧆برای تهیه سالاد آلو و گردو، آلوها را از قبل شسته و چند ساعتی داخل آب بخیسانید تا نرم شوند سپس برگ های نعنا را پاک کرده بشویید و بعد از اینکه خشک شد آن را خرد کنید و سپس مغز گردو را خرد نمایید. زمانی که آلوها خوب خیس خورد و آب آن لعاب دار و غلیظ شد ، گردو ، نمک ، گلپر و نعنای خرد شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید در آخر سالاد را بچشید و اگر میزان ترشی آن کم بود مقداری آبلیمو به آن اضافه نمایید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✔️تهیه رنگ خوراکی
🍓رنگ خوراکی صورتی
🍭مواد لازم برای رنگ صورتی:
🧊1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
🧊1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ
🍭مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
👩🏻🍳نکات مهم شیرینی پزی
🧁پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
🧁اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
🧁اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود.
🧁هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرهلو یا شلیل 😍😋
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم
هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن
نشاسته ذرت ۳ غ ق
شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان.
خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه)
آب سرد دو سوم لیوان
طرز تهیه :
اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار
بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین).
بعد یکم روی حرارت میزاریمش.
بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلدرچین😍😋
بلدرچین مصرف میکنید؟ من همیشه خودم مصرف میکنم طبعشم گرمه وخیلی خوبه.
شمابلدرچین روبه چه روشی درست میکنید؟
داخل بلدرچين ها روکاملاتمیزمیکنیم ومیشوریم داخل تابه میچینیم بهش کره و آب وزعفران روبهش اضافه کرده دم کنی میزاریم تا تقریبابین ۲تا۲ونیم ساعت باحرارت کم میزاریم تاپخته بشن حین پخت بلدرچين روزیررورومیکنیم ودرانتهابهش نمک هم اضافه میکنیم این روش عالیه حتماامتحان کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲