فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓عصرتون پراز بهترینها
🥮زندگیتون پراز رحمت الهی
🍓دلتون پراز نغمههای خوش زندگی
🥮و جسم و جانتون پراز شکوفههای
🍓سلامتی وتندرستی
🥮نگاه خدا همراه لحظههاتون
🍓عصرتـون شـاد و دل انگیز
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
🍬#گز_آردی🍬
🍮شکر نصف پیمانه
🍮گلاب یک چهارم پیمانه
🍮گلوکز یک چهارم پیمانه
🍮سفیده تخم مرغ یک عدد
🍮پسته خام 50 گرم .
🍡طرز تهیه:🍴🍴
سفيده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
شکر +گلاب روی حرارت ملايم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
گلوکز را اضافه کنید..پنج دقيقه هم بزنيد..بعد يک قاشق از مواد را به سفيده اضافه کنيد خوب هم بزنید تا دماي سفيده بالا رود.
سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
بايد اينقدر با همزن برقی هم بزنيد تا مواد سفت شوند.وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید... صبر کنید تا مواد کمی سرد شود....روی سطح کار آرد بريزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍰#کیک_مثلثی🍰
🍮براى تهيه ى اين كيك ابتدا چهار تا تخم مرغ رو با يك و نيم پيمانه شكر هم ميزنيم تا كف كنه و بعد نيم پيمانه اب و نيم پيمانه روغن مايع رو اضافه مى كنيم ،كاملا مخلوط مى كنيم ،حالا مواد خشك رو كه شامل پنج گرم وانيل و ده گرم بكينگپودر و دو نيم پيمانه ارد هم هست رو از الك رد مى كنيم و به موادمون كم كم اضافه مى كنيم و هم ميزنيم ،حالا ظرف مستطيل شكلى رو چرب مى كنيم و مواد كيك رو داخلش مى ريزيم و توى فر كه قبلا گرم كرديم با دماى١٦٠درجه ميزاريم تا بپزه.
براى تهبه ى سس هم يك و نيم پيمانه شير روباسه ق غ خورى پودر كاكائو و نصف پيمانه شكر روى حرارت ميزاريم ،وقتى كه جوشيد زيرش رو خاموش مى كنيم تا سرد بشه.
كيكمون كه پخت به شكل مثل برش ميديم و كناره هاى كيك رو داخل سس ميزنيم و بعد توى پودر نارگيل مى زنيم و ميزاريم كنار،همينطور ادامه ميديم ،بهتره كيك رو يكساعت بعد سرو كنيد😊
نوش جان😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍮🍮#کرم_ژله ی انگور 🍇
🧋ژله ی انگور ۱بسته
🧋خامه ی صبحانه ۳ ق غ
🧋شیر۳لیوان
🧋شکر۷ ق غ
🧋نشاسته ی ذرت ۲ق غ
🧋آردکیک۲ق غ
🧋وانیل مقداری
🍇ابتداژله ی انگوررابا۱لیوان آب جوش درست میکنیم وبعد۱لیوان یخ خردشده میریزیم وژله رادر لیوان میریزیم وکج داخل یخچال قرارمیدهیم تا ببندد بعد شیروشکر ووانیل ونشاسته ی ذرت وآرد رو باهم مخلوط کرده وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه رو اضافه میکنیم من کمی رنگ یاسی هم ریختم وخوب هم میزنیم تا موادمون کاملا مخلوط بشه ومثل فرنی غلیظ بشه حرارت روکه خاموش میکنیم ومیذاریم سردبشه بعد روی ژله میریزیم ودوباره دریخچال میذاریم تا ببندد مقدارشکر بستگی به ذائقه ی خودتون داره میتونید بیشتربریزید این کرم خیلی لطیف وخوشمزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ساندویچ_قارچ_و_پنیر
مواد لازم🥣
▫️روغن زیتون: یک ق چ
▫️قارچ (خردشده): یک الی 2 پیمانه
▫️کره: به مقدار لازم
▫️پیاز (نازک خردشده): نصف یک عدد
▫️نان تست: 4 عدد
▫️پنیر ماتزرلا: 3 الی 4 ورقه
▫️روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه🍴
1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود. قارچ را از ظرف خارج کنید و یک قاشق سوپ خوری کره به ظرف اضافه کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2. مقداری کره نرم شده روی نان های تست بمالید. تابه را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. نان های تست را در تابه قرار دهید. روی آنها قارچ، پیاز و ورقه های پنیر ماتزرلا بگذارید. دو عدد نان تست باقی مانده را روی آنها بگذارید. پس از اینکه یک طرف آنها طلایی و برشته شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر ساندویچ ها نیز برشته شده و پنیر ذوب شود. سپس سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍮🍮#کرم_ژله ی انگور 🍇
🧋ژله ی انگور ۱بسته
🧋خامه ی صبحانه ۳ ق غ
🧋شیر۳لیوان
🧋شکر۷ ق غ
🧋نشاسته ی ذرت ۲ق غ
🧋آردکیک۲ق غ
🧋وانیل مقداری
🍇ابتداژله ی انگوررابا۱لیوان آب جوش درست میکنیم وبعد۱لیوان یخ خردشده میریزیم وژله رادر لیوان میریزیم وکج داخل یخچال قرارمیدهیم تا ببندد بعد شیروشکر ووانیل ونشاسته ی ذرت وآرد رو باهم مخلوط کرده وقتی شروع به جوشیدن کرد خامه رو اضافه میکنیم من کمی رنگ یاسی هم ریختم وخوب هم میزنیم تا موادمون کاملا مخلوط بشه ومثل فرنی غلیظ بشه حرارت روکه خاموش میکنیم ومیذاریم سردبشه بعد روی ژله میریزیم ودوباره دریخچال میذاریم تا ببندد مقدارشکر بستگی به ذائقه ی خودتون داره میتونید بیشتربریزید این کرم خیلی لطیف وخوشمزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ساندویچ_قارچ_و_پنیر
مواد لازم🥣
▫️روغن زیتون: یک ق چ
▫️قارچ (خردشده): یک الی 2 پیمانه
▫️کره: به مقدار لازم
▫️پیاز (نازک خردشده): نصف یک عدد
▫️نان تست: 4 عدد
▫️پنیر ماتزرلا: 3 الی 4 ورقه
▫️روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه🍴
1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود. قارچ را از ظرف خارج کنید و یک قاشق سوپ خوری کره به ظرف اضافه کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2. مقداری کره نرم شده روی نان های تست بمالید. تابه را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. نان های تست را در تابه قرار دهید. روی آنها قارچ، پیاز و ورقه های پنیر ماتزرلا بگذارید. دو عدد نان تست باقی مانده را روی آنها بگذارید. پس از اینکه یک طرف آنها طلایی و برشته شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر ساندویچ ها نیز برشته شده و پنیر ذوب شود. سپس سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🫔#چیکن_استریپس🫔
🥮موادلازم:
فیله مرغ :6 عدد یا 6 تکه سینه مرغ تکه شده
کورن فلکس ساده خرد شده :2پیمانه
شیر :یک پیمانه
آرد :نصف پیمانه
سیر رنده شده :2 حبه
آویشن :یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل :مقداری
تخم مرغ :یک عدد
سرکه سفید:1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن:به مقدار لازم
🥓طرز تهیه :🥓
مرغ رو خوب شسته و خشک کنید بعد آرد ، شیر ، سرکه ، نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم مرغ و سیر رو خوب مخلوط کنید ، مرغ ها رو بریزید تو این مایع و یه ساعت بزارید تو یخچال تا مزه داربشه بعد مرغ ها رو از تو این مایع درآورده داخل کورن فلکس بغلطونید ، بندازید داخل روغن داغ و با حرارت خیلی ملایم سرخ کنید تا ضمن سرخ شدن مرغ ها پخته نیز بشوند ، بعد داخل صافی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پنکیک_شکلاتی🥞🥞
ارد الک شده یک ونیم لیوان
شیر یک ونیم لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر دو ق س
نمک یک ق چ
بگین پودریک ق چ
روغن یک ق س
وانیل کمی
🧈🧈🧈🧈🧈
🥯ارد رو الک کنید بعد وهمه مواد رو اضافه کنید وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید کف یک ماهی تایه کوچیک رو با برس کمی چرب کنید وبا ملاقه کمی از مواد داخل ان بریزید وقتی طلایی شد وحباب زد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه قبل از هر بار که میخوایید پنکیک رو توی ماهی تابه بریزید موادتون هم بزنید تا ته نشین نشه
روی پنکیک رو هم با موز شکلات اب شده شیره انگور وگردوتزئین کنید.
من دور ظرفم رو هم با شکلات اب شده طراحی کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲