eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮🍮 🥮این ژله در عین خوشگلی بسیار راحت و ساده است ولی باید مراحلش رو با حوصله طی کنید تا بتونید به نتیجه ی خوبی برسید. .برای این ژله میتونید از هر رنگ ژله ای که دوست داشتید استفاده کنید من برای این ژله از ژله انار و طالبی استفاده کردم. یک بسته پودر ژله ی انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کردم ویه مقدار بنماری کردم تا خوب حل بشه بعد گذاشتم یخچال تا بسته بشه .ژله طالبی و با یه لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم سرد بشه سپس 1 لیوان بستنی و هم دمای محیط و با ژله مخلوط کردم و خوب هم زدم.میتونید بجای بستنی از شیر هم استفاده کنید. ژله انار بسته شده رو رنده ی ریز کردم و به ژله طالبی اضافه کردم و در قالب مورد نظرکه قبلش اونو چرب کردم ریختم و در یخچال قرار دادم تا بسته بشه.این ژله خیلی راحته ولی من خیلی عجله ای درست کردم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰💖🍰 حال دلتون قشنگ...💖 عصرگرم تابستانی شما پُر از محبت ...💖 زندگیتون پراز عطر و مهربانی خداوند.. 💖 دلپذیر 🍰 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
لبخند بزن و موفق شو. به خاطر خودت و به خاطر تمام آنان که اندوه و شکست تو، خوشحالشان میکند. استوار بایست، سرت را بالا بگیر و ادامه بده، قوی‌تر، جسورتر، باشکوه‌تر... بگذار همه به یاد بیاورند که تو همان درخت زبان‌زد و بلند و سایه‌دارِ باغچه‌ای، اگرچه از میان چهار فصل، اکنون به زمستانت رسیده‌ای، خشکی، بی‌بار و برگی و مدفون زیر هزار لایه برف...اما صبور باش که یک فصل تا بهار مانده، فقط یک فصل! بهار که شد، برای همه شاه و... غلامِ آن پرنده‌ای باش که روزهای سرد زمستان هم جهان را رها کرده‌بود و روی شاخه‌های تو ماوا داشت 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
بلغاری ((یک شام خوشمزه)) 🍪مواد لازم:🍪 ارد ......500 گرم تخم مرغ..... 2 عدد کره...... 50 گرم خمیر مایه....... 1قاشق سوپ خوری اب ولرم...... 1/4 پیمانه شکر...... 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل و آویشن...... به مقدار لازم سوسیس بلغاری...... 3 عدد فلفل دلمه خرد شده .......1عدد شیر 3/4 پیمانه 🍩طرز تهیه: اب گرم و مایه خمیر و شکر رو مخلوط کرده و کنار بزارید تا عمل اید. تخم مرغ و کره آب شده و شیر و ادویه ها رو مخلوط کنید و مایه خمیر رو اضافه و ترکیب کنید. سوسیس های خرد شده رو بهمراه فلفل دلمه افزوده .(من سوسیس رنده درشت کردم.فلفل دلمه ای هم خیلی خیلی ریز کردم.) سپس ارد رو بتدریج اضافه و ترکیب کنید تا خمیری بدست اید که به دست تمیز نچسبد. خمیر رو بمدت 2ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍧‍ ‍ 🍨 🍮مواد لازم: شیر ....۲لیوان شکر.....۴ تا ۵ ق غ خامه....۱/۲ پیمانه پودر ژلاتین....۱ ق غ نشاسته ذرت....۲ ق غ 🍇 طرز تهیه: لایه اول : ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وروی گاز بزارید تا غلیظ شود وبعد شکر را ااضافه کنید... پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد روی بخار آب گذاشته تا شفاف شود..خامه را هم به شیر اضافه میکنم و در آخر ژلاتین بن ماری شده را اضافه میکنیم.. قسمتی از لیوان را خیس کنید وژله رولی را بچسبانید و بعد داخل یخچال گذاشته تا سفت شود . سپس کرم شیر را ریخته ودرریخچال میزاریم تا ببیندد. لایه دوم برای لایه بعد ژله انگور را دوقسمت میکنیم یک قسمت آن رابا نصف لیوان آب جوش مخلوط میکنیم وبعد نصف لیوان بستی به اون اضافه میکنیم و روی کرم ریخته... لایه سوم نصف دیگر ژله انگور را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از سرد شدن روی ژله بستنی می ریزیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥧🍪كيك مارسباني دورنگ🍪🥧 تخم مرغ 3عدد آرد دو و نيم پيمانه شكر يكونيم پيمانه وانيل نصف ق چ پكينك پودر ي ق غ پودر كاكاوو سه ق م شير 1پيمانه روغن مايع نصف پيمانه 🧁ابتدا شكر و وانيل و تخم مرغ رو با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم تا كاملا كشدار بشه بعد شير و روغن مايع رو اضافه كرده حالا همزن رو كنار گزاشته ارد را با پكينك پودر ك سه بار الك كرديم اروماروم توي سه مرحله ب مواد اضافه ميكنيم و با ليسك دوراني همم ميزنيم يك پيمانه از مواد رو برداشته بهش پودر كاكاوو اضافه ميكنيم حالا قالب رو چرب كرده از مواد سفيدمون داخل قالب ريخته و مايع كاكاوويي رو وسط كيك ريخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم بعد اد قر در اورده و ب دلخواه تزيين كرده و سرو مينماييم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍭🍭 🧋شیر 1 لیوان 🧋وانیل 1 ق چ 🧋زرده تخم مرغ 2 عدد 🧋شکر ¼ لیوان 🧋پودر ژلاتین 1 ق غ 🧋آب سرد ¼ لیوان 🧋خامه 220 گرم 🧋شکر ¼ لیوان 🥣🍮خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌭🌭 مواد لازم: 🍴 ▫️آرد 3.5 لیوان ▫️شیر ولرم یک لیوان ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نمک یک ق مرباخوری ▫️شکر۵ ق غذا خوری ▫️ مایه خمیر فوری یه ق غذاخوری ▫️روغن مایع یک سوم پیمانه ▫️پودر کاکائو دوقاشق غذاخوری طرز تهیه:🍞 مایه خمیر و شکر را به شیر ولرم اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم واجازه میدیم خمیر مایه عمل کند. آرد رو تو یه کاسه بزرگ میریزم وسطشو گود میکنیم مخلوط شیر وخمیر مایه و روغن مایع و تخم مرغ ونمک رو اضافه میکنیم و از وسط شروع میکنیم به ترکیب کردن خمیر و جمع کردن، ده دقیقه ورز میدیم احتمالا آرد بیشتری نیاز باشه،خمیر روبه دوقسمت تقسیم میکنیم وبه یه قسمتش کاکائو رو اضافه میکنیم و روی خمیر ها رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه و دوباره یه ورز کوچیک و با وردنه هردو خمیر رو جداگانه به شکل مستطیل باز میکنیم ودوتا خمیر رو روی هم قرار میدیم ورولش میکنیم و میذاریم داخل قالب و دوباره استراحت میدیم بمدت نیم ساعت و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه ی سانتی گراد به مدت حدوداً 45تا 50 تا کاملا دورش زرین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘🥘 موادلازم📝 نان تست مکعبی خرد شده 1/2پیمانه خمیر یوفکا به میزان ازم پنیرپارمزان رنده شده ریز 1/2 پیمانه پنیرپارمزان مکعبی ریزی خرد شده 1/2پیمانه سینه مرغ مکعبی خردشده 1عدد ژامبون مرغ خرد شده1/2پیمانه کاهوخرد شده چندبرگ سس مایونز 1/4پیمانه پودرسیر 1/4ق م سرکه 2ق غ سس خردل 2 ق غ 🥨طرز تهيه📝 سینه مرغ رو مکعبی خورد میکنیم وبا روغن تفت میدیم درش رو میزاریم تا بپزه نمک وفلفل وپودرسیر هم اضافه میکنیم خمیریوفکارو باز کرده وبه مربع های 10در10 برش میدیم قالب کاپ کیک رو چرب میکنیم ودویک لایه خمیر میزاریم دوباره چرب کرده وخمیر دوم روهم روی قبلی میزاریم و12 دقیقه درفرمیزاریم نان تست اطرافش رو برش میدیم ومکعبی خورد میکنیم ودرتابه تفت میدیم کاهو رو هم ریز خورد میکنیم درکاسه ایی سینه مرغ تفت داده شده وکاهو وپنیرپارمزان مکعبی خوردشده ونان تست تفت داده شده وژامبون مرغ خوردشده وسس خردل وسرکه وسس مایونز باهم مخلوط کرده خمیر یوفکا که به صورت کاسه ایی درآمده رو با مواد بالا پر میکنیم ومقداری پنیر پارمزان روی هر کاسه میپاشییم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍹🍺 🍵نوشیدنی های 🧋🍭نوشیدنی سالم و مقوی 1 قاشق غذاخوری پودر پروتئین وانیلی 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده (عسل، شکر یا خرما) یک شات اسپرسو 1/2 فنجان شیر با چربی 2% 1 فنجان ظرف ماست وانیلی کمی یخ خرد شده 🍭🧋همه مواد را در مخلوط کن ریخته و سرو می کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍮 🍮 🍴مواد لازم: ◽️ژله پرتغال.1بسته ◽️دنت پرتغال1بسته ◽️شیرنصف پیمانه ◽️خامه صبحانه.سه قاشق غذاخوری ◽️ژلاتین.1قاشق مرباخوری 🍵طرز تهیه: ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم. ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود. شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم. ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲