eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
روزتون پراز عشق و امید.... امیدوارم خداوند برای امروزتون اتفاقهای خوب و خوش رقم بزنه و حال دلتون مثل گل تازه و با طراوت باشه صبحتون بخیر 🌞
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کره :50گرم تخم مرغ :4عدد روغن مایع: 1/2 لیوان آرد:2لیوان شکر:1و 1/4لیوان آب پرتقال:3/4 لیوان بیکینگ پودر :1قاشق غذاخوری وانیل :مقداری رنده پوست پرتقال :1قاشق غذاخوری زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده را با همزن میزنیم و بعد نصف لیوان شکر را با سفیده خوب هم زده تا فرم بگیرد و کنار میگذاریم . زرده تخم مرغ ها را با بقیه شکر و وانیل خوب هم زده سپس کره که به دمای محیط رسیده و روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده به هم زدن ادامه میدهیم بعد آب پرتقال را مخلوط کرده و سپس آرد و بیکینگ پودر را که 3بار الک کردیم اضافه کرده با دور کند همزن مخلوط میکنیم. در آخر سفیده فرم گرفته را اضافه کرده و با لیسک آرام و دورانی مخلوط میکنیم .قالب را چرب میکنیم مایه کیک را در قالب ریخته و در فر که از قبل روی180 درجه گرم کردیم به مدت45دقیقه میگذاریم تا پخته شود.بعد از اینکه از فر خارج کردیم باید زمان بدیم که خنک بشه و بعد از قالب جدا میکنیم. بافت این کیک بسیار نرم و اسفنجیه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابلمه ای در آبجوش ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_پیانو ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
و اما طرز تهیه : برای کیک تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) برای خیساندن کیک شیر یک تا یک و نیم لیوان پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه ۱ تا ۲ ق غ برای کرم روی کیک شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۷۰ گرم (نصف لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من ۲۰ در ۳۰ هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲