#شیرینی_مر_مری بدون فر و اسان که برای عید عالیه😍😋
🔸۵۰۰ گرم بادام زمینی
🔸۲۰۰ گرم بیسکویت پتی بور
🔸۴۰۰ گرم شیر عسلی
🔸۲ ق غ عسل
🔸۲ ق غ پودر کاکائو
🔸۱ ق غ دارچین
🔸۴۰۰ گرم شکلات
🔸۵۰ گرمشکلات سفید+۱ ق غ روغن
ابتدا بادام زمینی و بیسکویت را درون غذاساز خورد کرده و بهش پودر کاکاعو و دارچین و عسل و شیر عسلی اضافه و داخل قالب (۲۵در ۳۵)کاغذ روغنی انداخته و موادمونو میریزیم و با قاشق فشار داده و با وردنه صاف میکنیم ،سپس شکلات رو روی حرارت کتری اب کرده و ریخته و بعد شکلات سفید رو هم روی بخار کتری اب کرده و با یک قاشق روغن مخلوط میکنیم وداخل قیف میریزیم و از بالا به پایین شکلات رو ریخته و با خلال دندان مطابق فیلم شکل داده تا حالت مرمر بگیره و در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد برش میزنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🎀آموزش#نان_پنجره_ای
تخم مرغ متوسط 3 عدد
نشاسته گل تقریبا 40گرم 1/3پیمانه
آرد قنادی40گرم تقریبا 1/3پیمانه
گلاب 4ق س
آرد برنج 2ق س قابل حذفه
پودر شکر وهل آسیاب شده وپودر پسته به میزان لازم برای تزیین
نشاسته را با گلاب مخلوط کنید وبا نوک انگشتانتان آنرا بصورت خمیری در آورید .فقط درحد خمیر شدن کافیه خمیر کاملا سفت است .
حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید وبا همزن دستی بزنید وبعد آردها را اضافه کنید وبا همزن دستی میزنیمتا موادمون صاف ویکدست بشه .نیازی به زدن زیاد نداره فقط توش گلوله نمونه و
وحالا نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید وبعد ازیک صافی رد کنید تا گلوله ها باز شوند ومایه صاف ویک دست شود .
درظرفی روغن زیاد ی بریزید وروی حرارت کم قراردهید ت روغن داغ شود حالا قالب شیرینی را درآن قراردهید واجازه دهید تا قالب درروغن داغ شود وبعد2/3 قالب را در مایه شیرینی بزنید وسر یعا داخل روغن داغ ببرید یه کم نگه دارید وبعد با تکان دادن قالب ،شیرینی از قالب جدا میشود توی پست بعدی توی کلیپ نحوه کار هست. بعد از آماده شدن درصافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود وبعد از خنک شدن پودرقند وهل را روی شیرینی ها الک کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀آموزش#شیرینی_توت_بدون_فر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🎀آموزش#دسر_موز_و_خامه_كاراملى
مواد لازم
- مواد لازم برای کرم شیرین کراملی
- دو عدد موز
- یک فنجان سس کارامل - طرز تهیه این سس در قسمت سس ها آموزش داده شده
- یک فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده
مواد لازم برای کرم شیرین وانیلی
- دو سوم فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می دهند دسر شیرین کمی داشته باشد
- یک چهارم فنجان آرد ذرت
- نصف قاشق چای خوری نمک
- سه فنجان شیر
- دوعدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل
مواد لازم برای بیسکویت
- یک و یک دوم فنجان بیسکویت خرد شده
- یک سوم فنجان کره ذوب شده
- یک قاشق غذا خوری شکر
طرز تهیه:در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید
قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه
چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوز قبلی لضلفه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم
از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل رل ببه آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم
طرز تهیه بيسكويت براى لايه زير:ابتدا بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه 350 * F به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .
حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم
حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم
به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راختی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید
چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم
مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم، دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت 3 ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم نوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀آموزش#شیرینی_بدون_فر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
🎀آموزش#شیرینی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شیرینی کشمشی
مواد لازم :
کره۱۵۰گرم
پودرشکرالک شده ۱۵۰گرم
آردسفیدالک شده 230گرم
کشمش۱۰۰گرم
تخم مرغ۲عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
کره ۲ساعت در دمای محیط بوده تا نرم شودوتخم مرغ هم به دمای محیط برسد.
سپس کره(من از روغن جامد قنادی استفاده کردم) وپودرشکرووانیل را در همزن هم زده تا کرم رنگ شده وتخم مرغهارااضافه کرده سپس آردوبکینگ پودرالک شده راافزوده وباقاشق هم میزنیم تاکاملا مخلوط شوند وسپس کشمش شسته شده
وکاملا خشک کنید با دوقاشق ارد کشمش ها رو اغشته کنید (برای ته نشین نشدن کشمش ها )
را افزوده وباقاشق هم زده ودرسینی دارای کاغذروغنی وچرب شده با فاصله ازهم باقاشق به اندازه یک گردویاکمی بیشترازموادرابرداشته ودرسینی میچینیم فر را از قبل گرم کرده در طبقه بالافر باحرارت ۱۵۰یا۱۶۰بمدت۱۰الی ۱۵دقیقه گذاشته.
همیشه شیرینی رو زمان پخت چک کنید
و وقتی دور شیرینی طلایی شدوخودشو کامل گرفت برمیداریم.
نوش جان "
نکته:من بعد از اینکه موادم آماده شد یه نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#پای_سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه
🔸سیب سبز ۵۰۰ گرم یا بیشتر٬ پوست کنده شده و خرد شده
🔸نصف لیمو ترش
🔸یک پیمانه و ۲ قاشقغذاخوری آرد
🔸۱ پیمانه شکر
🔸بکینگ پودر قاشق غذاخوری۲
🔸 نمک کمی
🔸۱ پیمانه روغن مایع
🔸۱ پیمانه شیر پرچرب
🔸 تخممرغ بزرگ و ۲ عدد زرده 🔸تخممرغ عدد۱
🔸۱ قاشق غذاخوری وانیل
🔸پودر قند برای تزیئن
📝 فر را به حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بزارید.
سیبهای خرد شده را در یک ظرفی که مناسب ماکروویو باشه بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو بگذارید.
در یک کاسه متوسط ۱ پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
در یک کاسه بزرگ ۱ پیمانه شیر٬ ۱ پیمانه روغن و ۱ عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.
یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید.
زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
سیب های ماکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مایع مخلوط با سیب را در قالب ریخته٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید.
حالا آن پیمانه کنار کذاشته شده را با ۲ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.
در نهایت یک قاشق غذا خوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت و پانزده دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی.
بعد از پخت بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی دوره کیک را از قالب جدا کرده و کنار گذاشته تا به مدت ۲ یا ۳ ساعت کیک سرد شود.
قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🎀اموزش#پف_پفى
٢ بسته ژله به رنگ دلخواه(من ژله انار و آلوئه ورا انتخاب كردم)يك ق غ ژلاتين٤ ق غ شكر پودر نارگيل آب يك چهارم ليوان
#پف_پفى
اول از همه يك بسته ژله انار رو با شكر و ژلاتين و آب به روش بن ماري ذوب ميكنيم،خوب كه غليظ شد ميريزيمش داخل يه ظرف بزرگ و با همزن دور تند ١٥ دقيقه ميزنيم تا پوك و حجمش ٢برابر بشه،قشنگ پوك كه شد،يه ظرفي رو برميداريم و كف ظرف روپودر نارگيل ميپاشيم بعد موادمون رو ميريزيم روش(خيلي غليظ و چسبناك هست)،با دست يا ليسك كف ظرف پخش ميكنيمش بعد روشو دوباره پودر نارگيل ميپاشيم و يك ربع ميزاريم داخل يخچال تا ببنده،بعد مياريم بيرون با هر سايز قالبي كه دوس دارين قالب ميزنيمش و بعد داخل كاسه پودر نارگيل ميچرخونيمش و ميزايرم داخل ديس من همين مراحل بالا رو ٢بار واسه هر٢طعم ژله درست كردم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲