#کیک_تیرامیسو:
آرد ۱/۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
پودر نسکافه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
#کرم_پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۲۰۰ گرم
پودر قند نصف پیمانه
طرزتهیه :
برای کیک ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تا حجیم و روشن بشه ، روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم ،پودر نسکافه رو به شیر ولرم اضافه کرده و داخل کیک میریزیم و یک دقیقه هم میزنیم ( میتونید از یک بسته نسکافه آماده هم استفاده کنید ) ، آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و چندبار الک میکنیم و به کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم، داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم به مدت نیم ساعت( زمان تقریبی ) ، بعد از پخت اجازه میدیم کیک کاملا خنک بشه، یا یک شب سلفون می کشیم داخل یخچال میزاریم، برای مواد پنیری، پودر شکر و پنیر خامه ای رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه، بعد خامه رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم تا کرم یکدستی داشته باشیم، نیم ساعت داخل یخچال میزاریم، کیک رو برش میزنیم و لایه هاشو با یه کم نسکافه یا قهوه دم شده نمدار میکنیم، با ماسوره یا قیف ساده از مواد پنیری بین لایه ها میزنیم و در آخر روش پودر کاکائو الک میکنیم ، این کیک بهتره چند ساعت داخل یخچال بمونه بعد سرو بشه...
منظور از پیمانه لیوان های دسته داره
از هر نوع پنیر خامه ای هم برای کرم میتونید استفاده کنید...
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک دلبر بدون فر 😍❤️
و خوشمزه رو ک مشاهده میکنید توی قابلمه رو گاز پختم . قابلمه سایز بیست و سه کیک برای هشت نفر
مواد لازم
ارد سفید( ارد مخصوص کیک) یک لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان سر خالی
مخلوط گلاب و شیر(ولرم) ک بخودتون بستگی داره چقد شیر یا چقدش گلاب بریزید هر دو با هم بشه نصف لیوان اگه خواستید کلا گلاب رو حذف کنید ب جاش به همراه تخم مرغ نصف ق چ وانیل هم بزنید
بکینگ پودر یک ق مرباخوری سر خالی روغن مایع کمتر از نصف لیوان
بافت و طعم این کیک بینظیره. من از قابلمه بیست سانتی با ارتفاع ده سانت استفاده کردم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
کیک دلبر بدون فر 😍❤️ و خوشمزه رو ک مشاهده میکنید توی قابلمه رو گاز پختم . قابلمه سایز بیست و سه کی
طرز تهیه :
طبق معمول ارد و بکینگ و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید . تخم مرغ ها رو یک دقیقه با دور تند بزنید بعد شکر را ریخته و سه دقیقه با دور تند هم بزنید_ بعد شیر و گلاب ولرم را ریخته و یک دقیقه هم بزنیدو بعد روغن راریخته و شش ثانیه هم بزنید و در آخر هم ارد و بکینگ و پودر کاکائو رو طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه هم بزنید
دوستان اون قسمت اول هم زدن یعنی تخم مرغ ها و شکر خیلی مهمه حسابی هم بزنید ک حجم مواد سه چهار برابر شه.
خب قابلمه رو بیارید کف قابلمه دو تا سه لایه کاغذ روغنی پهن کنید. بعد مواد رو در مرکز قابلمه ریخته صاف کنید و روی شعله متوسط گاز با حرارت کم ( مثل زمانی ک برنج دم میدید) حتما هم باید از شعله پخش کن استفاده شه وگرنه کف کیک میسوزه. حتما باید درب قابلمه رو ب همراه دمکنی بزارید . ک تا پنجاه دقیقه اول اصلا درب قابلمه رو باز نکنید. بعد از پنجاه دقیقه درب قابلمه رو برداشته اگه دیدید روی کیک سفت شده و به انگشت نمیچسبه خاموش کنید و لبه های کیک رو از قابلمه جدا کنید و کیک رو برگردونید توی یک تابه . تا روی کیک هم طلایی شه ( یک ربع کافیه ) برای طلایی شدن روی کیک نیاز ب کاغذ مجدد نیست.
برای تزیین هم از گاناش استفاده کردم. کسایی ک میخوان توی فر درست کن طبقه وسط دمای صد و هشتاد فر از قبل گرم ب مدت چهل دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_لوبیاسبز😍❤️
معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته
#کیک_اسفنجی😍❤️
مناسب خامه کشی#گاناش کشی#فوق العاده لطیف#بافت نرم#پوک
موادلازم 👇 👇
1_آردقنادی 150گ
2_پودرشکر الک شده 150 گ (پودر شکر رابه 2 قسمت مساوی تقسیم کنید؛ 75 گ برای زرده و 75 گ برای سفیده)
3_آبجوش 1 / 4 پیمانه استاندارد شیرینی پزی
4_بیکینگ پودر 1 / 2ق چ استاندارد شیرینی پزی
5_وانیل 1 / 4 ق چ یا رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ
6_تخم مرغ سرد ویخچالی 3عدد( با احتساب پوست 190گ )
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_اسفنجی😍❤️ مناسب خامه کشی#گاناش کشی#فوق العاده لطیف#بافت نرم#پوک موادلازم 👇 👇 1_آردقنادی 150گ
طرزتهیه:
1 _ آرد+بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید .
2 _ سفیده های تخم مرغ را30ثانیه بزنید تا کف کند وبعد پودر شکر الک شده یکمرتبه اضافه کنید وبا دورنند وفقط ازیک جهت بزنید تا خامه ای شکل شود (بیش ازحد سفیده را نزنید چون کیک بعد ازپخت دیوارهاش سفت میشود )سفیدهای زده شده رادریخچال بگذارید تا آب نیندازد.
3 _ درکاسه ای دیگر زرده ها +وانیل یا رنده پوست لیمو +پودر شکر را30ثانیه بزنید وبعد آبجوش رو یکمرتبه اضافه کنید و2تا3دقیقه دیگر بادورتند بزنید . (بیش ازحد زرده را نزنید چون رویه کیک بعد ازپخت لزج وخیس میشود).
4 _ وسپس در 2 مرحله سفیده های زده شده وآرد درحال الک شده را اضافه کنید وبه حالت دورانی با لیسک آنرا مخلوط (فولد)
کنید مراقب باشید پف سفیده ها در این مرحله نخوابند. (درمرحله اول کمی از سفیده را بریزید و کمی از آرد را الک کنید خیلی نیازنیست بالیسک کاملا مواد رامخلوط کنید یکی یا دو بار با لیسک به حالت دورانی هم بزنید وبعد بقیه سفیده وآرد را الک کنید حالا دراین مرحله کاملا با احتیاط با لیسک سعی کنید تمام مواد را کاملا مخلوط کنید مراقب پف سفیده هم باشید ).
5_برای این کیک قالب گرد مارک موج وجنس گالوانیزه، 20 سانتی متری که فقط کف قالب کاغذ روغنی انداخته آید کافیست (به هیچ عنوان قالب را برای کیک اسفنجی چرب نکنید چون کیک بعد ازپخت وسردشدن خودش را جمع میکند .
6_مایه کیک را درقالب یریزید ودرفر ازقبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید وبعد از پخت کامل وخاموش کردن فر ،حتماحتما
کیک را درفر خاموش شده که در آن کاملا باز است خنک کنید (.توجه داشته باشید کیک اسفنجی باید درقالبش خنک شود .) وبعد 3 تا4 ساعت که از خنک شدن کیک گذاشت آنرا به 2 قسمت تقسیم کنید .
اگر دوست داشتید که کیک تان شکلاتی باشد ، 150گ آرد داشتیم که وزن کردید حالا ،2 ق س استاندارد شیرینی پزی سرصاف از آرد بردارید وجایگزین آن 2ق س سرصاف پودر کاکائو الک شده ، اضافه کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی😍❤️
🍃🍰 پارت 1
#خوشمزه
#راحت کم هزینه
#ایده #جذاب
#عالی برای #پذیرایی 👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی😍❤️
🍃🍰 پارت 2
#خوشمزه
#راحت کم هزینه
#ایده #جذاب
#عالی برای #پذیرایی 👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_یخچالی😍❤️ 🍃🍰 پارت 1 #خوشمزه #راحت کم هزینه #ایده #جذاب #عالی برای #پذیرایی 👌 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @
طرزتهیه:
كيك يخچالى : طبق ویديو صفحه دوم ، یک بسته پودینگ كاكائویی و ۳ لیوان شیر کاکائو را مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا یکدست وبه غلظت فرنی حتی غلیظ تر شود عجله نکنیدبا حوصله هم بزنید ، در آخر ۲۵ گرم کره و در صورت تمایل ۲ ق غ خامه اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود حین خنک شدن هم بزنید تا روی آن نبندد .
از مواد شكلاتی به بیسکویت ها بزنید و یکی درمیان با کمی فشار به هم بچسبانید .
به مابقی مواد شکلاتی ۵۰ گرم شکلات تلخ ذوب شده ( بنماری ) اضافه و مخلوط کنید و بالا و طرفین بیسکویت ها را پوشش دهید و به مدت ۶-۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید سپس به ظرف سرو منتقل و برش دهید و نوش جان کنید .
میتوانید بجای پودینگ از دستور زیر استفاده کنید .
۳/۴لیوان شکر ، ۲ق غ آرد سفید ، ۲-۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳-۴ق غ پود کاکائو را باهم مخلوط سپس ۳ لیوان شیریا شیر کاکائو به آن اضافه و مخلوط تا مواد در شیر حل و از صافی عبور دهید و روی حرارت ملایم مدام هم برنید تا مواد پخته و علیظ شود. مدام هم بزنید تا خامی آرد و نشاسته گرفته شود، گلوله نشود و ته نگیرد تا زمانی که به غلظت فرنی برسد ، در آخر ۲۵ گرم کره و در صورت تمایل ۲ ق غ خامه و کمی وانیل یا گلاب اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود حین خنک شدن هم بزنید تا روی آن نبندد .
👈برای جابجایی و انتقال آن به ظرف سرو از کاغذ روغنی مانند ویديو ، یا از قالب کمربندی استفاده کنید . 👈از بیسکویت پتی بور کاکائویی گرجی و ساده سلامت استفاده کنید چون بزرگتر از دیگر بیسکویت های پتی بور هستند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_رشته😍❤️
براي درست كردن آش رشته نخود و لوبيا چيتي رو از شب قبل با كمي نمك خيس كنيد و چندين باراب عوض كنيد .
نخود لوبيا رو داخل قابلمه با اب و زردچوبه بزاريد بپزه عدس و ماش هم تو اين حين نيم ساعت خيس ميكنم (اصلا نياز به خيس كردنم ندارند چون زود ميپزند )بعد اينكه نيم پز شدند نخود و لوبياها عدس و ماش رو هم اضافه ميكنم ميزارم بپزند .
براي ي آش خوشمزه و پياز داغ زياد نقش زيادي داره چند تا پياز رو بسته به حجم اش خرد و پياز داغ ميكنم ميريزم توي اش (زرچوبه نقش زيادي تو رنگ و لعاب اش رشته تون داره )و بعد هم كمي كشك به آش اشافه ميكنم اخراي پخت سبزي اش رو اضافه ميكنم ميزارم بپزه وقتي تست كردم حبوبات خوب پختند رشته آش رو اضافه ميكنم در قابلمه رو ميزارم تا رشته خودش رو بازكنه ده دقيقه كافيه و در اخر نعناع داغ به اش كمي اضافه ميكنم .
اگر اش رقيق بود يك تا دو قاشق ارد رو در اب حل كنيد به اش اضافه كنيد .
در صورتي كه خيلي غليظ و سفت بود كمي اب جوش به اش اضافه كنيد .
اش رشته بعد اينكه شعله رو خاموش كنيد و سرد بشه غليظتر ميشه پس خيلي تو ارد اضافه كردن عجله نكنيد .
،
و اينكه چون كمي كشك رو به اش ميزنم و كشك شوري داره آخر در ريختم نمك اندازه رو رعايت كنيد كه شور نشه اش 😉
.
من به آش رشته سير داغ نميزنم شما دوست داريد ميتونيد بزنيد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#تهچین_مجلسی
موادلازم:
برنج ۴پیمانه
ماست سنتی چکیده ۸ ق غ
روغن مایع ۳/۴لیوان
تخم مرغ کامل ۲عدد
زرده تخم مرغ ۲عدد
گلاب ۲ق غ
زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
دارچین،فلفل قرمز ۱ ق چ/نمک۱ق م
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#تهچین_مجلسی موادلازم: برنج ۴پیمانه ماست سنتی چکیده ۸ ق غ روغن مایع ۳/۴لیوان تخم مرغ کامل ۲عدد زرده
طرز تهیه :
برنج روازچند ساعت قبل خیس کرده.به آب درحال جوش اضافه،نمک دریایی به میزان لازم بریزید.اجازه دهید برنج کمی بپزه ولی مواظب باشید نرم نشه بایدبرنج رو زنده تر برداریدکامل مغزپخت نشه،آبکش کرده وکناربزاریدتا خنک شه از دمابیفته.تخم مرغ+فلفل قرمز+دارچین+نمک راباهم مخلوط وخوب بزنید،روغن مایع+ماست+زعفران راافزوده وخوب مخلوط کنیدبرنج را به مایه اضافه کنید ومخلوط کنید.قالب سیلیکونی را با کره خوب چرب کنیدوقالب را ۱۰ دقیقه تویخچال بزاریدبعدبرنج راریخته وباپشت قاشق خوب فشاردهید تا فشرده ومنسجم شود.روش فویل کشیده وباچنگال رویش چندسوراخ ایجاد کنید،داخل فرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۱ ساعت بپزید.چک کنید اگر از لبه ها طلایی شده بود فویل رابرداریدتا روی تهچین هم برشته وطلایی شود.ازفرخارج،یکم خنک شد،ازقالب جداکنید.قالب من ساوارین بود وسطش مثل کاسه توخالی میشه اون حفره رو با مرغ ریش ریش وزرشک پرکردم وباپسته تزیین کردم
اگر میخواین تهچینتون بوی زهم تخم مرغ نگیره این چند نکته خیلی مهمه👈1تخم مرغها روخوب بزنید.2,برنج حتما خنک باشه واز دما بیفته وگرنه با تخم مرغ مخلوط بشه بو میگیره.3,روش طبخ مرغ خیلی مهمه اصلا مرغ راآبپز نکنیدوطبق دستور بپزید.تکه های مرغ روباپیاز وروغن،زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز تفت داده زعفران وآب یک لیموترش بریزیدودرقابلمه رو بزاریدحرارت راخیلی کم کنید تامرغ خودش آب بیاندازه وبپزه.بعدریش ریش کنید.زرشک را هم با کمی کره ویک ق چ شکر تفت دهید واستفاده کنیدتوجه داشته باشید برای درست کردن تهچین قالبی کف قالب یا قابلمه حتما بایدنچسب باشه وبا کره خوب چرب بشه
ماستی که استفاده میکنید خیلی مهمه حتما چکیده یا خامه ای باشه واصلا آبکی وخیلی شیرین نباشه تو طعم ومزه تهچین تاثیر داره.اگه میخواین تهچینتون خوشرنگ باشه تو مصرف زعفران خصاصت به خرج ندید بادست ودلباز بریزیدهرچه بیشتر خوشرنگ وخوشمزه تر،اصلا مواد رو سرخودکم یا زیادنکنید وطبق دستورپیش بریداگه مقدار برنج رو بیشتر درنظر گرفتیدبایدتمام موادبه نسبت برنج اضافه شود.
این مقدار برای ۸نفر مناسبه
من به ازای هر ۲پیمانه(پلوپزی ها نه لیوان)یک عدد زرده ویک عدد تخم مرغ کامل+ چهار ق غ ماست چکیده+۱ق م گلاب+۱/۳لیوان روغن مایع میزنم.نمک وفلفل غذا را خودتون تنظیم کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲