eitaa logo
کیک شیرین🍰
91.1هزار دنبال‌کننده
34.2هزار عکس
57.1هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. تندیه ترشی فلفل دست خودتونه میتونید فقط از فلفل شیرین یا فقط فلفل تند استفاده کنید ، من خودم همیشه از ترکیب تند و شیرین برای این ترشی استفاده میکنم تا تندی ملایمی داشته باشه _توضیحات رو روی فیلم نوشته شده فقط دو سه تا نکته داره: _🔴 همراه سرکه کمی نمک هم اضافه کنید _🔴 اگر از قابلمه بزرگ با گنجایش اب بیشتر استفاده کنید یکبار جوشاندن فلفل کفایت میکنه _🔴 جوشاندن فلفل برای ترشی لازمه چون در غیر اینصورت ترشی تون خیلی تلخ و بد طعم میشه 🔴 سبزی ترخون خیلی طعم خوبی به ترشی فلفل میده ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه مواد لازم: ۲عدد سیب زمینی ۱عدد هویج ۵۰۰گرم گوشت چرخکرده ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری گشنیز خشک شده کمی گشنیز تازه سس گوجه پنیر پیتز رنده شده طرز تهیه: همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید گردی های کوچیک برداشته و داخل روغن سرخ کنید .داخل ظرف پیرکس قرار بدین روش رو سس گوجه بریزید پنیر پیتزا بپاشید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید تا پنیرپیتزاتون ذوب و طلایی بشه. نوش جان❤❤❤ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
👩طرز تهیه بلغور پلو با عدس😋 🔹مواد لازم: بلغور ۲ پیمانه، برنج ۱ پیمانه، عدس ۲ پیمانه، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم، زیره سیاه، ۱ قاشق چای خوری، کره ۶۰ گرم، زعفران، ۱/۲ قاشق چای خوری، رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری، مرغ ۴ قطعه 🔹ابتدا پیاز را نگینی كرده و در كره خوب تفت میدهیم . سپس عدس را شسته و به همراه رب و ادویه داخل آبكش میریزیم و بعد آن را كمی داخل پیاز تفت میدهیم و بعد از آن با ۲ پیمانه آب جوش اجازه میدهیم بپزد. بلغور را شسته و۲۰ دقیقه با آب جوش خیس میكنیم و بعد از پخت عدس به همراه برنج و زعفران آب كرده وكمی آب (در صورت نیاز)به آن اضافه میكنیم و آن را پس از تبخیر آب دم میكنیم. مرغ را با افزودنی های دلخواه ابپز كرده و پس از پخت در كره یا روغن خوب سرخ میكنیم و همراه غذا سرو میكنیم. 🔹سایر نکات: بلغور كمی دیر دم میكشد بنابراین حتما از قبل آن را خیس كنید اگر دوست دارید به جای رب از گوجه فرنگی خشك شده استفاده كنید تا غذایتان شكیل تر شود. حتی الامكان سعی كنید بعد از پخت روی غذا كره بزنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲عدد سیب زمینی ۲عدد پیازچه ۲عدد گوجه ۲عدد فلفل سبز ۴عدد تخم مرغ ۱ق چ خ نمک ۱۵۰ میلی گرم شیر (سه چهارم لیوان) ۱۰۰ میلی گرم روغن(نصف لیوان) ۱۰۰ گرم پنیر فتا ۴۰۰گرم آرد (دو لیوان و ۱۰ ق س خ) ۲۰گرم بکینگ پودر (یه ق غ خ) پنیر پیتزا (به مقدار لازم) سیب زمینی و پیازچه و گوجه و فلفل سبز رو نگینی خرد کنید... تخم مرغ ها رو هم بزنید و بهش نمک شیر و روغن و پنیر فتا و آرد و بکینگ پودر رو بریزد توش و خوب هم بزنید بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ظرف رو با کره چرب کنید ... بریزید تو ظرف سرو و روش پنیر پیتزا بریزید و بگذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه تا بپزه و برای این که روش برشته و طلایی بشه گریل رو روشن کنید در ضمن می تونید تو تابه هم بپزید فقط روش برشته و طلایی نمیشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
👩ترشی موسیر🧄 🔹مواد لازم سرکه ۱ لیتر نمک قدری موسیر ۵۰۰ گرم 🔹طرز تهیه طرز آماده کردن موسیر تازه: موسیر را پوست می‌کنیم و نازک ورقه ورقه می‌کنیم. چون موسیر تازه دارای بوی تندی است آن را دوسه روز در آب سرد خیس می‌کنیم و چندین بار آب آن را عوض می‌کنیم، بعد آن را در صافی می‌ریزیم و آب آن که کاملاً گرفته شود.موسیر را روی پارچه‌ای پهن می‌کنیم و ۲۴ ساعت می‌گذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود، این موسیر آماده ترشی می‌باشد.طرز تهیه ترشی: موسیرهای آماده شده را در شیشه می‌ریزیم و کمی نمک داخل سرکه که حتماً باید سرکه انگور و سفید و تمیز باشد می‌ریزیم و داخل شیشه موسیر را با این سرکه پر می‌کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ژله هندوانه یک و نیم بسته ژله قرمز نصف بسته ژله آلوئه ورا و یک بسته ژله سبز نیاز دارین به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان اب جوش و نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده لازمه یه لیوان اب جوش و پودر ژله رو که حل کردین و روی بخار اب هم زدین تا شفاف بشه بذارین سرد سرد سرد بشه بعد بهش شیر یا بستنی رو اضافه کنین قالبو با روغن مایع کمی چرب کنین و بذارین تو فریزرژله قرمز رو بریزین تو قالب، بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه بعد با قاشق ژله سفید رو بریزین تو قالب و بعد از نیمبند شدن ژله سفید رنگ سبزو با قاشق اضافه کنین بذارین حدودا 5 ،6 ساعت تو یخچال بمونه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 🌮🥔 5 سیب زمینی آب پز 1.5 قاشق چایخوری نمک نصف لیوان شیر. برای درون سیب زمینی 200 گرم پنیر چدار (برش های مستطیلی) برای بیرون 1 لیوان چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری 1 فنجان آرد 2 تخم مرغ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری کاری نمک روغن برای سرخ کردن. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیا لازم داریم 👇👇 ماهی 🐟 آبلیمو🍋 پیاز رنده شده🧅 سیر یا پودر سیر 🧄 نمک 🧂 آرد 🥖 زردچوبه 🥣 ادویه ماهی 🥣 بریم بسازیمش ✨ ♥️ماهی رو به همراه آبلیمو و نمک و سیر و پیاز رنده شده خوب مخلوط میکنیم و به مدت سه ساعت میذاریم تا خوب مزه به خورد ماهی بره. 💜 زمانی که میخوایم سرخشون کنیم حتماً به مخلوط آرد و زردچوبه و ادویه ماهی آغشته شون کنیم و تو روغن داغ بذاریم تا سرخ بشه 👍 نوووووووش نگاه زیبا تون ✨✨ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 سیب زمینی متوسط:۵عدد آب:۲لیوان هویج رنده شده:۱عدد ذرت پخته شده:۵ق.غ خامه صبحانه:۱بسته ۲۰۰گرمی شیر:۵۰۰گرم نمک و فلفل سیاه:مقدارلازم کره:۵۰گرم پولبیبر:۱ق.م عصاره مرغ:۱عدد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧆گراتن عدس😍 🔹مواد لازم : عدس پخته ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سیر خرد شده ۲ حبه رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ۴ عدد لیموترش ۱ عدد نمک، فلفل و ادویه دلخواه جعفری خردشده ۲۰ شاخه سیب زمینی ۲ عدد پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁) پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه : سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالم‌تر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشی که تو عروسیا میزارن رو درست کردم که من این آش و از آشپز تالار خودمون یاد گرفتم خیلی خیلی خوشمزه و لعابداره مواد لازم برای ۱۰ نفر👇🏻 عدس : سه چهارم لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی) نخود نیم پز : نصف لیوان برنج گرده یا نیم دانه ایرانی : 1لیوان سبزی آش (شوید ، اسفناج ،جعفری گشنیز ) : ۱ کیلو(شوید و گشنیز بیشتر از جعفری و اسفناج باشه) تیکه های مرغ یا عصاره مرغ(من آب مرغ ریختم) پیاز :۳ عدد ماست : ۲ لیوان رشته آش : نصف لیوان نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( برای نعنا داغ ) طرز تهیه : یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و تفت بدین زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز و دو حبه سیر له شده بهش اضافه کنید روغن زیاد نباشد فقط در حدی که پیاز سرخ شود. وقتی پیاز داغ سرخ شد عدس و برنج و نخود را بهش اضافه کنید و به مقدار کافی آب مرغ بریزید(اگه اب مرغ نداشتید دو عدد عصاره مرغ را با دو لیوان آب مخلوط کنید و بهش اضافه کنید) اجازه بدین نیم ساعت تا جا بیوفته 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شام راحت و بی درد سر وخوشمزه اونایی که عاشق بادمجونن قطعا خوششون میاد 😍 چی نیازه؟ پیاز یدونه فلفل دلمه ای نصف یدونه بادمجون دوعدد سیر۱-تا دوتادونه ادویه ها(نمک زردچوبه فلفل) رب انار۲ق غ ابغوره۱ق غ رب گوجه۱ق غ اب جوش ۱لیوان بادوجونارو ورقه بگیرید و سرخ کنید. پیاز ریزخرد شده رو تفت بدین بعد با فلفل دلمه ای خرد شده و سیر رنده شده و رب و رب انار و‌ادویه ها مخلوط میکنیم و تفت میدیم بعد اب جوش اضافه میکنیم تا سسمون غلیظ شه بعدم بادمجونارو بهش اضافه میکنیم با یکی دوق غ ابغوره کنار کته زعفرانی میل کنید خیلی خوب میشه نوش جون❤️ 🥦 آشپزے با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲