👩ترشی موسیر🧄
🔹مواد لازم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
موسیر ۵۰۰ گرم
🔹طرز تهیه
طرز آماده کردن موسیر تازه:
موسیر را پوست میکنیم و نازک ورقه ورقه میکنیم.
چون موسیر تازه دارای بوی تندی است آن را دوسه روز در آب سرد خیس میکنیم و چندین بار آب آن را عوض میکنیم، بعد آن را در صافی میریزیم و آب آن که کاملاً گرفته شود.موسیر را روی پارچهای پهن میکنیم و ۲۴ ساعت میگذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود، این موسیر آماده ترشی میباشد.طرز تهیه ترشی:
موسیرهای آماده شده را در شیشه میریزیم و کمی نمک داخل سرکه که حتماً باید سرکه انگور و سفید و تمیز باشد میریزیم و داخل شیشه موسیر را با این سرکه پر میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
ژله هندوانه
یک و نیم بسته ژله قرمز
نصف بسته ژله آلوئه ورا
و یک بسته ژله سبز
نیاز دارین به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان اب جوش و نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده لازمه یه لیوان اب جوش و پودر ژله رو که حل کردین و روی بخار اب هم زدین تا شفاف بشه بذارین سرد سرد سرد بشه بعد بهش شیر یا بستنی رو اضافه کنین قالبو با روغن مایع کمی چرب کنین و بذارین تو فریزرژله قرمز رو بریزین تو قالب، بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه بعد با قاشق ژله سفید رو بریزین تو قالب و بعد از نیمبند شدن ژله سفید رنگ سبزو با قاشق اضافه کنین بذارین حدودا 5 ،6 ساعت تو یخچال بمونه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کروکت_سیب_زمینی 🌮🥔
5 سیب زمینی آب پز
1.5 قاشق چایخوری نمک
نصف لیوان شیر.
برای درون سیب زمینی
200 گرم پنیر چدار (برش های مستطیلی)
برای بیرون
1 لیوان چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری
1 فنجان آرد
2 تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری کاری
نمک
روغن برای سرخ کردن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیا لازم داریم 👇👇
ماهی 🐟
آبلیمو🍋
پیاز رنده شده🧅
سیر یا پودر سیر 🧄
نمک 🧂
آرد 🥖
زردچوبه 🥣
ادویه ماهی 🥣
بریم بسازیمش ✨
♥️ماهی رو به همراه آبلیمو و نمک و سیر و پیاز رنده شده خوب مخلوط میکنیم و به مدت سه ساعت میذاریم تا خوب مزه به خورد ماهی بره.
💜 زمانی که میخوایم سرخشون کنیم حتماً به مخلوط آرد و زردچوبه و ادویه ماهی آغشته شون کنیم و تو روغن داغ بذاریم تا سرخ بشه 👍
نوووووووش نگاه زیبا تون ✨✨
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوپ_سیب_زمینی👩🍳
مواد لازم👇
سیب زمینی متوسط:۵عدد
آب:۲لیوان
هویج رنده شده:۱عدد
ذرت پخته شده:۵ق.غ
خامه صبحانه:۱بسته ۲۰۰گرمی
شیر:۵۰۰گرم
نمک و فلفل سیاه:مقدارلازم
کره:۵۰گرم
پولبیبر:۱ق.م
عصاره مرغ:۱عدد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧆گراتن عدس😍
🔹مواد لازم :
عدس پخته ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
لیموترش ۱ عدد
نمک، فلفل و ادویه دلخواه
جعفری خردشده ۲۰ شاخه
سیب زمینی ۲ عدد
پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁)
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه :
سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالمتر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشی که تو عروسیا میزارن رو
درست کردم که من این آش و از آشپز تالار خودمون یاد گرفتم خیلی خیلی خوشمزه و لعابداره
مواد لازم برای ۱۰ نفر👇🏻
عدس : سه چهارم لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی)
نخود نیم پز : نصف لیوان
برنج گرده یا نیم دانه ایرانی : 1لیوان
سبزی آش (شوید ، اسفناج ،جعفری گشنیز ) : ۱ کیلو(شوید و گشنیز بیشتر از جعفری و اسفناج باشه)
تیکه های مرغ یا عصاره مرغ(من آب مرغ ریختم)
پیاز :۳ عدد
ماست : ۲ لیوان
رشته آش : نصف لیوان
نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( برای نعنا داغ )
طرز تهیه :
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و تفت بدین زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز و دو حبه سیر له شده بهش اضافه کنید روغن زیاد نباشد فقط در حدی که پیاز سرخ شود. وقتی پیاز داغ سرخ شد عدس و برنج و نخود را بهش اضافه کنید و به مقدار کافی آب مرغ بریزید(اگه اب مرغ نداشتید دو عدد عصاره مرغ را با دو لیوان آب مخلوط کنید و بهش اضافه کنید) اجازه بدین نیم ساعت تا جا بیوفته
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شام راحت و بی درد سر وخوشمزه
اونایی که عاشق بادمجونن قطعا خوششون میاد 😍
چی نیازه؟
پیاز یدونه
فلفل دلمه ای نصف یدونه
بادمجون دوعدد
سیر۱-تا دوتادونه
ادویه ها(نمک زردچوبه فلفل)
رب انار۲ق غ
ابغوره۱ق غ
رب گوجه۱ق غ
اب جوش ۱لیوان
بادوجونارو ورقه بگیرید و سرخ کنید. پیاز ریزخرد شده رو تفت بدین بعد با فلفل دلمه ای خرد شده و سیر رنده شده و رب و رب انار وادویه ها مخلوط میکنیم و تفت میدیم بعد اب جوش اضافه میکنیم تا سسمون غلیظ شه بعدم بادمجونارو بهش اضافه میکنیم با یکی دوق غ ابغوره
کنار کته زعفرانی میل کنید خیلی خوب میشه نوش جون❤️
#آشپزی #شام_فوری #بادمجان
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک روزه آمادست و خیلی خوشمزست 😐
فقط نیاز دارین به پیاز بنفش 😍
چی میخوایم :
پیاز بنفش ۱ کیلو
نمک و فلفل سیاه و پودر نعنا خشک : از هر کدام یک قاشق
سرکه قرمز یک لیتر
نبات : یک تکه
لبو خورد شده : یک عدد
پیاز پاک شده و شسته شده رو خلالی خورد کنید
داخل یک ظرف بریزید
بهش نمک و فلفل و نعنا بزنید و خوب مخلوطش کنید
داخل شیشه بریزید
واسه قشنگ تر شدن رنگش لبو و واسه تعادل طعم نبات روش بذارید
سرکه قرمز رو اضافه کنید
یک روز توی محیط آشپز خونه بهش زمان بدین
امادست و نوش جان کنید
کنار کته گوجه و انواع پلو مخلوط ها و ساندویج ها خوشمزست
#ترشیجات #ترشیپیاز
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موس شكلات رژيمى 🍫
موادلازم:
٥عدد خرمالو
٢قاشق غذاخورى پودر كاكائو
٨٠گرم شكلات ٧٠درصد يا بيشتر يا كمتر از لحاظ درصد ميشه بزنيد
يه شب تا صبح تو يختچال ميمونه
#موس_شکلاتی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسر یکی از خوشمزه ترین دسر هاس👌🏻 مگنولیا کادایف یا اسم دیگه ای که میشه روش گذاشت مگنولیا دبی چاکلت🤌🏻
رشته کادایف ۲۰۰ گرم
کره پسته ۱۵۰ گرم
پودر پسته برای تزیین
برای کرم
شیر ۲ لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲قاشقغذاخوری
شکر ۷۰گرم
کره ۳۰گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
لایه شکلاتی
خامه ۱۵۰گرم
شکلات ۱۰۰گرم
رشته کادایف رو خرد کنید و با کره تفت بدید تا طلایی رنگ بشه(میتونید برای شیرین شدن از دو قاشق شیر عسلی یا پودر قند استفاده کنید)
حالا کره پسته رو اضافه کنید و خوب با مخلوط کنید👌🏻
برای کرم👇🏻
شیر،زرده تخم،شکر،آرد،نشاسته ذرت و وانیل رو داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا گوله ای نمونه،حالا بزارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه ۵ الی ۶ دقیقه زمان میبره در آخر کره رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
روی کرم رو بپوشونید و بزارید داخل یخچال👌🏻
برای لایه شکلاتی خامه رو داخل ظرف بریزید و بزارید روی حرارت کتری تا روون بشه و بعد شکلات رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کامل حل بشه👌🏻
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كيك يزدي يكي از قشنگ ترين نوستالژي هاست🥹
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
ماست یک لیوان
شکر یک لیوان پر
روغن یک لیوان،کمی سرخالی
آرد ۳ لیوان سرخالی(حتما سرخالی باشه)
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
زعفرون دم کرده یک قاسق غذاخوری
تخم مرغ ها شکر و وانیلو میزنیم حدودا پنج دقیقه
ماست وروغنو اضافه ميكنيم و حدود ۱دقیقه ميزنيم
بعد زعفرون،گلاب و عسلو اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن ميزنيم
مواد كه خوب تركيب شد نوبت اضافه كردن مواد خشك هست
تو اين مرحله آرد ،بکینگ پودوهلو سه بار الک ميكنيم و تو سه مرحله به مواد اضافه ميكنيم و آروم هم ميزنيم
مواد که خوب مخلوط و یکدست شد ميريزيم داخل قیف و یک سوم کپسولهارو پر ميكنيم (با قاشق هم ميتونيد اينكارو بكنيد)
روشو با چاقو که به روغن آغشته كرديم بعلاوه ميزنيم تا گنبدي شه
داخل فر ۲۰۰درجه به مدت ۱۵دقیقه
چون فر من برقیه همزمان المنت بالارم روشن كردم
نكته ي مهم كيك يزدي حرارت فر هست كه بايد بالا باشه تا كيك خوب پف كنه و گنبدي شكل شه🥲
#کیک_یزدی
🥦 آشپزے با عشق
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲