eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.8هزار دنبال‌کننده
34.3هزار عکس
57.1هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی من جوری علاقه دارم به که اگه هفت روز هفته ام بخورم بازم سیر نمیشم😉🤭خب دوست دارم دیگه😋😁 نکته های مهمش اینه که من با دستگاه مخلوط کردم حسابیم منسجم شد با دست هم میتونید ورز بدید من دو ق غ خ گوشت ریختم که قشنگ این مواد نفری دو تا کوفته داد،شما میتونید یک ق غ خ هم بریزید باید گوشت چربی داشته باشه،اگه دیدید موادتون منسجم نشد یه تیکه سینه ی مرغ چرخ شده اضافه کنید یا یک تا دو ق غ خ آرد بهش اضافه کنید و حسابی ورز بدید تا منسجم بشه یک ربع تا نیم ساعت اول درشو اصلا نبندید بعد از نیم ساعت حدودا یک ساعت بزارید بمونه تا جا بیفته من یک تا دو ق غ خ هم برنج هم سبزی رو بیشتر ریختم مواد سس:پیاز داغ،نمک،زردچوبه،یه دونه چوب دارچین کوچیک،رب دو ق غ خ،وقتی جوش اومد کوفته هارو دونه دونه اضافه کنیداصلا در قابلمه رو تا نیم ساعت نزارید و بزارید تقریبا با شعله ی زیاد بجوشه،بعد نیم ساعت در قابلمه رو بزارید تا به مدت یک ساعت قشنگ جا بیفته ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون تست کره۵۰ گ پیاز ذرت ۱ ل قارچ ۶ آرد۲ق پر شیرنصف ل نمک،فلفل سیاه،پودر آویشن،پاپریکا پودرسوخاری پنیر پیتزا تخم مرغ ۲ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون تست سوسیس پنیرورقه آرد تخم مرغ پودرسوخاری روغن ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز خوشمزه شدن 👇🏻👇🏻اینو هیچ سرآشپزی لو نمیده👇🏻👇🏻 مواد لازم: ۵۰گرم جعفری خشک ۵۰گرم شوید خشک ۳۰گرم شنیلیله خشک ۳۰گرم تخم گشنیز ۲۰گرم فلفل سیاه ۳۰گرم زردچوبه میدونستی اگه تخم گشنیز، جعفری،شوید و شنبلیله خشک،زرد چوبه و فلفل سیاه رو با هم آسیاب کنید و به ازای ده پرس یک ق غ ازش رو با روغن ده ثانیه تفت بدید و نیم ساعت آخر پخت به قرمه سبزی اضافه کنید عطر و بوی قرمه سبزی تون کل محله رو بر میداره و محاله کسی دستورشو ازتون نپرسه. 😍نوش جان😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگو که پوست میریختی دور! مواد لازم: پوست چهار عدد پرتقال🍊 نصف لیوان آب جوش🚰 نصف لیوان شکر 🍚 شکلات بین ماری شده🍫 طرز تهیه: پوست پرتقال رو با هر وسیله ای که خواستید نواری برش بدید، داخل قابلمه و روش آب بریزید، بذارید ۱۰ دقیقه بجوشه و بعد با آب سرد آبکش کنید، این کار رو ۳ بار انجام بدید، بعد با آب و شکر رو بذارید بجوشه تا آب شربت کشیده بشه، روی کاغذ نسوز بچینید و روی شوفاژ یا زیر بخاری بذارید خشک بشه، بعد از خشک شدن نصف پوست پرتقال رو داخل شکلات ذوب شده بزنید و بذارید ۱۵ دقیقه تو یخچال تا خودش رو بگیره ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه ای که نمیتونی از دستش بدی ۳ تا دونه بادمجون پنیر لبنه ترکی آنا 1 بسته ۲ حبه سیر روغن زیتون ۲ قاشق نان بولکی ۳ عدد نمک و‌فلفل سیاه جعفری ۱ قاشق لیمو نصف ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پرتقالی 3لیوان آرد 5عدد تخم مرغ 1لیوان روغن مایع 1لیوان‌آب‌پرتقال 1/5لیوان‌شکر 2ق چ بیکینگ‌پودر نصف‌ق‌چ‌وانیل مثل‌همه‌ی‌پخت‌کیکها‌ اول‌فررو‌روشن‌میکنیم‌‌ قالب‌رو‌چرب‌وآردپاشی‌میکنیم‌ آردوبیکینگ پودرو3بار الک میکنیم حالا شکر/وانیل/تخم‌مرغ هارو با دور تند همزن میزنیم‌تا‌خوب‌پف‌وسفیدوکشداربشه‌روغن‌رو‌اضافه‌چنددور‌میزنیم‌آب‌پرتقال‌رو‌هم‌ریخته‌وباز‌چند‌دور‌میزنیم‌همزن‌ روکنارمیزاریم‌ آرد رو در3مرحله به مایع کیک اضافه وبا لیسک قاطی میکنیم وقتی یکدست شد درقالب ریخته وطبقه ی وسط فرمیزاریم تا بپزه میتونین کمی هم پوست پرتقال داخل کیک رنده کنین دمای فر۱۷۵ درجه اندازه ی قالب ۲۶سانت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط باسه قلم میتونی اینهمه شیرینی پفکی وخوشمزه درست کنی😍 مواد لازم: آرد دوپیمانه بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری خامه یک پاکت 🔴خمیراین شیرینی نیازبه ورز دادن واستراحت نداره 🤍 حتما توروغن داغ سرخ کنید وروش روغن بریزیدتاخوب پف کنه😍👌 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته‌چین مرغ و بادمجون 😍😋 برای ۵ نفر: پیاز: ۲ عدد فیله مرغ (یا سینه و یا ران مرغ): ۵۰۰ گرم بادمجان: ۳ یا ۴ عدد پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه پیاز رو توی روغن سرخ کنید، ۲-۳ دقیقه بعد مرغ رو به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و ۴ دقیقه بعد بادمجان. با حرارت زیاد تفت بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب روی اونها بریزید تا نسوزه. . برنج(حدود ۳ لیوان) و نمک رو توی آبجوش بریزید و قبل از اینکه کامل نرم بشه آبکش کنید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه. زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید تا یخ‌ها آب بشه. داخل یک کاسه بزرگ ۲ تا زرده تخم‌مرغ، یک کاسه ماست، نمک، یکم روغن و زعفرون رو خوب مخلوط کنید و نصف برنج(خنک شده) رو توی اون بریزید، آروم مخلوط کنید! ماهیتابه یا قابلمه نچسب رو بیارید، کف اون رو چرب کنید و به ترتیب برنج ته‌چینی، سس مرغ و بادمجون و برنج سفید رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت کم با شعله‌پخش کن اجازه بدید تا دم بکشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـدایـا ⭐️صفحه اے دیگر ✨از عمرمان ورق خورد ⭐️روز را در پنـاهت ✨بـه شـب رسـانـدیـم ⭐️پـروردگـارا ✨شب را بر همه عزیزانمان ⭐️سرشـار از آرامش بفـرما ✨و در پنـاهت حافظشان باش ✨شبتان روشن✨ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا