12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبنه_ترکی
مزه ای که نمیتونی از دستش بدی
۳ تا دونه بادمجون
پنیر لبنه ترکی آنا 1 بسته
۲ حبه سیر
روغن زیتون ۲ قاشق
نان بولکی ۳ عدد
نمک وفلفل سیاه
جعفری ۱ قاشق
لیمو نصف
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پرتقالی
3لیوان آرد
5عدد تخم مرغ
1لیوان روغن مایع
1لیوانآبپرتقال
1/5لیوانشکر
2ق چ بیکینگپودر
نصفقچوانیل
مثلهمهیپختکیکها
اولفرروروشنمیکنیم
قالبروچربوآردپاشیمیکنیم
آردوبیکینگ پودرو3بار الک میکنیم
حالا شکر/وانیل/تخممرغ هارو با دور تند همزن میزنیمتاخوبپفوسفیدوکشداربشهروغنرواضافهچنددورمیزنیمآبپرتقالروهمریختهوبازچنددورمیزنیمهمزن روکنارمیزاریم آرد رو در3مرحله به مایع کیک اضافه وبا لیسک قاطی میکنیم وقتی یکدست شد درقالب ریخته وطبقه ی وسط فرمیزاریم تا بپزه میتونین کمی هم پوست پرتقال داخل کیک رنده کنین دمای فر۱۷۵ درجه اندازه ی قالب ۲۶سانت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پفکی
فقط باسه قلم میتونی اینهمه شیرینی پفکی وخوشمزه درست کنی😍
مواد لازم:
آرد دوپیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
خامه یک پاکت
🔴خمیراین شیرینی نیازبه ورز دادن واستراحت نداره 🤍
حتما توروغن داغ سرخ کنید وروش روغن بریزیدتاخوب پف کنه😍👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ و بادمجون 😍😋
برای ۵ نفر:
پیاز: ۲ عدد
فیله مرغ (یا سینه و یا ران مرغ): ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۳ یا ۴ عدد
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
پیاز رو توی روغن سرخ کنید، ۲-۳ دقیقه بعد مرغ رو به همراه ادویهها اضافه کنید و ۴ دقیقه بعد بادمجان. با حرارت زیاد تفت بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب روی اونها بریزید تا نسوزه.
.
برنج(حدود ۳ لیوان) و نمک رو توی آبجوش بریزید و قبل از اینکه کامل نرم بشه آبکش کنید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه.
زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید تا یخها آب بشه.
داخل یک کاسه بزرگ ۲ تا زرده تخممرغ، یک کاسه ماست، نمک، یکم روغن و زعفرون رو خوب مخلوط کنید و نصف برنج(خنک شده) رو توی اون بریزید، آروم مخلوط کنید!
ماهیتابه یا قابلمه نچسب رو بیارید، کف اون رو چرب کنید و به ترتیب برنج تهچینی، سس مرغ و بادمجون و برنج سفید رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت کم با شعلهپخش کن اجازه بدید تا دم بکشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـدایـا
⭐️صفحه اے دیگر
✨از عمرمان ورق خورد
⭐️روز را در پنـاهت
✨بـه شـب رسـانـدیـم
⭐️پـروردگـارا
✨شب را بر همه عزیزانمان
⭐️سرشـار از آرامش بفـرما
✨و در پنـاهت حافظشان باش
✨شبتان روشن✨
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥦سالاد والدورف🥦
🥒سینه مرغ: ۲ عدد
🥒کرفس: ۲ ساقه
🥒سیب قرمز: ۱ عدد
🥒ماست: نصف پیمانه
🥒گردو: نصف پیمانه
🥒کشمش: ۴ قاشق غذاخوری
🥒شوید: ۱ قاشق غذاخوری
🥒آبلیمو: ۳ قاشق چای خوری
🥒سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
🥒نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
🥦مراحل🥦
ابتدا ماست و سس را در یک ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
سپس شوید و آبلیمو را نیز اضافه نمایید.
مرغ پخته شده را به اندازه حبه های قند برش دهید و به مواد اضافه نمایید.
سپس سیب و کرفس خرد شده را نیز اضافه و مخلوط نمایید.
حالا گردو خرد شده و کشمش را افزوده و با مواد خوب هم بزنید.
در آخر ادویه ها را نیز اضافه و تا زمان سرو، سالاد را در یخچال بگذارید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧁#مافین_فنجانی🧁
🍡مواد لازم
🍬۳ قاشق غذاخوری آرد
🍬۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ
🍬۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🍬۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر
🍬¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
🍬۲ قاشق غذاخوری شیر
🍬۱ عدد تخم مرغ
🍬۲ قاشق غذاخوری روغن
🍬½ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه:
🧁۱٫_ آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید.
۲٫ شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
۳٫ خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.
۴٫ این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍛#خورش_تره🍛
🍘خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست.
🥘مواد لازم
🍖گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
🍖تره خرد شده:500 گرم
🍖لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
🍖پیاز : 1 عدد متوسط
🍖گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری یا لیمو عمانی
🍖رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
🍖نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
🫕طرز تهیه:🫕
در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو سه بار عوض کنید)پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲