🍲بورانی قارچ
🍥مواد لازم:
قارچ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
ماست 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍥طرز تهیه بورانی قارچ
ابتدا قارچ را درشت خرد و با پیاز خردشده سرخ میکنیم. بعد از افزودن فلفل و نمک به آن، گاز را خاموش میکنیم. کمی که سرد شد، ماست را به آنها اضافه و مخلوط میکنیم. آنگاه روی مخلوط قارچ نعنا خشک میریزیم و به دلخواه تزئین میکنیم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁برای دقیقه های
سرد چای دم کن ☕️
☕️در فنجان
ثانیه های تلخ شکر بریز 🌸
🍁شاید لحظه های
دلخوشی آنقدر نباشد🌸
☕️که فرصت
حتی یک تبسم را
به نگاهمان وصله بزنند🌸
عصر زیبای بارونی شما بخیر ☕ 🌸
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
🍪#شیرینی_آجیلی🥠🍘
كره نرم 250 گرم
شكر ریز 110 گرم
آرد گندم 300 گرم
آرد برنج 100 گرم
مواد لازم رویه
آرد 50 گرم
كره خردكرده 25 گرم
شكر ریز 2 قاشق سوپخوری
پسته بینمك و خردكرده 30 گرم
خلال بادام 35 گرم
🍩روش تهیه مواد رویه شیرینی
در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خردهنان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید.
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند.
سپس آردهای الك كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را به ضخامت 3 میلیلیتر، روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد 3× 6 سانتیمتر قالب بزنید.
روی هر یك از شیرینیها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
شیرینی آجیلی ها را در ظرف بچینید.
نوش جان
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍝اسپاگتی با تخممرغ
🔶مواد لازم:
اسپاگتی 400 گرم
روغن 1 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی 3 عدد
تخممرغ 3 عدد
پنیر سفید 50 گرم
سس مایونز یا بشامل 2 قاشق غذاخوری
🔸طرز تهیه اسپاگتی با تخممرغ
ابتدا یک قابلمه را کامل با روغن چرب میکنیم. سپس 1 ردیف اسپاگتی پخته و 1 ردیف گوجهفرنگی خرد شده و تخممرغ پخته و خرد شده میچینیم. بعد از تمام شدن مواد کمی سس و پنیر رنده شده روی آن میریزیم و قابلمه را روی گاز میگذاریم تا بپزد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍧#بستنی_میوه ای 🍧
خیلی خوشمزه و راحت😋🍓🍒
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍗سالاد مرغ با ماست:
🥗برای تهیه سالاد مرغ با ماست برای شام که یک غذای فوقالعاده رژیمی است به مواد زیر نیاز داریم:
🔸حتماً این را مدنظر داشته باشید که برای این سالاد هرگز ار سس مایونز استفاده نکنید زیرا پرکالری و چاق کننده است و اگر میخواهید در هنگام روز این غذا را سرو کنید، میتوانید سس مایونز در سالاد مرغ با ماست بریزید.
مواد لازم برای سالاد مرغ با ماست:
سیبزمینی پخته شده: ۳ عدد
سینه مرغ پخته شده: ۳ عدد
ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی: به میزان دلخواه
روغن زیتون و نمک و فلفل: به میزان کافی
🔸مرغ پخته شده و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و با هم مخلوط کنید. نخودفرنگی پخته شده را به آن اضافه کنید. در امتها ماست چکیده، روغنزیتون و نمک و فلفل را به سالاد مرغ با ماست اضافه نمایید. به همین راحتی غذای شما آماده سرو برای شام است.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥨فیله مرغ پفکی🥨
🍗مواد لازم
🍣فیله مرغ:۵ تکه
🍣ماء الشعیر:یک پیمانه
🍣آب:یک پیمانه
🍣آرد:۵/۱ پیمانه
🍣بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
🍣فلفل قرمز و سیاه:۲/۱ قاشق چایخوری
🍣پودر زنجبیل:۴/۱ قاشق چایخوری
🍣پودر سیر:یک قاشق چایخوری
🍣روغن مایع:به میزان لازم
طرز تهیه:🧅🧅
در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
در ظرفی فیلههای مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیلهها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.
این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍜سالاد استیک و نودل آسیایی
🍲استیک را با خلالهای نازک برش بزنید، آن را با ۱ قاشق غذاخوری سس سویا،پودر سیر، فلفل سیاه آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعمدار شود.بادام هندی را در تابهای تفت دهید تا طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید. نودلها را طبق دستور روی بستهبندی آماده و آبکش کنید.روغن کنجد را در تابه ریخته، آن را کاملاً داغ کنید.
🥩 استیکها را داخل تابه ریخته با حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۸ دقیقه به هم بزنید و تفت دهید. تفت دادن طولانی یا با حرارت کم باعث میشود گوشت آب خود را از دست داده و خشک شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید.زنجبیل، آبلیمو، فلفل قرمز و بقیه سس سویا را به همراه نودل در تابه بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس آن را به کاسهای منتقل کنید.برگهای کاهو، هویج، تربچه، گوجه و پیازچهها را درون کاسه ریخته و با نودل مخلوط کنید.استیک و آجیلهای تفت داده شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙پاستا با سس نخود🥙
🍾روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
🧅پیاز خردشده ۱ فنجان
🥕هویج ۱ فنجان
🧄سیر ۴ حبه
🥙نخود ۱ فنجان
🥛آب سه چهارم فنجان
🧂نمک ۱ قاشق چایخوری
🧂فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
🍜پنه غلات۴ فنجان
☘️جعفری یک چهارم فنجان
🍀ریحان یک چهارم فنجان
مراحل پخت🍝🍝
روغن زیتون را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید.
پیاز، هویج و سیر ریزشده را اضافه کنید و ۸ دقیقه بپزید.
مخلوط پیاز، نخود، آب، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود، ریز کنید.
آن را با پنه پخته داغ مخلوط کرده، روی آن جعفری و ریحان بپاشید و سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥜سس بادام زمینی
🧉عسل ۲ قاشق غذاخوری
🧉کره بادام زمینى ۲ قاشق غذاخوری
🧉سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخورى
🧉سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
🧉روغن زیتون ۲ قاشق غذاخورى
🧉روغن کنجد ۲ قاشق غذاخورى
🧉فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
🧉زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چایخورى
🥜طرز تهیه🥜
تمام مواد را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. هنگامی که تمام مواد با هم ترکیب شد آن را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
شما میتوانید این سس را با انواع خوراک، ساندویچ و سالاد سرو و نوش جان کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲