🍪#شیرینی_آجیلی🥠🍘
كره نرم 250 گرم
شكر ریز 110 گرم
آرد گندم 300 گرم
آرد برنج 100 گرم
مواد لازم رویه
آرد 50 گرم
كره خردكرده 25 گرم
شكر ریز 2 قاشق سوپخوری
پسته بینمك و خردكرده 30 گرم
خلال بادام 35 گرم
🍩روش تهیه مواد رویه شیرینی
در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خردهنان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید.
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند.
سپس آردهای الك كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را به ضخامت 3 میلیلیتر، روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد 3× 6 سانتیمتر قالب بزنید.
روی هر یك از شیرینیها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
شیرینی آجیلی ها را در ظرف بچینید.
نوش جان
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍝اسپاگتی با تخممرغ
🔶مواد لازم:
اسپاگتی 400 گرم
روغن 1 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی 3 عدد
تخممرغ 3 عدد
پنیر سفید 50 گرم
سس مایونز یا بشامل 2 قاشق غذاخوری
🔸طرز تهیه اسپاگتی با تخممرغ
ابتدا یک قابلمه را کامل با روغن چرب میکنیم. سپس 1 ردیف اسپاگتی پخته و 1 ردیف گوجهفرنگی خرد شده و تخممرغ پخته و خرد شده میچینیم. بعد از تمام شدن مواد کمی سس و پنیر رنده شده روی آن میریزیم و قابلمه را روی گاز میگذاریم تا بپزد.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍧#بستنی_میوه ای 🍧
خیلی خوشمزه و راحت😋🍓🍒
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍗سالاد مرغ با ماست:
🥗برای تهیه سالاد مرغ با ماست برای شام که یک غذای فوقالعاده رژیمی است به مواد زیر نیاز داریم:
🔸حتماً این را مدنظر داشته باشید که برای این سالاد هرگز ار سس مایونز استفاده نکنید زیرا پرکالری و چاق کننده است و اگر میخواهید در هنگام روز این غذا را سرو کنید، میتوانید سس مایونز در سالاد مرغ با ماست بریزید.
مواد لازم برای سالاد مرغ با ماست:
سیبزمینی پخته شده: ۳ عدد
سینه مرغ پخته شده: ۳ عدد
ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی: به میزان دلخواه
روغن زیتون و نمک و فلفل: به میزان کافی
🔸مرغ پخته شده و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و با هم مخلوط کنید. نخودفرنگی پخته شده را به آن اضافه کنید. در امتها ماست چکیده، روغنزیتون و نمک و فلفل را به سالاد مرغ با ماست اضافه نمایید. به همین راحتی غذای شما آماده سرو برای شام است.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥨فیله مرغ پفکی🥨
🍗مواد لازم
🍣فیله مرغ:۵ تکه
🍣ماء الشعیر:یک پیمانه
🍣آب:یک پیمانه
🍣آرد:۵/۱ پیمانه
🍣بکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
🍣فلفل قرمز و سیاه:۲/۱ قاشق چایخوری
🍣پودر زنجبیل:۴/۱ قاشق چایخوری
🍣پودر سیر:یک قاشق چایخوری
🍣روغن مایع:به میزان لازم
طرز تهیه:🧅🧅
در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
در ظرفی فیلههای مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیلهها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید.
این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍜سالاد استیک و نودل آسیایی
🍲استیک را با خلالهای نازک برش بزنید، آن را با ۱ قاشق غذاخوری سس سویا،پودر سیر، فلفل سیاه آغشته کنید و حداقل نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعمدار شود.بادام هندی را در تابهای تفت دهید تا طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید. نودلها را طبق دستور روی بستهبندی آماده و آبکش کنید.روغن کنجد را در تابه ریخته، آن را کاملاً داغ کنید.
🥩 استیکها را داخل تابه ریخته با حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۸ دقیقه به هم بزنید و تفت دهید. تفت دادن طولانی یا با حرارت کم باعث میشود گوشت آب خود را از دست داده و خشک شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید.زنجبیل، آبلیمو، فلفل قرمز و بقیه سس سویا را به همراه نودل در تابه بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس آن را به کاسهای منتقل کنید.برگهای کاهو، هویج، تربچه، گوجه و پیازچهها را درون کاسه ریخته و با نودل مخلوط کنید.استیک و آجیلهای تفت داده شده را روی غذا بریزید و نوش جان کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙پاستا با سس نخود🥙
🍾روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
🧅پیاز خردشده ۱ فنجان
🥕هویج ۱ فنجان
🧄سیر ۴ حبه
🥙نخود ۱ فنجان
🥛آب سه چهارم فنجان
🧂نمک ۱ قاشق چایخوری
🧂فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
🍜پنه غلات۴ فنجان
☘️جعفری یک چهارم فنجان
🍀ریحان یک چهارم فنجان
مراحل پخت🍝🍝
روغن زیتون را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید.
پیاز، هویج و سیر ریزشده را اضافه کنید و ۸ دقیقه بپزید.
مخلوط پیاز، نخود، آب، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود، ریز کنید.
آن را با پنه پخته داغ مخلوط کرده، روی آن جعفری و ریحان بپاشید و سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥜سس بادام زمینی
🧉عسل ۲ قاشق غذاخوری
🧉کره بادام زمینى ۲ قاشق غذاخوری
🧉سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخورى
🧉سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
🧉روغن زیتون ۲ قاشق غذاخورى
🧉روغن کنجد ۲ قاشق غذاخورى
🧉فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
🧉زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چایخورى
🥜طرز تهیه🥜
تمام مواد را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. هنگامی که تمام مواد با هم ترکیب شد آن را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
شما میتوانید این سس را با انواع خوراک، ساندویچ و سالاد سرو و نوش جان کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
☘️بورانی گشنیز 😋
⚛️مواد لازم
🍃گشنیز خرد شده 2 لیوان
🍃مغز گردو 1/2 لیوان
🍃پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
🍃ماست چکیده 2 لیوان
🍃نمک، فلفل، نعنا به میزان لازم
طرز تهیه🧄
گشنیز، پیازچه، مغز گردو، ماست، نمک، فلفل و کمی نعنای تازه یا خشک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#آش_بادمجان
🍜🍜🍜
🥣مواد لازم
🧅پیاز 2 عدد
🧄سیر 5 حبه
🍆بادمجان 5 عدد
🥄عدس 2 پیمانه
🥣آرد 2 قاشق غذاخوری
🥄کشک 1 پیمانه
🍖آب گوشت 4 پیمانه
🥣زردچوبه 2 قاشق چایخوری
🧂نمک و فلفل به میزان دلخواه
🧅پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه
🍛طرز تهیه🍲🍲
1- بادمجانها را پوست بگیرید و خرد کنید. روی بادمجانها نمک بپاشید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید، سپس با آب سرد آبکشی کنید. بادمجان و سیر خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در آش مشخص نباشد.
2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زردچوبه، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
3- عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمهای بریزید و بگذارید بپزد و له شود
4- پیاز را همراه بادمجان سرخ شده و یک لیوان آب جوش به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. 10 دقیقه قبل از سرو کشک را اضافه کنید.
5- پس از پخته شدن آش، آن را با کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
نوش جان!
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥐کراکت بادمجان🥯
🍆 بادمجان متوسط خرد شده ۲ عدد
🧀پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
🍞خرده نان ۱ پیمانه
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🍀جعفری خشک ۲ قاشق غذاخوری
🧅 پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
🧄سیر خرد شده ۱ حبه
🍾روغن نباتی ۱ پیمانه
🧂نمک ۱ قاشق چایخوری
🧂فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
🍘🍘🍘🍘
طرز تهیهی کراکت بادمجان
برای تهیه کراکت بادمجان، ابتدا بادمجان را در یک ظرف مخصوص مایکروویو به مدت ۳ دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا نرم شود، اگر نرم نشد، ۲ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید تا کاملا نرم شود و سپس آن را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
پیاز و سیر را درون بادمجان رنده کنید، حواستان باشد که بعد از رنده کردن پیاز آب آن را حتما بگیرید تخم مرغها را درون مواد بشکنید و خوب مخلوط کنید. سپس خردههای نان و جعفری خرد شده و نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. تابهای را روی حرارت بگذارید و داخل آن مقداری روغن بریزید، هنگامی که روغن حسابی داغ شد با قاشق از کراکت بادمجان بردارید و داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند یا میتوانید آنها را قالب بزنید و بعد سرخ کنید.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍻دسر پانچ موکا یکی از انواع دسر سرد است. این دسر ساده و خوشمزه به عنوان دسر مجلسی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.👍
🍺طرز تهیه دسر پانچ موکا
آب را روی حرارت به جوش آورده و از روی حرارت بردارید.
سس شکلات، خامه، شکر،قهوه فوری را به آن افزوده و کاملا ترکیب کنید.
حدود ۳ ساعت تا یک شب در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید.
۲۰ دقیقه قبل از سرو، مواد شکلاتی سرد را در ظرف مورد نظر بریزید.
سپس بستنی ها را با اسکوپ های بزرگ به آن اضافه کنید.
صبر کنید بستنی ذوب شده و کف بستنی روی پانچ را بگیرد.
کف بستنی را در وسط ظرف جمع کرده و با تراشه های شکلات تزئین نمایید.
نوش جان😋☘️
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲