کیک شیرین🍰
#تارت با #کرم_پاتیسیر ویژه ی ماه مبارک رمضان 🌙 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#تارت با #کرم_پاتیسیر 😍❤️
ویژه ی ماه مبارک رمضان 🌙
مواد لازم جهت تهیه خمیر تارت :
کره ۱۷۰ گرم ، پودر قند ۷۰ گرم ، زرده تخم مرغ۳ عدد، آرد ۳۰۰ گرم ، شیر سرد ۳ قاشق غذاخوری، وانیل نصف قاشق چای خوری
و قالب های تارت تک نفره
ابتدا کره ی سرد را به صورت مکعب های کوچک با چاقو ببرید و با آرد و پودر قند و وانیل مخلوط کنید
می تونید مواد را داخل غذا ساز بریزید ولی اگر غذا ساز نداشتید با کمک یک چنگال یا قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید تا گلوله های کوچک آرد به وجود نیایید (، حرارت دستتان نبایید به آن برسد )
زرده های تخم مرغ را یکی یکی و شیر سرد را اضافه کنید ، و هم زده تا در نهایت خمیر فرم بگیرد
خمیر را به مدت یک ساعت در یک کیسه پلاستیک در یخچال استراحت دهید و بعد از استراحت از یخچال خارج کرده و روی سطح کار خود را مقداری آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به پهنای ۳ میلی متر باز کنید
اگر از قالبهای تارت کوچک مانند نمونه استفاده میکنید خمیر را با سر لیوان قالب بزنید و در قالبهای تارت پهن کنید و اضافه ی آن را از قالب جدا کنید و کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید(تا خمیر خیلی پف نکند ) و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود
کرم پاتیسیر برای داخل تارت :
شیر دو پیمانه ، زرده تخم مرغ ۲ عدد ، نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری، کره یک قاشق غذاخوری، شکر ۸ قاشق غذاخوری، وانیل ۱/۴قاشق چای خوری
شیر و نشاسته را با هم مخلوط میکنید تا نشاسته در شیر باز شود سپس روی حرارت ملایم قرار داده و مابقی مواد را به آن اضافه میکنید ، حرارت بایید کم باشد و مواد مرتب هم زده شو تا به غلظت فرنی برسد
سپس کرم وقتی خنک شد داخل تارت ها را با آن پر کنید و اجازه دهید در یخچال خنک شود
برای تزیین آن می تونید از انواع میوه و شکلات استفاده کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شش_طاووق😍❤️
#غذای_عربی
یک کیلو مرغ نگینی شده اندازه کبابی
۱/۲پیمانه ماست چکیده
۱/۲پیمانه روغن زیتون
اب لیمو
۱/۴پیمانه سرکه
یک ق غ تخم گشنیز
چهار حبه سیر
۲ الی ۳ ادویه تندری
۱ ق چ خ خردل
۱ ق غ پاپریکا
فلفل
نمک
.
طرز تهیه
کل مواد باهم مخلوط میکنیم یک شب یا چندساعتی دریخچال قرار میدهیم تا مزه دار بشن
سیخ چوبی هامون ازقبل در آب میزاریم تا خیس شوند
بعد جوجه کباب ها رو به سیخ کشیده
در سینی فر میزاریم تا پخته وبرشته شوند باز بر میگردونیم تا سمت دیگه اش هم برشته بشه
با سیب زمینی خلالی سرخ شده ونون لبنانی وسس هزار جزیره یا فرانسوی یا هرسسی که خودتون تمایل دارین بزنید نوش جان کنید
خوشمزه لذیذ عربی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گلهای_خامه_ای 🌸🎂
کمی پودرخامه به خامتون اضافه کنیداینطوری خامه سفتتری داریدواینکه توی کارباخامه درجه حرارت محیط ودست هم مهمه، اصولا موقع کاربا قیف دست روباآب سردتمیزکنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍜 🍮 ژله طرحدار
برای درست کردن این ژله، ژله رنگ دلخواه رو درست کنید و توی سینی بریزید تا کاملا ببنده بعد با کاتر قالب بزنید.
ژله آلورا رو درست کنید و یه مقدار ازش رو کف قالب ها بریزید وقتی نیم بند شد ژله های طرح دار رو روش بریزید و چند قاشق روش ژله آلورا بریزید و بذارید تا نیم بند بشه و ژله های طرح دار فیکس بشن. بعد باقی ماندا قالب رو از ژله پر کنید. فکر می کنم اگه طرح ها از رنگ های مختلف باشن هم ژله جالب میشه. نکته. برای مشخص شدن طرح ها ژله رنگی رو با بستنی درست کنید. (به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
نان لقمه ای زیتون 😍😍
آرد سفید: ۲۴۰ گرم
نمک : ۳ گرم
شکر: ۲ گرم
روغن زیتون : ۳۰ گرم
خمیرمایه : ۴ گرم
آب و یا شیر ولرم : ۱۲۵ گرم
زیتون به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا شکر را در نصف پیمانه آب و یا شیر ولرم مخلوط کنید ، و
اکنون خمیرمایه را اضافه کنید و مخلوط کنید ، درب ظرف را ببندید تا خمیر مایه عمل کند. حدود ده دقیقه زمان کافیه در ظرف دیگری سایر مواد به جز آرد را مخلوط کنید و خمیر مایه بعمل آمده را نیز اضافه کنید و اکنون آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به
دست نچسبد
خمیر را ورز داده سپس آن را به ظرف تمیز منتقل کرده و روی آن را حتما کاملا بپوشانید در جای نسبتا
گرم قراردهید و حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدین
چونه های ۴۰ گرمی بگیرین، با کف دست پهن کنین و با ته لیوان وسط خمیر رو گود کنین و توی گودی پنیر و زیتون بریزین، نیم ساعت استراحت بدین با روغن زیتون رومال کنین و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه زمان ۲۰ دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
حلوای هویج 😍😍
✍️مواد لازم:
هویج 350 گرم
شکر 250 گرم
شیره انگور 1 پیمانه
گردو 1 پیمانه
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- هویج ها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. شکر را به آن اضافه کنید کمی هم بزنید. اجازه بدهید که حدود نیم ساعت بماند تا مقداری آب بیاندازد.
2- روی حرارت ملایم قرار بدهید و در قابلمه را ببنید تا حدود نیم ساعت به آرامی بپزد.
3- بعد از اینکه هویج ها پخته شدند، شیره انگور را هم اضافه کنید و از اینجا به بعد همچنان روی حرارت ملایم اما بدون در اجازه بدهید که رطوبت مخلوط تبخیر شود.
4- گردو و پودر هل را کمی قبل از اینکه همه رطوبت حلوا تبخیر شود اضافه و مخلوط کنید. زمانی که کف قابلمه تقریبا یکی دو قاشق شربت مانده بود، گلاب را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. کمی که خنک شد، در ظرف بکشید و سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
یک شیرینی پنج دقیقه ای بدون استفاده از فر، چطوره؟؟؟ 😋
من خودم عاشق این شیرینیم،
شیرینی توی عکس نارنجی هست ولی توی دستور گفته شده لیمو ، ولی فکر کنم با دستور پرتقال درست شده که شما میتونید جایگزین لیمو، پرتقال کنید🍊🍊🍊
موقع رنده کردن پوست پرتقال مواظب باشید قسمت سفید رنده نشه چون شیرینی تلخ میشه .
ترافل_لیمویی_شکلاتی مواد لازم:
230 گرم شکلات سفید
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذا خوری خامه صبحانه (پاکت صورتی) پوست 2 عدد لیمو رنده شده ریز 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
1 پنس نمک برای تزیین :
1 کاسه کوچک پودر شکر یا قند
طرز تهیه :
شکلات ، خامه و کره را در یک کاسه بریزید وبا بخار آب ذوب کنید(به روش بن ماری) و از روی اجاق گاز بردارید وسریع مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی کمی خنک شد، نمک ، پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یخچال 3 ساعت بمونه، سپس تکه هایی به اندازه دلخواه بردارید و گردالی کنید ودر آخر در پودر شکر بغلتانید. توجه: پوست لیمو را با ریزترین قسمت رنده رنده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_بادمجان
مواد لازم:
گوشت قرمز نیم کیلو چرخ شده
۳ عدد بادمجان
۱ عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
ادویه و نمک
پنیر چدار
مواد لازم برای سس:
۳ عدد گوجه فرنگی رنده شده
روغن
نمک
یک حبه سیر رنده شده
جند برگ ریحان برای تزئین
روش تهیه:
بادمجان ها را روی اجاق کباب کنید و پوست بکنید
گوشت و پیاز و سیر و ادویه را مخلوط کنید و مانند کلیپ روی پلاستیک پهن کنید.
روی بدنه بادمجانها خراش ایجاد کرده و مانند کلیپ حفره ای را ایجاد کنید و پنیر چدار را میان آن قرار دهید.
گوشت را توسط پلاستیک دور بادمجان ها را رول کنید.
کوفته های ایجاد شده را در دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بپزید.
برای سرو میتوانید از سس حاصل از مخلوط گوجه و سیر که حرارت داده شده و چند برگ ریحان استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از کیک شیرین🍰
#میزان_شکر_در_شله_زرد😍😍
✍اندازه شكر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شكر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شكر را قبل از استفاده در شله زرد ، در كمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شكر كاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_خوشمزه_لوبيا_چشم_بلبلي
اسم بومى اين غذا هم "ترشي گورما" هست و براى درست كردنش هم اول دو تا پياز خرد شده رو تفت ميدين و بهش ادويه خورشى ميزنين، بعد تكه هاى گوشت رو هم داخل پياز تفت ميدين ، بهش يك ق رب اضافه مى كنيد و آب كافى و ميذارين تا گوشت نيم پز بشه، اواسط پخت هم لوبيا رو كه از قبل خيس كردين به خورش اضافه ميكنيد و نهايتا يك ساعت آخر بيست تايي آلو و زعفران دم كرده رو ميريزين داخل خورش و اجازه ميدين روي حرارت ملايم بپزه و خوب جا بيفته...خيلى راحت و بى دنگ و فنگ...طعم اين غذا رو هم من كه خيلي دوست داشتم..شما هم فكر نكنم از امتحان كردنش پشيمون بشين!
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲