eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
🍃❤️ #السلام‌علیک‌یا‌اباصــالح‌المهـــدی💚 #عشق_بی_نظیرم 🌷 #امام_مهربانی 💞 #اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج 💚 〰 〰°❤️°〰 〰 @chatre_love 🍃🌂
گوشت چرخ کرده ربع کیلو برنج خیس خورده نصف لیوان.لپه نصف لیوان.تخم مرغ یک عدد .سبزی معطرشامل ترخون ومرزه وجعفری وگشنیزمقداری.برای وسط کوفته میتونید از الو وزرشک وکشمش و گردوو پیاز داغ به دلخواه استفاده کنید.ابتدا لپه را نيم پز كنيد .من برنج رو نمیپزم.بلکه برنج خیس خورده ولپه رو با یک دو سه میکس میکنم بعد با گوشت وسبزی خیلی ریز شده وتخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل خوب مخلوط میکنم وورز میدم حدود یک ربع .بعد به اندازه یک نارنگی از مواد بر میدارم ووسطش هر چیزی که دلخواه تون بزارید وببندید وگردش کنید وداخل سس گوجه که متشکل از پیاز سرخ شده ورب گوجه ونمک وفلفل ومقداری اب میزارید .البته وقتی اب جوش امد کوفته ها داخل اب بگذارید وفوری هم در قابلمه را نبندید بزارید کوفته خودش رو بگیره بعد در قابلمه را بزارید.. ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
قیمه بادمجون😍❤️ . میزان لپه (برای ۴ ۵ نفر حدود یک پیمانه میشه ) . تلخی لیمو عمانی و هم اینجوری میگیرم که، دو سه تا سوراخ میکنم میندازم تویک لیوان آب سرد و قاشق میزارم روش که بالا آب نیاد به مدت یکساعت . دم کرده زعفرون و هل (گلاب) هم میشه باشه یک ربع آخر اضافه میکنم (این راز خوش عطرو رنگیشه) . بادمجون ها رو هم بیست دقیقه آخر به قیمه اضافه میکنم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اسم بومى اين غذا هم "ترشي گورما" هست و براى درست كردنش هم اول دو تا پياز خرد شده رو تفت ميدين و بهش ادويه خورشى ميزنين، بعد تكه هاى گوشت رو هم داخل پياز تفت ميدين ، بهش يك ق رب اضافه مى كنيد و آب كافى و ميذارين تا گوشت نيم پز بشه، اواسط پخت هم لوبيا رو كه از قبل خيس كردين به خورش اضافه ميكنيد و نهايتا يك ساعت آخر بيست تايي آلو و زعفران دم كرده رو ميريزين داخل خورش و اجازه ميدين روي حرارت ملايم بپزه و خوب جا بيفته...خيلى راحت و بى دنگ و فنگ...طعم اين غذا رو هم من كه خيلي دوست داشتم..شما هم فكر نكنم از امتحان كردنش پشيمون بشين! ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍❤️ یک کیلو مرغ نگینی شده اندازه کبابی ۱/۲پیمانه ماست چکیده ۱/۲پیمانه روغن زیتون اب لیمو ۱/۴پیمانه سرکه یک ق غ تخم گشنیز چهار حبه سیر ۲ الی ۳ ادویه تندری ۱ ق چ خ خردل ۱ ق غ پاپریکا فلفل نمک . طرز تهیه کل مواد باهم مخلوط میکنیم یک شب یا چندساعتی دریخچال قرار میدهیم تا مزه دار بشن سیخ چوبی هامون ازقبل در آب میزاریم تا خیس شوند بعد جوجه کباب ها رو به سیخ کشیده در سینی فر میزاریم تا پخته وبرشته شوند باز بر میگردونیم تا سمت دیگه اش هم برشته بشه با سیب زمینی خلالی سرخ شده ونون لبنانی وسس هزار جزیره یا فرانسوی یا هرسسی که خودتون تمایل دارین بزنید نوش جان کنید خوشمزه لذیذ عربی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شربت به لیمو 😍😍 ✍مواد لازم : به:دو ڪیلو شڪر:دو ڪیلو آبلیمو:نصف استڪان آب:4 لیوان 🥣طرز تهیه: به را تمیز مے ڪنیم و مے شوییم و رنده مے ڪنیم و یا اینڪه آن را چهار قاچ مے ڪنیم و مغز آنرا مے گیریم و از چرخ رد مے ڪنیم و در صافے مے ریزیم و آب به را مے گیریم. بعد شڪر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روے شعله زیرشو ڪم میڪنیم تا ڪم ڪم شڪرمون آب بشه وطلایے رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش مے دهیم،بعد شربت را از صافے رد نموده و با آب به مخلوط مے ڪنیم و روے آتش مے گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو مے ریزیم و بعد از یڪے دو جوش شربت را از روے شعله بر میداریم خنک ڪه شد داخل بطرے میریزیم تو یخچال نگهدارے میڪنیم براے سرو هم توے لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میڪنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوام براتون مفید باشه‌. نوش جان ❤️ 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه تند و آتشین🌶🔥👌 تقدیم به شما پیاز : ۲ عدد فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد سیر: ۵ حبه گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم جعفری: ۳ دسته (اندازه سلیقه‌ای- مشابه فیلم) ادویه: فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری (قابل حذف) فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری (قابل حذف) نمک: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری رب گوجه: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از درست کردن مایه سمبوسه، اون رو داخل نون لواش یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید. ۷-۸ دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری ها، مایه سمبوسه آماده هست. . شما می‌تونید سمبوسه رو بعد از پیچیدن(سرخ نکنید)، بسته بندی کنید، داخل فریزیر قرار بدید و موقع مصرف اون رو سرخ کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با بادمجان کبابی 😍❤️ دوستان این میرزا قاسمی که تو فیلم مشاهده میکنید با بادمجون کبابی درسته تهیه شده . اگر دوست داست دارین میرزا قاسمیتون به این حالت کش دار درست بشه و این قوام و داشته باشه حتما از بادمجون کبابی درسته استفاده کنید . اگر نه این حالت و دوست ندارین از بادمجون کبابی چرخ شده استفاده کنید . _بادمجون کبابی 6عدد _ پوره ی شش حبه ی درشت . _پوره_گوجه_فرنگی پخته شده دولیوان یا رب دوقاشق غذاخوری پر. _ یک چهارم لیوان. _ مرغ دوعدد. _ یک قاشق مرباخوری سرخالی. _ یک قاشق مرباخوری. 😍درست کردن میرزا قاسمی فوق العاده راحته اگر بادمجون کبابیتون آماده باشه . فقط یه فوت و فن هایی داره که باید رعایت بشه. 🙋ابتدا بادمجون و بریزین تو ماهیتابه تا کاملا آبش کشیده شه .اگر از درسته استفاده کردین باید الان بکوبینش .اگر از چرخ شده که هیچی . بعد باروغن یه تفتش بدین . 😻بادمجونو بزنید کنار و سیر و زردچوبه تفت بدین و سپس پوره ی گوجه یا رب گوجه رو خوب تفت بدین.اگر بادمجون همه ی روغن و به خودش کشیده دوباره روغن اضافه کنید🙈 . میتونید هم از پوره و هم از رب باهم استفاده کنید 🍅. با رب خوشرنگ تر و راحت تره. 👧حالا همه رو قاطی کنید و بذارین جا بیفته. 🍳تو میرزا قاسمی تخم مرغ فقط باید یه نظر بندازه . املت نیست که زیاد تخم مرغ بزنیم . حتی یه دونه هم میتونه کافی باشه . حالا اگر دوست داشته باشیم جداگانه تخم مرغ هم زده با کره درست میکنیم و قاطیش میکنیم یا اینکه درسته نیمرو درست میکنیم و میذاریم روی میرزاقاسمی . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲