eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨 😋 ▫️۱ لیتر شیر ▫️۵ ق غ آرد ▫️۴ ق غ پودر کاکائو ▫️۶ ق غ شکر ( بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید) ▫️۱ عدد زرده تخم مرغ ▫️۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری ▫️نصف ق چ وانیل ▫️نصف لیوان آب سرد به جز آب سرد شکلات، وانیل ، بقیه ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید ، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید. شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید ( بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید) . سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍆 بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: ۱۳۰ گرم آرد ۱/۲ ق غ قهوه فوری ۲ ق غ آب جوش ۱/۸ ق چ نمک ۱/۵ ق چ بکینگ پودر ۹۶ گرم کره نرم دمای محیط ۱۳۰ گرم شکر قهوه ای ۳۰ گرم روغن مایع ۱ ق چ وانیل شکلات قهوه برای تزیین یا هر چیز دلخواه ابتدا قهوه رو با آب جوش مخلوط کرده کنار بگذارید بعد داخل کاسه ای آرد و نمک و ب پ رو الک کنید و کنار بگذارید حالا داخل کاسه ای تمیز دیگه کره و شکر قهوه ای رو مخلوط کنید ۳ دقیقه بعد وانیل و روغن و قهوه که با آب جوش مخلوط شده رو بهش اضافه کتید خالا مواد خشک رو کم کم بهش اضافه کنید تا یه خمیری بدست بیاد خمیر رو داخل سلفون یا نایلون پهن کنید تا یه مربع ۸ سانتی بشه و داخل یخچال به مدت ۲ ساعت استراحت بدید بعد از یخچال خارج کنید در دمای محیط ۱۰ دقیقه بمونه بعد از این تایم با چاقو یا کاتر قالب زده داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه پخت کنید این تایم حدودی هست ممکنه مال شما کمتر یا بیشتر زمان بخواد برای پخت این شیرینی تا ۴ روز دمای اتاق میتونید نگهداری کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن نوک ق چ وانیل 2.5 قاشق چ بیکینگ پودر 2.5 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشدار شود بعد شیر ، روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را الک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. مخلوط کیک را درون لیوان های چرب شده بریزید تا جایی که دوسانت از بالای لیوان خالی باشد. داخل قابلمه بچینید و اب جوش بریزید داخل قابلمه تا نصف لیوانها اب بریزید و دمکش بزارید سر قابلمه و درش رو ببندید تقریبا نیم ساعت پخته میشه چک کنید با خلال دندون. بعد از پخته شدن بزارید سرد بشه بعد از لیوانها خارج کنید. بعد تزیین کنید و نوش جان😋 . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موهیتو دلرُبا (گلکسی) مواد لازم: گل پنیرک یا ختمی ۴ ق.غ آب یخ ۲۵۰ میلی لیتر لایم یا لیمو سنگی ۲ عدد شکر ۱ ق.غ یخ به مقدار لازم برگ نعنا برای هر لیوان ۸ عدد . این مقدار برای ۱ لیوان هست . به این نوشیدنی میتوانید تخم شربتی هم اضافه کنید . به هیچ عنوان این نوشیدنی تلخ نمیشه . گل پنیرک هم از عطاریها میتوانید خرید کنید . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
🍃❤️ باش تا #صبــح مـرا با تـو تماشــا بڪُند باش تا #عشــــق مـرا پیش تـو پیدا بڪُند...🍁💛🍂 #معصومہ_صابر❣ 〰 〰°❤️°〰 〰 @chatre_love 🍃🌂
😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#رولت_خامه_ای 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
آرد ۱۰۰ گرم حدود ۳/۴ پیمانه شکر یا پودر قند نصف پیمانه تخم مرغ 4 عدد بکینگ پودر 1 ق چ وانیل کمی آب جوش 2 ق غ نمک یک پنس سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا میکنیم، سفیده رو با نصف شکر میزنیم تا کاملاً پف کنه و از ظرف نریزه، زرده هارو با وانیل و بقیه ی شکر میزنیم تا رنگش روشن بشه، آب جوش رو اضافه میکنیم تا شکر کاملاً حل بشه، آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم نمک رو هم همینطور ، سفیده هارو هم اضافه میکنیم و با همزن مواد رو خوب مخلوط میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو کاملاً یکنواخت پخش میکنیم، فر رو از قبل گرم میکنیم و حدوداً 15 دقیقه با دمای 150 درجه میزاریم تا بپزه، دمای فرها باهم متفاوته من این درجه و زمان برام کافی بود،به هرحال بیشتر از این زمان نشه معمولا ده دقیقه کافیه جوری باشه که روی مواد میزنید خیلی فرو نره، از فر خارج میکنیم و با حوله ی نمدار روی قالب رو میپوشونیم تا کم کم از حرارت بیفته وخنک بشه،حتما باید خنک بشه اگه گرم باشه و رول کنید خردمیشه رو یه پارچه تمیز که پرزدار نباشه یا کاغذ روغنی که روش پودر قند پاشیدید برش گردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با پارچه رول کنید و اجازه بدید یه مدت اینجوری بمونه تا شکل بگیره، اگه کناره هاش خشک شده بود با چاقو برش بدید، اگه احیانا خیلی تو فر موند و خشک شد اشکال نداره بزارید کامل که سرد شد داخل سفره معمولی یا پارچه ای بزارید بعد از چند ساعت نرم میشه ، خامه ی فرم گرفته و اگه تمایل داشتید موز و شکلات خرد شده رو آماده کنید، وقتی رول رو باز کردید خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و۱ ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بدین. قالب ۳۰×۴۰ و کوچک تر مناسبه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان ساندویچی😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲