eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️املت جعفری🍳 دستور تهیه :👇 اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم. بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ‌ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دوم‌نون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن. دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه. به همین راحتی املت ما آماده س دو تا نکته برای تخم مرغ هم زده بگم اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر. زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
با ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#باقالی‌پلو با #ماهیچه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
برای تهیه ماهیچه: پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ماهیچه گوساله را با پیاز تفت دهید در حدی که آب گوشت کشیده شود زردچوبه و دارچین بزنید و با مقداری آب گرم و چند عدد هویج خورد شده بزارید بپزد در اواخر پخت مقداری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود و به ماهیچه اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و پس از چند جوش مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.من قبل از اضافه کردن زعفران از آبلیموی تازه به عنوان چاشنی استفاده میکنم. برای ته چین: ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده مخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیر برنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و باقالی پلو رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش. برای باقالی پلو: من از باقالی فریز شده استفاده کردم( براي فريز کردن باقلا در فصل بهار مي توان آن را در آب جوشان ريخت و بعداز پختن آن را درآب کش ريخت وبلافاصله درآب يخ ريخته وبعد از چند دقيقه آب کش کرده در ظرف يا کيسه فريزر فريزکرده و تاريخ زد وزن آن را يادداشت کرد)قبل از پختن باقالی بسته را نیم ساعت قبل از فریزیر خارج کرده تا یخش باز بشه. سپس برنج رو داخل قابلمه ریختم باقالی رو هم همزمان میریزم تا با هم بجوشن بعد باهم آبکش میکنم.ته قابلمه ته دیگ مورد نظرو میزاریم و باقالی پلو را میریزیم وشويد خشک را لابه لاي برنج وباقلا ريخته و کره یا روغن بریزید وبرنج رادم کنيد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردم برای انواع خورش و پلو 👌 بخصوص قرمه سبزی، قیمه، لوبیا‌پلو و ماکارونی 😍😋 پیشنهاد میکنم حتما یکبار امتحان کنید باور کنید مشتریش میشین😂😄 دوست‌هم ندارید اه و پیف نکنید که ناراحت میشم 😒😂 من برای ۵ کیلو دنبه چرخ‌شده (می تونید خرد هم کنید) ۱ لیوان ماست برای سفید شدن روغن، ۱ لیوان سرکه برای اینکه بوی تندی دنبه روی بگیره و ۳ عدد پیاز برای طعم روغن استفاده کردم و روی شعله ملایم گاز قرار دادم. تقریبا ۳ ساعت طول کشید تا روغن آماده شد. یکی از مزایای خوب روغن دنبه اینه که در رگها رسوب نمیکنه و کاملا سالم هست 👌 نکته: پیاز حتما باید سالم باشه. به هیچ عنوان خردش نکنید چون سرخ میشه و روغن رو تیره میکنه‌. نکته:پنج کیلو دنبه چهار کیلو ونیم روغن داد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
__ ✅سوم اينكه من اين مراحل پخت گوشت رو تو زودپز درست كردم ، شما همين مراحل كار رو تو قابلمه (فقط مقدار اب رو چند برابر كنيد ) و سه ساعت زمان پخت بديد و سعى كنيد نصف پيمانه از اب گوشت براتون باقى بمونه بقيه ى داستان در پايان دستور . . ☺️👇مقدار مواد لازم گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه زعفران دم كرده :2 ق غ خ چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك نمك و زردچوبه به ميزان لازم پياز :1 عدد روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) . . . ✍طرزتهيه اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو نوش جان . . ✅نكته : اگر دوست دارين گوشت رو ابكى و همينطور نوش جان كنيد در اخر كمى زعفران و فلفل زده و به حال خودش رها كنيد تا مزه دار بشه .. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#شیرینی_دانمارکی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: آرد 700-750 گرم ،خمير مايه سه قاشق غذاخوري ، شير ولرم يك پيمانه ،تخم مرغ سه عدد، شكر 110 گرم ، روغن مايع يك پيمانه زعفران اب شده يك قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري ‌ مواد لازم براي كرم: يك پيمانه آب ،يك پيمانه شكر ،نصف پيمانه آرد(ترکیب آرد ذرت) ،نصف قاشق چايخوري وانيل براي رويه شيريني هم زرده تخم مرغ ،عسل، شكر دانه درشت يا كنجد . طرز تهیه: اول یک قاشق چايخوري شكر رو توی کمی از شير ولرم حل کرده مايه خميرو اضافه ميكنیم و زمان می دهیم تا عمل کند.در این فاصله کرم را آماده می کنیم به این صورت که همه مواد به جز وانيل را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم می زنیم تا غليظ شود،از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. برای تهیه خمیر ، تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستی کمی می زنیم،شکر ،زعفران و بقیه شير رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم،آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد.خوب ورز می دهیم تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست شود.با وردنه خیلی نازک پهن می کنیم ،برش های مستطیل زده و روی هر کدام کمی کرم قرار داده و خمیر را رول می کنیم (می توان کل خمیر را باز کرد ،کرم را روی یک قسمت آن ریخته ،رول کرد و بعد برش داد) درون سيني فر چیده و يكي دوساعت استراحت می دهیم تا كامل حجمش دوبرابر شود. فر را روی حرارت 180 درجه گرم می کنیم. روي خمير ها زرده تخم مرغ و عسل مالیده،در صورت تمایل کمی کنجد یا شکر می پاشیم و به مدت 15-20دقیقه درون فر می پزیم. دستور از مامی سایت : پ.ن1:این دانمارکی حالت ورقه ورقه نمیشه ولی خیلی خوشمزه است . پ.ن2:ممکنه آرد بیشتر یا کمتری استفاده بشه پ.ن3: هر چی کرم داخلش بیشتر،دانمارکی خوشمزه تره . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شکلاتی با روکش موز و خامه 🍌🍫 .مواد لازم : آرد 500 گرم شکر 200 گرم پودر کاکائو 100 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل به میزان دلخواه نمک یک سر انگشت روغن 150 میلی لیتر آب 350 میلی لیتر شیر 200 میلی لیتر . مواد لازم برای رویه موز و خامه : خامه زده شده 200 میلی لیتر موز 3 یا 4 عدد شکلات چیپسی 100 گرم طرز تهیه : . ● فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید. . ● بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید. نوش جان 😍 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
👩‍🍳مواد لازم آرد سفید(ارد نان فانتزی) 6_7 لیوان آب ولرم 2 لیوان شکر 4 ق غ خمیر مایه فوری 2 ق غ نمک 1 ق چ کره نرم شده5-6 ق غ تخم مرغ 2 عدد شیر خشک 4 ق غ شیر و کنجد یا سیاه دانه برای روی نان مواد خشک (آرد، شکر، خمیر مایه، نمک و شیر خشک) رو توی یه کاسه و مایعات (آب و کره آب شده و تخم مرغ) رو توی یه کاسه دیگه ریخته و هر کدوم رو جداگونه مخلوط کنید. حالا مواد خشک و مایعات رو باهم ترکیب کنید و حدود ده دقیقه ورز بدید.خمیر رو به مدت یکساعت استراحت بدید بعد به دوازده قسمت تقسیم کنید و به چانه ها فرم بدید و دوباره روی چونه ها رو با دستمال بپوشونید و حدود 1 ساعت دیگه استراحت بدید. قبل از این که بذارید تو فر، کمی شیر رو به آرومی با برس روی نون ها بمالید و کمی هم کنجد یا سیاه دونه بپاشید روش.  فر باید از یه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم شده باشه. نون ها رو به مدت تقریباَ 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شدن تو فر بپزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
بفرمائید اینم دستور این جان دلللبر یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌯 😋 🔸سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی خورد میکنم.سوسیس به ۴ قسمتم تقسیم بشه کافیه. قارچ هم ورقه ای خرد میکنیم 🔸به سیب زمینی هامون نمک و کمی زردچوبه میزنیم و سرخشون میکنیم.بعد از تابه خارج کرده و سوسیس هامونو سرخ میکنیم تو اواسط پختش دوباره سیب زمینی بهش اضافه میکنیم و فلفل،پاپریکا،پودر سیر میزنیم.کمی رب رو با آب مخلوط میکنیم تا رقیق بشه و بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم قارچ هم اضافه میکنیم و در اواخر پخت فلفل دلمه ای هارم میریزیم.بعد که ۳_۲ دقیقه تفت خوردن شعله خاموش میکنیم و پنیرپیتزا میزنیم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
دلمه کلم و انار دلمه انواع مختلفي داره و بنظرم انتخاب خوبي براي پيش غذا يا غذاي جانبيه. كلم و انار از اون انتخابهاي عالي مخصوصا براي مهمانيها👌 . مواد لازم:کلم بزرگ يك عدد،گوشت چرخ كرده دويست تا سيصد گرم(ميتونيد نصفشو استفاده كنيد يا اگر هستيد همشو)،پياز داغ سه ق غ،گوجه فرنگي دو عدد،برنج يك ليوان(حدود دو ساعت در آب و نمك بخيسونيد)،انار دون شده نصف ليوان،جعفري ساطوري دو ق غ،گشنيز ساطوري دو ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه براي سس دلمه:پياز داغ يك ق غ،رب انار يك و نيم ق غ(ملس باشه)،گوجه رنده شده يك عدد،رب گوجه يك ق غ سر صاف،نمك و فلفل و زردچوبه:همه مواد رو با يك ق روغن تفت بديد بعد يك ليوان آب اضافه كنيد،سي ثانيه كه جوشيد شعله رو خاموش كنيد. . طرز تهيه:پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو تفت بديد،نمك و فلفل و زردچوبه و بعد برنج رو اضافه كنيد.بعد گوجه هاي ريز خرد شده و گشنيز و جعفري رو اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا مواد در آب گوجه نيمه پز بشن. وقتي آب غذا كشيده شد شعله رو خاموش و دونه انار رو اضافه كنيد. به كمك چاقو قسمت سفت بالاي كلم رو جدا كنيد،اين قسمت وقتي جدا بشه،كلم برگها راحت از هم جدا ميشن بعد حدود پنج دقيقه در آب جوش بذاريد تا کمی نرم بشه و حالا برگها رو آروم جدا كنيد.از مواد داخل برگها بذاريد و بپيچيد.حالا يك لايه كلم برگ ته قابلمه بذاريد و دلمه ها رو كاملا كنار هم و منسجم بچينيد. سس رو كه از قبل آماده كرديد روشون بريزيد و با شعله ملايم بذاريد بپزه و سس غليظ بشه. رب انار ملس طعم جالبي به دلمه ميده.اميدوارم ازش لذت ببرید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲