#سوپ_ورمیشل 🍲 😋
▫️پیاز بزرگ ....۱ عدد
▫️سینه مرغ......۱عدد
▫️هویج متوسط .....۲ عدد
▫️روغن مایع .....به اندازه کافی
▫️رشته ورمیشل خرد شده..... ۱ پیمانه
▫️رب گوجه فرنگی...... ۱ قاشق غذاخوری
▫️سیب زمینی.....۱عدد
▫️نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین
🔸ابتداپیاز خرد کنید.داخل قابلمه بریزد و کمی بدید.بزارید کمی سبک بشه.فلفل وزردچوبه اضافه کنید بعد رب بریزد.بزارید رب کمی رنگ باز کنه و سرخ بشه.هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده اضافه کنید.حدود دو لیوان اب مرغ اضافه کنید و دو لیوان هم اب.بزارید هویج بپزه.(اگه اب مرغ ندارید می تونید از عصاره مرغ استفاده کنید)بهش نمک و مرغ خرد شده و جعفری را اضافه کنید.بعد لیمو تازه و رشته سوپی.دقت کنید رشته اب به خودش جذب می کنه ،پس حواستون باشه زیاد نریزید.اول فکر می کنید کمه ولی بعد از کمی پختن حجمش زیاد میشه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#خوراک_سنگدان 🧆 😋
🔸سنگدان ها رو خوب بشورین و پوست زرد رنگ سفتی که تو بعضیاشون پیدا میشه اونو در بیارین . بعد با پیاز فراوان تفت داده شده سرخش کنین ، نمک و زردچوبه بزنین و آبجوش بریزین تا جایی که روی سنگدان ها رو بپوشونه و دو سه ساعتی بذارین خوب بپزه اگه بذارین آبش کشیده بشه و به روغن بیفته خیلی خوشمزه میشه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#پاپس_مرغ_خامه_ايي 🍢 😋
🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#رانی_پرتقالی 🍊 🍹 😋
آب پرتقال 2 لیوان
آب 3 لیوان
شکر 3 لیوان
تکه های پرتقال به میزان لازم
اسانس پرتقال و رنگ خوراکی نارنجی به میزان لازم
🔸آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بالا قرار دهید تا به مرحله جوش برسد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه بجوشانید. سپس آب پرتقال را اضافه کنید و زمان دهید تا دوباره به جوش آید. تکه های پرتقال را درون تنظیف نازکی بپیچانید و بعد از به جوش آمدن آب پرتقال به درون قابلمه اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و به مدت 35 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. سپس تنظیف را از قابلمه خارج کنید. تنظیف را وقتی سرد شد فشار دهید و این عصاره را هم به شربت اضافه کنید. صبر کنید تا شربت کامل خنک شود و سپس درون یخچال قرار دهید. “شربت پرتقال خانگی”، یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین شربت های مخصوص تابستان است
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#پلو_مخلوط 🍛 😋
▫️پیاز بزرگ 1عدد
▫️سیر 2حبه
▫️سینه مرغ 1عدد
▫️زردچوبه ونمک وفلفل قرمز وزعفران
▫️چشم بلبلی 1لیوان
▫️شوید 1لیوان
▫️برنج 3پیمانه
🔸برنج خیس خورده را آبکش میکنیم
داخل تابه پیاز را خرد کرده وبا روغن تفت داده وسیر رنده شده هم اضافه میکنیم وتفت میدیم
حالا مرع های تکه شده را هم به تابه اضافه کرده وتفت داده ،نمک وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی زعفران هم اضافه کرده ومخلوط کردم وتفت دادم ودر آخر یک فنجان آب به آن اضافه کرده ودرب ظرف را بسته یک ربع تا مرغ ها کمی پخته شود وآبش کشیده بشه بعد از این مرحله چشم بلبلی پخته شده وشوید تازه را اضافه کرده ومخلوط میکنیم
کف قابلمه را سیب زمینی گذاشته وبه ترتیب از برنج آبکش شده ومواد میانی داخل آن گذاشته تا انتها
آب وروغن داده
دمکنی روی آن گذاشته تامدت تقریبی 45دقیقه تا برنج دم بکشه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#لاته_کدو_حلوایی ☕️ 😋
▫️قهوه اسپرسو آماده شده :۱/۴لیوان
▫️شیر پر چرب: نصف لیوان،
▫️پوره کدو حلوایی:۲ قاشق،
▫️عسل:۱قاشق،دارچین:۱قاشق چایخوری،
▫️خامه:۲قاشق،
▫️شکر:۱قاشق،وانیل مقداری
🔸کدو حلوایی رو بخار پز کنید و به شکل پوره در بیارید و داخل شیر بریزید و بهش دارچین و عسل رو اضافه کنید و باهم کاملا مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا شیر جوش بیاد،بعد باهمزن انقدر همش بزنید که کف کنه،اسپرسو رو داخل لیوان بریزید و شیر همزده رو بهش اضافه کنید،در آخرین مرحله خامه،شگر و وانیل رو باهم انقدر هم بزنید تا یه ذره خودش رو بگیره و بعد روی شیر بریزید و نوش جان کنید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#آب_زرشک 🍷 😋
🔸به ازای یک کیلو زرشک، یک و نیم لیتر آب بریزید و بیست و چهار ساعت در یخچال بذارید و بعد توی مخلوط کن بریزید
بعد از ریختن توی مخلوط کن، سه بار از صافی عبور بدید و کمی نمک اضافه کنید و حداقل یکساعت تو یخچال بذارید
♦️در صورت تمایل علاوه بر نمک از گلپر هم می تونید استفاده کنید.
(وقتی تو یخچال میره شفاف تر و خوشرنگ تر هم میشه)
اگه بخواید مدت طولانی نگهداری کنید بعد از صاف کردن بجوشونید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#كرم_زعفراني 🍮 😋
🔸٣ليوان شير و ١ليوان شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن.
بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه) اضافه كنيد.
٢ق غ گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن.
٣ق غ ژلاتين و نصف ليوان آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن.
بعد به مايه شير اضافه كنيد و در اخر يك بسته خامه ...
بهتره يك ملاقه از مايه دسر و جداگانه با خامه (باهم) مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.
و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#کباب_کوبیده 🍢 😋
🔸گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفرانی سرو می کنیم، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#کیک_قهوه 🥮 😋
▫️تخممرغ ۴عدد
▫️شکر یک پیمانه
▫️شیر یک پیمانه
▫️روغن مایع یک پیمانه
▫️قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
▫️آرد دو و نیم پیمانه
▫️بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده.
تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر ۲۵هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۵الی ۵۵دقیقه در فر قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#پاپس_مرغ_خامه_ايي 🍢 😋
🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#کِشکِک 🍲 😋
🔸۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو به همراه ۱ لیوان نخود که از شب خیس خورده و ۲ لیوان گندم که از شب خیس خورده رو توی یه قابلمه بریزید و بهش ۲ الی ۳ ق مرباخوری نمک بزنید و به اندازه ۱/۵ الی ۲ لیتر آب روش بریزین و بذارید روی شعله به جوش که اومد شعله گاز رو کم کنید و بذارید به مدت ۱۰ ساعت با شعله ملایم بپزه و کاملا به لعاب بیفته و له بشه بعد از ۱۰ ساعت خوب با پشت قاشق هم بزنید طوری که خوب له بشه و به مقدار کمی از مواد توش دیده بشه همونطوری که توی عکس میبینید باید باشه دقیقا توی اون حد باید به غلظت رسیده باشه. سپس سرو که کردین با کره آب شده و سیر فراوان سرو کنید و من لیمو هم میزنم که فوق العاده میکنه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲