eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💗🍃 سفـره‌اے چیـدم از رنڪَین‌ترین بلـور خورشیـد بیـا را ماننـد همیشہ در جانـم بریـز تا رنڪَ بڪَیرد امـروزم ...💛❄️ ❣ ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
تخم مرغ۴عدد. آرد۱پ ۱/۴پ نشاسه ذرت. شکر۱لیوان. بکین پودر۱ق.م. آب جوش۴ق.غ. روغن مایع۱/۳لیوان. شیر۱/۳لیوان. وانیل۱/۸ق.چ. پودر كاكائو يك قاشق غ سفیده هابایک پرنمک همزن زده تاکف کند.بعدنیمی ازشکر راریخته وبازهمزن زده تا حجمش دوبرابر بشه(من معمولا وقتی خوب پف میکنه،شکرمیزنم تاپف سفیدم ثابت بمونه.دریخچال بذارین تاسفیده هاآب نیندازه.) زرده ها با۴ق آب جوش والباقی شکرهمزن زده تاسفید وکشدارشود.همزن خاموش وبالیسک کارکنید شیرراریخته وآرد وبکین پودر و پودر كاكائو رو باهم مخلوط ودوبارالک شود. وحالا یک مرحله آرد ریخته بالیسک دورانی هم زده وبک ق.روغن ریخته.اینکار روتاتمام شدن آرد وروغن ادامه دهید.ازآخرسفیده ها روکم کم اضافه کرده وهرباردورانی هم بزنین.قالب رینگی راتمام کف ودیواره ها چرب وآرد پاشی شود وتمام مواد را ریخته ودرفرحرارت۱۸۰و۴۵ تا۱ساعت می گذاریم.(نکات مهم:درفرنبایدبازشود تاکیک کاملا پف کند.بعداز۴۵دقیقه بایک چوب کباب سیخی درکیک فرو کرده،اگر چیزی نچسبید یعنی آمادست در غیر این صورت همون یکساعت برای پخت لازمه.حالا کیک آماده را باچاقو اطرافش راآزادکرده وروی یک زیر کیکی،کیک رابرگردانده.تاخنک شدن،برش نزنید چون کیک داغ ازهم می پاشه. طبق فيلم وسط كيك رو خالي كنيد با شير يا شيركاكائو كيك رو مرطوب كنيد ، با خامه شكلاتي فرم گرفته پوشش بديد و بعد روش رو گاناش يا سس شكلات بديد و بذاريد يخچال يكساعت استراحت كنه و بعد هم برش بديد و بدلخواه تزئين كنيد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آچما پنیری🥐🥖🧀 نان ترکیه مواد لازم: 2 لیوان شیر گرم (440 میلی لیتر) 1 لیوان روغن (200 میلی لیتر) 1 پاکت خمیر مایه تازه ترکی (تقریبا معادل 1.5 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری) 2 سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال) 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 6 لیوان آرد (750 گرم) مواد میانی👇 کره پنیر فتا ‌╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
آچما پنیری🥐🥖🧀 نان ترکیه مواد لازم: 2 لیوان شیر گرم (440 میلی لیتر) 1 لیوان روغن (200 میلی لیتر) 1
همه مواد به جز آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید،سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید(خمیر کمی بدست میچسبد)1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی خمیر ریخته و آن را جمع کنید و حدود 45 دقیقه روی آن را گذاشته ،استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود، سپس روی سطح کار آرد بپاشید و هوای خمیر استراحت داده شده را بگیرید، به 16 قسمت (به اندازه نارنگی) تقسیم کنید،قسمت ها را به صورت چانه در آورده،1 قاشق چای خوری کره هم دمای محیط را روی هر چانه بمالید و مانند فیلم با دست، کامل چانه را باز کرده(ترجمه از آشپزی_خلاق)،پنیر فتا بریزید، رول کنید و کنار بگذارید،همه چانه ها به همین صورت رول کنید،سپس از خمیری که اول رول کردید شروع کنید ،رول را بکشید و بچیپانید تا مانند بافت شود،دو طرف رول ها را به هم بچسبانید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید بگذارید، نیم ساعت دیگر روی آن را بپوشانید و استراحت دهید، در یک کاسه زرده تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری شیر را مخلوط کنید و با برس روی اچما بمالید ،کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی شود به محض بیرون آمدن از فر،روی آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید تا بافت نرمی داشته باشند(10-15 دقیقه کافی هست) ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
دسر آرروت ی دسر مخصوص از خطه جنوب اما همون دسر کاسترد خودمونه فقط بهش گلاب اضافه میکنن طعمش عالی میکنه پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری شیر سرد : 2 لیوان شکر : 8 قاشق غذاخوری گلاب : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید. سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
شیرینی مربایی آرد قنادی ۶۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم شربت بار ۶۰ گرم هم میتونید عسل بزنید هم گلوگز وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری شیر تازه پر چرب ۶۰ گرم تخم مرغ یک عدد روغن و پودر قند رو خوب بزنید تا نرم و سبک بشه عسل و تخم مرغ و شیر و وانیل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید آرد را اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه در یخچال به مدت چهار یا پنج ساعت استراحت بدید ، یک ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید تا نرم بشه خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید قالب بزنید یکی ساده باشه یکی رو سوراخ بزنید برای سوراخ روی شیرینی از ته ماسوره استفاده کنید کف سینی کاغذ روغنی بندازین و شیرینی ها را که قالب زدین در سینی بچینید با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه دقت کنید که بیشتر داخل فر نمونه ، بگذارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید. کمی عسل را گرم‌کنید روی شیرینی ها بکشید و بعد داخل کنجد ،پودر پسته وپودر نارگیل بزنید دستور تهیه مارمالاد سیب در پیج هست ولی میتونید از لوازم قنادی هم تهیه کنید بین شیرینی ها مارمالاد بگذارید اگر دوست داشتین داخل سوراخ بریلو بریزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم بادمجان ۲ الی ۳ عدد متوسط گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط فلفل دلمه قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۲ الی ۳ عدد( تند یا شیرین) پیاز خرد شده ۱ عدد سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه رب گوجه فرنگی ۲ ق غذاخوری پنیر چدار یا پارمزان نصف پیمان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ‌
کیک شیرین🍰
#پاتلیجان_کبابی مواد لازم بادمجان ۲ الی ۳ عدد متوسط گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط ف
طرز تهیه ابتدا بادمجان هارو پوست گرفته ، خرد میکنیم و برای مدت نیمساعت داخل آب نمک میذاریم و بعد آبکشی و سرخ میکنیم و کنار گذاشته. سپس پیاز نگینی رو سرخ میکنیم، کمی که طلایی شد سیر را به آن اضافه کرده و به همراه فلفل دلمه و فلفل سبز خرد شده چند دقیقه تفت میدیم و از تابه خارج میکنیم و کنار میذاریم. سپس گوشت رو تفت میدیم، کمی که گوشت سرخ شد پیاز و فلفل رو رو که از قبل سرخ کردیم به گوشت اضافه میکنیم، ۲ ق غ رب گوجه هم میریزیم و خوب تفت میدیم تا رنگ رب کمی باز بشه سپس نمک و فلفل سیاه و نصف استکان آب میریزیم و در ماهیتابه رو بصورت نیمه میذاریم تا گوشت خووب پخته و مواد جا بیفته و آبش تبخیر بشه . در آخر بادمجون سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و دو دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم. در ادامه در ظرف فر یک لایه از مواد گوشت و بادمجان میریزیم، سپس یکی دو قاشق سس روی مواد میریزیم و در آخر پنیر چدار رنده شده و در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار میدیم تا زمانیکه روی پنیر کمی طلایی بشه. نوش جان 😍😋 طعمش واقعا عالیه🤩
ژله عروسکی 😍😍 برای تهیه این دسر کافیه دامن ها ژله باشه و بالاتنه کاغذ کادو. برای دامن سعی کنید قالب هایی رو انتخاب کنید که شبیه دامن باشن. اول دور تا دور طرح کاغذ کادو را در بیارید و یه خلال دندون را با کمی چسب ماتیکی به پشتش بچسبونید. بذارید کنار تا خشک بشه. یا می تونید از بالاتنه یه عروسک کوچیک استفاده کنید. حالا یا ژله ساده درست کنید که دامن ها شیشه ای باشن. یا ژله با بستنی تادامن ها رنگ مات بگیرن. می تونین ژله ساده درست کنین و یک لایه ژله بستنی روش بریزین تا دو رنگ بشه .
مواد لازم آرد قنادی 350 گرم کره یا مارگارین منجمد 150 گرم پودرقند 100 گرم تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد و مقدار کمی نمک و وانیل طرز تهیه آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند . سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید . اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید ، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید . برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند . وقتی خنک شدند اگر لازم بود آنها را تزیین کنید ، از کرم رویال رنگ شده استفاده نمائید