کیک شیرین🍰
دلمه فلفل ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
.
دلمه فلفل
مواد لازم ( ٥ نفر)
فلفل دلمه >> ٥ عدد
گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم
برنج >> ١ پيمانه
لپه >> ١ پيمانه
ترخون >> ١ قاشق چ خ
مرزه >> ١ قاشق چ خ
رب >> ١ قاشق غ خ
گوجه >> ١ عدد .
.
مواد سس
پياز ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
نمك و فلفل و زردچوبه
غوره >> ١ قاشق غ خ
فلفل شيرين >> ٣ عدد .
.
چطور درست كنيم 👨🏻🍳
پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
نان چالا ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#نان_چالا
سلام نان چالا (challah) ، خالا ، حالا به این عبارت ها هم گفته میشه .
، نان نرم گیس بافت 😊.
از نون های فانتزی و حجیم با لطافت و نرمی عالی و فوق العاده 😋😃.
.
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 60 گرم (حدودا یک چهارم لیوان)
شکر 60 گرم (حدودا 4 ق غ)
آب ولرم 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (حدودا 1 ق م)
آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا 350 گرم (حدودا دو تا دو و نیم لیوان)
داخل آب ولرم 1 ق م شکر ریختم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم . درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد .
داخل ظرفی تخم مرغ ها رو یک کم زدم تا از لختگی در بیاد . مابقی شکر و روغن مایع رو هم اضافه کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم و مخلوط کردم . میزان آرد تقریبی هست حواستون باشه کم کم می ریزیم تا جایی که بشه باهاش کار کرد وچسبندکی کمتر بشه ، آرد زیادی لطافت نون رو می گیره و نون رو سنگین می کنه . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . داخل طرفی رو خیلی کم چرب کردم و خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا دو ساعت استراحت قرار دادم تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه .
پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . این نون در مدل های مختلف می تونید ببافید . یک بافت گیس ساده سه تایی و یا در مدل های مختلف . من خمیر رو به 8 قسمت تقسیم کردم و مطابق فیلم به این صورت بافتم و طرح دادم .
برای رومال ترکیب تخم مرغ و 1 ق م شیر استفاده کردم و با قلمو رومال زدم . روی خمیر رو دوباره پوشوندم و یک ساعت استراحت قرار دادم . مجدد رومال رو تکرار کردم و دوباره روش رو پوشوندم 45 دقیقه استراحت و در آخر رومال دوباره زدم و رومال آخر هست و کمی کنجد پاشیدم.
فر هم از یک ربع قبل گرم کردم با دمای 190 درجه ، ظرف شامل آبهم داخل فر قرار دادم برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هست . در طبقه وسط به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه از دما افتاد داخل سلفون پیچیدم چند ساعتی یخچال موند و بعد برش دادم .
در مورد دستگاه های دیگه چون باهاشون کار نکردم در مورد درجه و تایم اطلاع ندارم .
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید با چنگال چون دمای فرها فرق داره ودر اخر میتونید روی مرغ را گریل کنیددتا طلایی بشود ورومال زعفران وروغن کنید جهت خوشرنگ شدن روی گاز هم میشه پخت فقط روش طلایی نمیشه
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی و سیب زمینی در فر
مواد لازم
1 کیلو سینه مرغ
4 عدد سیب زمینی
برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
1 قاشق مرباخوری عسل (هم طعم خوبی میده هم ترد میکنه)
2 حبه سیر بزرگ له شده
5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک فلفل سیاه ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما است) آویشن پودر فلفل قرمز 2 قاشق غذاخوری پر ماست
طرز تهیه:
مرغ را بشویید و اندازه انگشت ببرید. من با سینه مرغ درست کردم اما با پیرزولای مرغ خیلی خوشمزه تر میشود.(پیرزولا گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات)
برای سس تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید همراه با ماست به مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اگر وقت دارید 2 ساعت استراحت بدید سیب زمینی ها را ورقه ای خرد کنید نمک فلفل سیاه و کمی پودر فلفل قرمز بریزید و هم بزنید. سیب زمینی و مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید من 15 دقیقه اول روی سینی کاغذ روغنی کشیدم که سیب زمینی ها بلافاصله خشک نشود سپس کاغذ را برداشتم و تا وقتی که سرخ شوند در فر نگه داشتم
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💗🍃
🌸به شنبه ۲۰ دی
♥️خوش آمدید
🌸امروزتون پر از عطر دعا
♥️خــدایا
🌸امروز سبد زندگی
♥️دوستانم را پـر کن
🌸از سلامتی، جاودانگی
♥️موفقیت و خـوشبختی
🌸اول هفته تون پر از انرژی های مثبت
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
کیک رژیمی ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
کیک رژیمی
بچه ها لازمه چندتا نکته رو در مورد این #کیک_رژیمی بهتون بگم
📌اول اینکه شما میتونید به جای شیره خرما از شیره انگور،توت،و یا مخلوط چند شیره استفاده کنید
📌دوم اینکه بخاطر وجود شیره بافت کیک نرمه واصلا خشک نمیشه بخاطر نبود روغن،خیالتون راحت
📌سوم اینکه اگه شیره تون خیلی غلیظه یه کم آب گرم بهش اضافه کنید تا کمی رقیق تر بشه و مایه تون خیلی سفت نشه
و خب حالا بریم سراغ رسیپی
چیا لازم داریم؟🤔
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیره خرما یا انگور 2/3 پیمونه
بکینگ پودر 1 ق م
وانیل کمی
چیکار کنیم؟🤔
اول قابلمه رو میذاریم روی گاز البته با شعله پخش کن، حرارت رو کم میکنیم تا قابلمه گرم بشه
بعد دوتا تخم مرغها رو با وانیل حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه ،بعد شیره رو اضافه کرده و باز یکی دو دقیقه با همزن میزنیم و بعد هم آرد و بکینگ پودر از قبل الک شده رو طی چند
مرحله اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی هم میزنیم و بعد هم
کف قابلمه دو تا کاغذ روغنی قرار میدیم و مواد رو به طور یکنواخت میریزیم داخلش و در قابلمه رو میبندیم(اگه در قابلمه تون خوب چفت نمیشه حتما از دمکنی استفاده کنید)بچه ها تایم پخت ممکنه متفاوت باشه بخاطر ضخامت قابلمه
برای من حدود 40 دقیقه طول کشید ،شما میتونید بعد از نیم ساعت در قابلمه رو بردارید و چک کنید با ی خلال ،اگه پخته بود که بذارید کیک خنک بشه بعد خارجش کنید و اگه نپخته بود دوباره در قابلمه رو ببندید و بذارید تا کامل بپزه .
📌برای پخت داخل فر هم میتونید طبقه وسط فر با دمای 180 درجه
به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدید.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#شنیسل_مرغ 😋
🔸یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#کیک_تیرامیسو 😋
🔸۳۰۰گرم خامه قنادی رو فرم میدیم،۳۰۰گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه رو اضافه میکنیم.۱قاشق چایخوری وانیل،۵_۶قاشق غذاخوری پودر قند رو اضافه کرده مجدد خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه.یه لایه کیک شکلاتی به قطر ۲سانت رو داخل رینگ قرار داده و خوب فیکس میکنیم که هیچ درزی نداشته باشه.یه لایه از مواد خامه ای میزنیم با پالت صاف میکنیم،لیدی فینگرارو داخل قهوه خنک خیلی کم خیس میکنیم و کنار هم میچینیم.دوباره همین مراحل تکرار میشه تا مواد تموم شه.قالبو حداقل ۱۲ساعت(۲۴ساعت خیلی بهتره) میذاریم یخچال تا خوب جا بیفته.در اخر رینگو باز کرده و با خامه فرم گرفته تزئین میکنیم
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲