#پادرازي_قزوينf
موادلازم :
ارد گندم 200 گرم
اردبرنج 100 گرم
روغن صاف 140 گرم (لادن طلايي روصاف كردم)
پودرهل 1/2 ق چ
پودرقند 150 گرم
تخم خرفه به ميزان لازم
روغن لادن طلايي رو روي بخار ذوب كرده وميذاريم يخچال چندساعت خوب ببنده بهتره شب بذاريم يخچال وصبح استفاده كنيم .
روغن وپودرقند الك شده را خوب ميزنيم تا پفكي وسفيد بشه سپس اردها وپودرهل رواضافه كرده وخوب ورز ميديم اگر خميرهنوز پودربود يك بار ازچرخ گوشت خميررورد مي كنيم .خميرهنوزچسبنده س پس 2 ساعت دريخچال استراحت مي ديم وبعدازاستراحت خميرروبين دوكاغذ يا نايلون به قطر 0/5 تا 1 سانت بازكرده قالب مي زنيم داخل سيني كاغذ شده مي ذاريم وداخل فر 170 درجه ي پيش گرم به مدت 15 تا 20 دقيقه مي پزيم . پس ازپخت ازفرخارج كرده ومي ذاريم حسابي خنك بشه چون اگردست بزنيم شيرينيا پودرميشن .وبعدازخنك شده درظرف سروچيده ونوش جان مي كنيم .
نوش جان 💐💐💐
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کشک بادمجون
بعد از اینکه بادمجانها رو پوست گرفته و شستم روشون نمک میپاشم و میذارم کمی بمونن تا عرق کرده و آب اضافیشون خارج بشه و کمترروغن جذب کنند بعد توی تابه کمی روغن ریخته و بادمجانها رو توی تابه چیده و در تابه رو میذارم تا هم پخته بشه وهم سرخ بشه بعد از اینکه سرخ شدن ،لهشون کرده و یه استکان آب میریزم و میذارم تا کاملا پخته بشن یه پیاز نگینی خرد شده رو سرخ کرده و سه چهار حبه سیر رنده شده و نعنا رو بهش اضافه کرده و یه کوچولو تفت داده و به بادمجان ها اضافه کرده و مقدار کافی کشک و گردوی خرد شده اضافه کرده و در آخر نمکشو تست کرده اگه نیاز بود کمی نمک ریخته و خاموش کردم و توی ظرف سرو کشیده و تزیین کردم اول دو سه قاشق کشک رو با زعفران قاطی کردم و گذاشتم کنار، بعد توی قیف یکبار مصرف کمی کشک سفید ریختم و تهشو با قیچی برش کوچولو دادم،روی کشک و بادمجون رو هشت قسمت کردم و با کمی فشار با کشک قسمتها رو جدا کردم و داخل هر قسمت رو با نعناء داغ و پیاز سرخ شده و گردو و کشک زعفرانی به طور جداگانه پر کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_با_نان_همبرگر
مواد لازم
فیله مرغ
فلفل دلمه رنگی
قارچ اسلایس شده
نمک و فلفل
شیر کم چرب
پنیر پیتزا
نان همبرگر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #کلاب ساندویج)چ مرغ
🥪🍗🥪🍗🥪
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_شونیز
مواد لازم 🥣 :
بیسکوییت پتی بور : یک بسته
شکلات صبحانه : دو قاشق چای خوری
عسل : دو قاشق چای خوری
شیر : دو قاشق غذاخوری
فندق : به مقدار لازم
مواد روی شکلات 🥣 :
شکلات تخته ای : 100 گرم
مخلوط بادوم درختی، گردو و فندق : 100 گرم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🌸 از پنجرهٔ صبح به خورشید سلام
☘بر سبزه و باغ عطر امید سلام
🌸گیسوی سحر باز شد و نور دمید
☘بر آنکه به صبح عشق خندید سلام
🌸 سـلام
صبح سه شنبه تون بخیر و شادی🌸
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
@chatre_love
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلو_با_مرغ
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه
مرغ تکه شده 300 گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید
لوبیا خرد شده 200 گرم
برنج چهار پیمانه
پیاز یک عدد درشت
گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده
رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین و روغن
بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی 😊
برنج رو بشورید و خیس کنید
لوبیا رو با یک استکان اب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه
پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ
این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌
با این دستور 30 دونه ناگت داریم
سینه مرغ نیم کیلو
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
سیر 4 الی 5 حبه
پنیر پیتزا 100 گرم
سس خردل 2 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق مرباخوری
فلفل ب مقدار کافی
پودر سوخاری 1 بسته (کاملا پودر باشه)
پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید)
مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن.
روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته
و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرممیکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم.
میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_مرغ🥪🍰
خیار شور ریز شده : 1/2 لیوان ، پیازچه خورد شده : 2 ق غ ، جعفری خورد شده : 2 ق غ ، مرغ پخته : 200 گرم ، سس مایونز به اندازه کافی ، نان تست یه بسته
مرغو پخته خورد کرده . اگه دوست داشتین میتونین همه مواد رو باهم مخلوط کنین . ولی من قاطی نکردم لایه لایه ریختم . توی عکس مراحلشو نشون دادم. از هر غالبی که دوست دارین میتونین استفاده کنین . توی غالب پلاستیک فریزر بذارین که در آوردن کیکتون راحت باشه. حالا کف غالب رو از نون تست پر میکنین جوری که هیچ جای خالی نباشه. روشو یه لایه سس زده حالا یه لایه از موادمونو که شامل مرغ ریز شده ، خیار شور ، جعفری ، پیازچه هست روش میریزیم کمی نمک و فلفل زده کمی سس زده دوباره یه لایه نون تست میذاریم . و همینطور تا وقتی غالب پر بشه ادامه میدیم . پلاستیک فریزر رو روی کیک کشیده میذاریم دو سه ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره . بعد از این مدت از یخچال در آورده تمام سطح کیکو سس مالیده و تزیین میکنیم .
درست کردن این شام خوشمزه خییلی راحته . حتما امتحان کنین واقعا خوشمزه ست. 👌😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲