eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷✨دوشنبه و اولین روز 🌿✨شهریور ماهتون عالی 🌸✨ان شاءالله که 🌷✨ماه جدید براتون 🌿✨خوش یمن باشه 🌸✨پراز خبرهای خوب 🌷✨پراز اتفاقات شیرین 🌿✨پراز خیر و برکت و 🌸✨پراز نگاه خدا باشه 🌷✨روزتون زیبا و در پناه خدا💐 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
💐 معجزه لاغری💐 🍀1- دو قاشق خاکشیر بریزید تو یه لیوان آبجوش وقتی ولرم شد صبح ناشتا بخورید هم کبد رو پاکسازی میکنه هم روده ها را خالی میکنه و یبوست رو ریشه کن میکنه. 🍀2- دو قاشق تخم شربتی رو بریزید توی یه لیوان آب جوش وقتی لعاب داد با یه قاشق مرباخوری مربای گل سرخ شیرین کنید و بخورید هم کلسیم و امگا سه بسیار بالایی داره هم سیر نگهتون میداره و گرسنه نمیشید. 🍀3- وقتی میخواید آب بخورید حتما آب جوشیده ولرم که توش دو قاشق آبلیموی طبیعی یا لیمو ریختید بخورید هم ورم بدن رو میخوابونه هم لاغر کننده. 🍀 4- سرکه سیب خانگی و طبیعی کلسیم بالایی داره و لاغر کننده س ...توی سالاد حتما بریزید یا وقتی میخواید آب بخورید توی آب جوش بریزید ولرم شد بخورید. 🍀5- روغن زیتون طبیعی مصرف کنید اگه خالی دوست ندارید با آبلیمو یا سرکه سیب مخلوط کنید به جای سس مصرف کنید. 🍀6- حتما روزانه چندتا سیب که خیلی خیلی خوب شسته شده ( با نمک هم بشورید تا ضدعفونی بشه) با پوست میل کنید 🍀7- در طی دوران رژیم قرص و کپسول روی مصرف کنید تا موهاتون نریزه و قرص ایمیدین بخورید تا پوستتون خراب نشه. البته مصرف آب ، روغن زیتون ، 🍀8 - سرکه ی سیب با پودر زیره ی سبز شکمو کوچک میکنه، 🍀9- ناف رو با روغن کرچک یا روغن زیتون چرب کنین یبوست رو از بین میبره، 🍀10- هر روز یک هل را بخورید از سفیدی مو جلو گیری میکنه ⁣با ارسال این پیام به دیگران در سلامت جامعه سهیم باشید❤️ ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
⁦ چند عدد سینه مرغ بی استخوان یک بسته پنیر خامه ای مخاوط ذرت مکزیکی و نخود فرنگی و هویج نگینی(پخته شده) یکم ریحون ساتوری خورد شده یکم شوید ساتوری خورد شده چندتا دونه پیازچه قسمت سفیدش خورد بشه فلفل قرمز(به دلخواه) نان مینی تست جعفری یا ریحون برای تزیین سینه ی مرغ رو میزاریم بپزه ، وقتی پخت میزاریم سرد بشه،سرد که شد با رنده داخل یه کاسه رندش میکنیم ، تا حسابی پودری و یکدست بشه،بعد ترکیب ذرت نخود فرنگی و هویج پخته شده رو اضافه و دنبالش ریحون و شوید هم اضافه میکنیم،بعد پنیر خامه ای رو در 2 مرحله اضافه و هم میزنیم تا حسابی مواد منسجم بشه،یکمم فلفل بهش میزنیم. حالا نون تست هارو دونه دونه برمیداریم و از مواد سالاد با قالب یا قاشق روش میزنیم و با چندتا جعفری تزیینش میکنیم😊 بجای نان تست از تارت و هرمدل نون دیگه ای که دوس دارین میتونین استفاده کنین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دیگی متفاوت مواد لازم : گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفندی 500 گرم پیاز نگینی ریز خرد شده 1 عدد پیازچه ½ پیمانه سیب زمینی حلقه ای نیم سانتی 2 عدد بادمجان نیم سانتی حلقه ای 1 تا 2 عدد جعفری ریز ساطوری شده ½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز ½ پیمانه فلفل چیلی یا دلمه ای قرمز ½ پیمانه نمک 1 ق.چ فلفل سیاه ½ ق.چ تخم گشنیز 1 ق.چ زیره سبز ⅔ ق.چ پودر پیاپریکا 1 ق.چ پودر آویشن ½ ق.چ سیر 3 حبه سس کباب : رب 1 ق.غ آب ⅔ لیوان یا ½ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر ½ ق.چ زعفران 1 تا 2 ق.غ روغن مایع 2 ق.غ دمای فر گازی 180 درجه و زملن 30 دقیقه با فویل و 30 دقیقه بدون فویل + 15 دقیقه تا برشته شدن با گریل دمای فر برقی 180 درجه 30 دقیقه با فویل 45 دقیقه بدون فویل و حالت کانوکشن . حرارت بالا و پایین المنت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين كباب از سيخ نميريزه 😍😋 هر رستوران و سراشپزي تقريبا دستور پخت كباب خودشو داره ، من هيچ وقت ادعايي نداشتم و ندارم ولي هميشه با همين تركيبي كه بهتون گفتم كباب زدم و هيچ وقت نه خشك شده ، نه زياد چرب شده و نه از روي سيخ افتاده 😍❤️ . مواد لازم براي 10 تا 12 سيخ 700 گرم گوشت دور راسته گوساله 300 گرم گوشت قلوه گاه گوسفندي 300 گرم پياز آب گرفته شده 1 قاشق غ نمك 1 قاشق مربا خوري فلفل سياه ----- در صورت تمايل 3 قاشق زعفران دم شده هم اضافه ميكنيم ولي اجباري نيست. در ضمن به هيچ وجه جوش شيرين به كباب نزنيد چون تلخ ميشه . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍗 😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: بادمجان 4عدد گوجه 2عدد سیر4حبه تخم مرغ 2عدد طرز تهیه: بادمجونارو کبابی وبعد پوستشو میگیریم و سر بادمجونارو جدا و ساطوری میکنیم. پوست گوجه فرنگی و گرفته و رنده میکنیم. سیر کوبیده و داخل روغن خیلی کم تفت میدیم کمی نمک و زردچوبه میزنیم سپس گوجه رنده شده رو اضافه و کمی تفت میدیم بادمجون ساطوری هم مخلوط میکنیم در تابه رو میزاریم تا آبش کشیده بشه و به روغن بیفته نمکشو میزان میکنیم و در تابه جدا دو تا تخم مرغ و شکسته و مخلوط میکنیم تا سرخ بشه و بعد تخم مرغ و به مواد قبلی اضافه میکنیم و آماده سرو. رب گوجه هم سلیقه ایه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
رول سوخاری مرغ و ژامبون مواد لازم: 🔹️فیله مرغ 3 عدد 🔹️ژامبون 3 ورقه 🔹️پنیر چدار 3 ورقه 🔹️تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد 🔹️پودر سوخاری 2 پیمانه 🔹️روغن برای سرخ کردن 🔹️نمک به مقدار لازم 🔹️فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم 🔹️سیر (له شده) 2 حبه 🔹️پاپریکا به مقدار لازم مراحل تهیه غذا: 🔹️گوشت‌کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید. 🔹️روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید 🔹️سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
طرز تهیه: اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سرو‌غذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمک‌و فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دو‌سوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم وبرای تزیین از زرشک ‌خلال پسته وبادوم وماست چکیده استفاده کردم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲