فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نان_سوخاری😍😍
یک لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و قوام بیاد و کمی زعفران می ریزیم(میتونید زعفران را حذف کنید)
ته ظرف مورد نظر نان سوخاری میچینیم وشهد داغ را روی نان سوخاری میریزیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا شهد جذب نون ها بشه
4 لیوان شیر سرد،،، 2 قاشق غذاخوری پر آرد معمولی،،،،2 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت،،، یک ونیم لیوان شکر (اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید یک لیوان بریزید)،،،،یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه،،،،یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه،،،،کمی وانیل
همه را مخلوط کرده رو حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه وغلظتش مثل فرنی بشه
پودینگ ولرم را به ارامی روی نان سوخاری ها میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خنک شود وبعد با پودر پسته گردو نارگیل وهر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_محلبی_رولی 🥯 😋
▫️1 بسته بیسکویت کاکائویی
▫️شیر 1 لیتر
▫️1 لیوان آب + 2 قاشق غذاخوری شکر
▫️1 لیوان آرد
▫️100 گرم کره
▫️2 ق چ وانیل
🔸قبل از هر چیز بیسکویت ها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید و آنها را به گونه ای در سینی پهن کنید که سینی را بپوشاند.
روی حرارت ،همه مدار را داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. وانیل را اضافه کرده.
از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.روی لایه بیسکوییتی بریزید و در یخچال بذارید تا خنک شود.بعد از چند ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی بلند کرده و رول کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چیپس_خانگی 🥔 😋
🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_سیب_زمینی
اول از همه بگم که سایز قالب من،دایرش ۱۷ سانت هستش.
مواد لازم :
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
ترکیب مخلوط سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت خورد شده با هم ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۹۰ گرم
کره حدود ۵۰ گرم
نمک فلفل قرمز و سیاه و آویشن و کمی زردچوبه
جعفری تازه خورد شده نصف لیوان
طرز تهیه :
اول از همه سیب زمینی هارو با یکم آب بزارین بپزه،پوستشو جدا کنین،رنده کنین کره اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه،جعفری و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه رو اضافه کنین و هم بزنین ، قالب کمربندی رو چرب کنین و مواد سیب زمینی بریزین داخلش و با قاشق روشو کاملا صاف کنین،حالا مواد سبزیجاتمون رو که از قبل بخارپز کردیم میریزیم روش با کمی جعفری تازه و روی سبزیجات رو پر از پنیر میکنیم،فر رو از قبل ده دقیقه گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰ درجه ، ۱۸ دقیقه بزارین بپزه،وقتی پخت بزارین یکم سرد شه و بعد آهسته از قالب جدا کنین و به راحتی سرو کنین.
پ ن : بچه ها بجای سبزیجات بکار رفته توی این غذا میشه از مرغ ریش ریش شده و یا گوشت چرخ شده ی سرخ شده با پیاز و فلفل دلمه استفاده کرد که دقت کنین قبلش باید بپزین و بعد اضافه کنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩 پای آناناس
مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق
تخم مرغ ۴ عدد
شیر نیم پیمانه
وانیل نیم قاشق
بکینگ پودر نیم قاشق
پودر نارگیل ۴ قاشق
آب آناناس نیم پیمانه
طرز تهیه:
کره، روغن و پودر قند را با همزن میزنیم. بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم. سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده به همراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم میزنیم. درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم. اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ناگت_مرغ 🧇 😋
▫️سینه مرغ پانصد گرم
▫️پنیر پیتزا صد گرم
▫️پنیر پارمسان صد گرم
▫️سس خردل دو ق.غ
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️پودر سیر نصف ق م
▫️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری
▫️پودر سوخاری یک لیوان
▫️تخم مرغ سه عدد
🔸سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخممرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.
تخممرغهای باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید)
ناگت رو اول به تخممرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کاپ_کیک_پرتقالی 🥧 😋
🔸مواد لازم🔻🍊
▪️تخم مرغ ۲ عدد
▪️آرد ۸ ق غ
▪️روغن ۸ ق غ
▪️شکر ۶ ق غ
▪️آب پرتغال ۶ ق غ
▪️بکینگ پودر ۱ ق چ
▪️رنده پوست پرتغال ۱ ق م
🔸طرز تهیه🔻🥧
🔸تخم مرغ ها رو با شکر بمدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی مخلوط کرده و بعد رنده پوست پرتغال و آب پرتغال و روغن رو اضافه کرده و از این به بعد با لیسک بقیه مواد رو مخلوط میکنیم. وقتی مواد خوب مخلوط شدند آرد رو با بکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب ریخته و داخل فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ می گذاریم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_موز_و_بیسکوییت ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▫️شیر:1لیوان
▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر:2قاشق غذاخوری
▫️گلاب :1قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▫️گردو:3تا4عدد
▫️موز:1عدد بزرگ
▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▫️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
🔴طرز تهیه🔻🍨
🔸ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
🔸برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.
♦️این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_پاپاتیا_با_طعم_قهوه 🍪 😋
▫️250 گرم کره هم دمای اتاق
▫️1 تخم مرغ
▫️1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قند
▫️5 گرم وانیل شکری
▫️1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
▫️1 قاشق مرباخوری قهوه ترک
▫️1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️آرد اونقدر که بخواد
🔸کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کباب_سینی
400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
۲ حبه سیر
۲ عددفلفل سبز
یک عدد فلفل قرمز
۱۰۰ گرم جعفری
دو قاشق روغن مایع
۳ قاشق رب گوجه
نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده
پیاز، فلفلها و جعفری را ریز خرد کنید سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید یک قاشق رب و یک قاشق روغن و ادویه جات را هم اضافه کتید و گوشت را ورز دهید
یک و نیم قاشق رب و روغن را مخلوط کنید و تمام کف سینی را اغشته کنید
مخلوط گوشت را را کف سینی پهن کنید و چند برش مثلثی بزنید . بقیه رب را با کمی اب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید
یک عدد فلفل و گوجه را برش بزنید و روی گوشت بگزارید
سینی کباب را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۲۵ دقیقه بپزید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲