eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
نخود دولیوان نصف سینه مرغ تخم مرغ یکعدد پیاز یکعدد درشت عصاره مرغ یکعدد نمک نوک ق.چ فلفل به میزان دلخواه کنجد یک ق.غ نخود و بذارید چند ساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن ،بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد ،ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید. سوالهای احتمالی اینکه به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست و ازین قبیل سوالها، در جواب بگم این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه😁 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(گارنی یاریخ) بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل. اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته ووپوستش گرفتم (یک در میان تاراه راه بشه. سلیقه ایی هست. میتونید پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید). شکمش چاک دادم. نمک زدم گداشتم‌ نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته و خشکش کرده و سرخش کردم. یک عدد پیاز نگینی خرد کرده و تفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده و سرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل و اویشن و ۱ ق رب نعناخشک ریختم و تفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده. بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم. توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب و ادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم. در واقع سس غداست وقتی جوشید و بادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم و اجازه دادم که بجوشه و بادمجانها و مواد با سس کمی پخته تر بشن. این غدا هم با برنج وهم با با نون میشه سروش کرد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از آسون ترین روش های مزه دار کردن ماهی رو ببینید، دقت داشته باشید که میزان فلفل استفاده شده اختیاری هست و حتی می تونید حذفش کنید. بعد از پخت هم میشه با لیموترش🍋 سرو کنید. برای دور چین ماهی هویج و سیب زمینی عالیه👌 یه نکته خیلی مهم هم که باید بدونید،اینه که هیچوقت به همراه ماهی ماست مصرف نکنید. چون باعث بیماری میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥪🍰 خیار شور ریز شده : ۱/۲ لیوان ، پیازچه خورد شده : ۲ ق غ ، جعفری خورد شده : ۲ ق غ ، مرغ پخته : ۲۰۰ گرم ، سس مایونز به اندازه کافی ، نان تست یه بسته مرغو پخته خورد کرده . اگه دوست داشتین میتونین همه مواد رو باهم مخلوط کنین . ولی من قاطی نکردم لایه لایه ریختم . توی عکس مراحلشو نشون دادم. از هر غالبی که دوست دارین میتونین استفاده کنین . توی غالب پلاستیک فریزر بذارین که در آوردن کیکتون راحت باشه. حالا کف غالب رو از نون تست پر میکنین جوری که هیچ جای خالی نباشه. روشو یه لایه سس زده حالا یه لایه از موادمونو که شامل مرغ ریز شده ، خیار شور ، جعفری ، پیازچه هست روش میریزیم کمی نمک و فلفل زده کمی سس زده دوباره یه لایه نون تست میذاریم . و همینطور تا وقتی غالب پر بشه ادامه میدیم . پلاستیک فریزر رو روی کیک کشیده میذاریم دو سه ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره . بعد از این مدت از یخچال در آورده تمام سطح کیکو سس مالیده و تزیین میکنیم . درست کردن این شام خوشمزه خییلی راحته . حتما امتحان کنین واقعا خوشمزه ست. 👌😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
گندم لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی و عدس میشه رو به همراه مقدار کمی برنج از شب قبل خیس میکنیم و چندین بار آبش رو عوض میکنیم گندم پوست کنده رو هم جداگانه خیس میکنیم.حجم گندم باید تقریبا نصف حجم حبوبات باشه پیاز داغ فراوون درست میکنیم و زردچوبه میزنیم و بعد نصف گندم رو به همراه حبوبات و مقدار آب کافی، به پیاز داغ اضافه کرده ،میزاریم تا نیم پز بشه،حالا سبزی آش که باید حجم بیشترش اسفناج باشه به همراه نصف دیگه گندم به آش اضافه میکنیم و زمان کافی میدیم تا آش جابیفته و درپایان نمک و فلفل اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم و با پیاز داغ تزیین میکنیم حدودا ۶تا۸ ساعت زمان برای پخت نیازه تا آش کاملا جابیفته ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍝 😋 ▫️پاستا پنه ۲۰۰گرم ▫️قارچ ورقه شده ۳۰۰گرم ▫️مرغ سینه یا فیله خورد شده۲۰۰گرم ▫️خامه یک پاکت صورتی ▫️شیر۲۰۰گرم ▫️پودر سیر ونمک وفلفل سیاه ▫️سیر یک حبه ▫️پنیرپارمزان 🔸اول مرغ خورد شده رو با ادویه ها مخلوط میکنیم وروغن میریزیم و کامل مرغ رو تفت میدیم بعد ک کامل پخت بهش قارچ رو اضافه میکنیم وحرارتو زیاد میکنیم بعدش سیر له شده وبعدش شیر وخامه ودر آخر پاستا از قبل کامل پخته وآبکش شده وبعدش پنیر پارمزان رو همه موادو مخلوط کرده ومیذاریم پنج دیقه رو حرارت بمونه زیاد نذارید سفت شه چون بعد از سرد شدن سفت میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😋 🍛 🔸فیله های مرغ رو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم .اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
با عطر و طعمی غیر قابل وصف 👌 آرد قنادی 200 گرم (1.5 پیمانه ریختم) شكر 140 گرم (دو سوم پیمانه ریختم) كره 50 گرم خامه صبحانه 75 گرم روغن مايع 90 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه ریختم) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 ق غ گلاب 1/4 پیمانه هل 1/4 ق چ در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌ باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط مي‌كنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌دهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود (حدود یک ربع تفت دادم). وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم. طرز تهيه شربت يا شهد: شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧆 😋 ▫️ ۱۲عدد موتزارلا گیلاسی ▫️ ۱۲عدد برگ ریحان ▫️نیم کیلو سوسیس ▫️۱/۴ فنجان آرد (بیشتر در صورت نیاز) ▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️۱ فنجان پودر پانکو ▫️روغن برای سرخ کردن ▫️ سس مارینارا 🔸سوسیسها را بصورت لایه های طولی خیلی نازک برش بزنید .هر موزارلا را در یک برگ ریحان بپیچید ، سپس هر موزارلا را با یک لایه نازک سوسیس بپوشانید و مطمئن شوید که هیچ سوراخی وجود ندارد. در آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ و سپس با آرد سوخاری کاملاً بپوشانید. باید به اندازه یک تخم مرغ بزرگ یا کمی بزرگتر باشد. در روغن داغ که در ظرف عمیق ریخته شده سرخ کنید هر بار ۳-۴ عدد تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. اگر سوسیس ضخیم تر باشد ، ممکن است به زمان پخت بیشتری نیاز داشته باشد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم برنج چهار پیمانه پیاز یک عدد درشت گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین و روغن بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی 😊 برنج رو بشورید و خیس کنید لوبیا رو با یک استکان اب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خيار شور ترد خوشمزه 🥒 . . مواد لازم خيار >> ٢ كيلو سبزي ( نعنا ،ترخون، مرزه ) كلا ٢٠٠ گرم سير>> ٨ حبه نخود خام >> يك چهارم پيمانه نمك >> ١ پيمانه آب>> ١٤ پيمانه سركه سفيد>> ١ پيمانه فلفل تند >> ٦ عدد طرز تهيه خيار و فلفل رو بشوريد و كاملا خشك كنيد حالا مواد رو داخل ظرف پر كنيد،روي فلفل ها چنگال بزنيد،آب و نمك رو كامل بجوشونيد ، ولرم كه شد سركه رو اضافه كنيد،نخودباعث ترد شدن خيار شور ميشه ،مايع رو داخل ظرف بريزيد(سر پر) درش رو محكم ببنديد و در جاي سايه و خنك نگهداري كنيد،بين ٧ تا ١٠ روز آمادست ❤️ 👩‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١عدد زرده تخم مرغ، ١/٢پيمانه آب گرم،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد! خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود. مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند، نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲