#املت_بادمجان_و_گوجه_فرنگی
مواد لازم :
بادمجان متوسط ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ ۱ عددتخم مرغ ۴ عدد . سیر ۲ حبه آرد ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجان ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، بادمجان های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید ، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی ، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و بهمراه نان سرو کنید.
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام ما امروز خانوادگی آموزش یه #همبرگر_مرغ عالی رو براتون ضبط کردیم ، البته زحمتش با بابایی بودا که الحق و الانصاف عالی شد، جاتون خالی ... 😁😁 مواد لازم :
فیله مرغ : یک کیلو
پیاز : دو تا
تخم مرغ : دو تا
آرد سوخاری : یک بسته
فلفل سیاه : بسته به سلیقه تون
فلفل پاپریکا : بسته به سلیقه تون
آویشن : نصف قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده : دو قاشق چایخوری
سینه مرغ رو همراه با پیاز میریزیم داخل چرخ گوشت ، بعد که خوب چرخ شد بقیه مواد رو میریزیم و خوب ورز میدیم تا یکم سفت بشه، بعد به اندازه یه پرتقال کوچیک بردارین و صافش کنین، میتونین هرچقدر دوست داشتین سرخ کنین و بقیه رو فریز کنین که بعداً ازش استفاده کنین.
موقع سرو کردن حتما از پنیر ورقه ای هم استفاده کنین که خیلی خوشمزه ترش میکنه ....
نوش جانتون ....
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مرغ سوخاری باحال😋
✍ مواد لازم:
سینه مرغ : ۵ عدد
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سوخاری : ۲ پیمانه
🥣طرز تهیه :
ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
#مرغ_سوخاری
🍗 ❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکو_سبزی
مواد لازم برای ۲ نفر
100 گرم سبزی کوکویی(جعفری، تره، گشنیز، کمی نعناع)
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز کوچک
1 قاشق غذاخوری آرد گندم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه
2 قاشق گردوی خرد شده
مقداری روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی می ریزیم و هم می زنیم سپس سبزی خرد شده و بقیه مواد رو اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم
مواد کوکو را با قاشق درون روغنی که داغ شده می ریزیم. حرارت باید متوسط باشد تا کوکو ترد شود و روغن کمی جذب کند.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#حلوا_خرما
حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#فتوچینی_با_سس_آلفردو
روش تهیه سس آلفردو به این صورته که کره رو داخل تابه میریزیم تا ذوب بشه بعد دو حبه سیر رنده شده و پنج تا قارچ خرد شده رو بهش اضافه میکنید یکم که تفت داده شد یک پیمانه شیر و بعد پودر پنیر پارمسان و پودر سیر و فلفل سیاه رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی رو حرارت بمونه تا غلیظ بشه و بعد فتوچینی هامون که طبق دستور روی بسته بندی پختیم و آبکشی کردیم رو بهش اضافه میکنیم.
بعد ازترکیب سس آلفردو و فتوچینی حرارت رو خاموش میکنیم
نوش جان💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ذرت
کیک ذرت برزیلی
موادلازم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 1 لیوان
آرد ذرت 2 لیوان
شیر 1 لیوان
بکین پودر 1 قاشق چایخوری سرپر
نمک 1 پنس یعنی مقداری که بین دوانگشت سبابه وشصت جامیگیرد یعنی خیلی کم
همه موادوداخل مخلوط کن ریخته وخوب مخلوط میشود بعد داخل قالب که باکره یا روغن جامد چرب کردید بریزید وروی کیک وبا لیسک صاف کنید داخل فرازقبل گرم 180 به مدت 40دقیقه بگذارید بعد ازسرد شدن ازقالب جدا کنید وبرش بزنید با کره مزه دارکنید ونوش جان کنید .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#سمبوسه_رولی 🫔 😋
▫️مرغ ۲ پیمانه
▫️پیاز ۱ عدد
▫️فلفل دلمه قرمز ۱عدد
▫️فلفل هالوپینو ۱ عدد
▫️پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه
▫️پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه
🔸ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قورمه سبزی
نکته :
استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی در نقاط مختلف ایران سلیقه ای میباشد.
●چاشنی مورد استفاده ی من قره قورت میباشد .
●لوبیا از قبل بصورت جداگانه نیم پز شده و به خورشت اضافه میشود.
● ادویه جات مورد استفاده ی من شامل :
زردچوبه،فلفل سیاه ،فلفل قرمز میباشد
●نمک و چاشنی خورشت در نیم ساعت آخر با خورشت اضافه میشود.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فاج_پسته 🍡 😋
▫️شکلات شیری ۱۰۰ گرم
▫️شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
▫️شیر عسلی ۴۰۰ گرم
▫️کره نرم ۲۰ گرم
▫️وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
▫️پسته تست و خرد شده ۱۴۰ گرم
▫️پسته اضافه برای تزیین مقداری
🔸پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید بعد از خنک شدن خرد کنید و کنار بگذازید. کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید . شیر عسلی و شکلاتهای خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید میتوانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید من از ترکیب هر دو استفاده کردم. وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید. پسته خرد شده را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید مواد را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید تا مواددرهمه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شودومقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده وبا پشت قاشق کمی به پسته ها فشار وارد کنیدتاکمی داخل شکلات فرورود.داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید. میتونید یک هفته در ظرف دردار و دمای محیط نگهداری کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پلو_شوشتری
چشم بلبلی پلو
یا پلنگ پلو به قول سوسن خانوم😉
مواد لازم:
برنج چهار پیمانه
لوبيا چشمبلبلي پخته شده دو ليوان
شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان
پياز سرخ شده يك عدد
زعفران يك قاشق چايخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم .
طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويهها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است.
با گوشت تکه و گوشت چرخكرده قلقلي يا تكههاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز ميتوان اين پلو را تهيه كرد. من کلا از گوشت قلقلی فراری هستم 🤕.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
راتاتوی (راتاتویی) یک غذای گیاهی و سنتی فرانسویه که ریشه اش هم به شهر نیس برمیگرده. این غذای گیاهی که از سبزیجات مختلف درست میشه خیلی خوشمزه و خوش قیافس و مطمئن باشین حتی نظر کسایی که فقط غذاهای گوشتی رو دوست دارن هم به خودش جلب میکنه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲