فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی بدون دود وبدون بوی سرخ کردن وحتی بدون فر🐟🐟🐟😋😋😋
ماهی را مزه دارکنیدوطبق فیلم ماهی رادرآردبغلتانید وماهیهارا لای کاغذروغنی بچینیدوبافرچه روغن زیتون روشون بمالید طبق فیلم کاغذ روغنی راجمع کنید ودرتابه قراربدیددرب تابه راببندیدوبزارید روحرارت ملایم تاپخته بشه.
❤️دوستان فیلم رابادقت ببینیدخیلی خیلی راحت وخوشمزه هست.
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تابهای:😌
تخم مرغ ۴ عدد🥚
شکر ۱ لیوان😁
وانیل ۱ق.چ👌🏻
روغن نصف لیوان🌽
آرد ۲ لیوان😅
بیکینگ پودر ۲ق.چ✌🏻
ماست ۳/۴ لیوان😋
پودر کاکائو ۱ ق.غ🍫
نوش جان ❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🔷#کیک_ماست_کشمشی 😍😍
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
وانیل یک دوم ق چ
بکینگ پودر ۱ق م سرخالی
کشمش نصف پیمانه
تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم .
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#عصرونه
#نان_لقمه_ایی
#بدون_فر
بدویید بیاید یه چیز باحال براتون آوردم 😍
این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
.
خب بریم سراغ دستور این نون خوشمزه و آسون ؛ نیازی به ورز خاصی یا استراحت نداره و همون لحظه آماده میشه
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
شور گوجه سبز😍😍
مواد لازم جهت تهییه شور گوجه سبز:
گوجه سبز یک کیلو
نعناع خشک 3 قاشق غذا خوری
آب و نمک به مقدار کافی
آب نمک باید شوریش به حدی باشه که وقتی ازش میچشی قابل تحمل باشه
طرز تهیه:
اول آب و نمک رو میذاری رو گاز جوش بیاد بعد گوجه سبز هارو که تمییز شسته بودی و میریزی تو ظرف و لا به لاش کمی نعناع میریزی
وقتی آب نمکت سرد شد میریزی رو گوجه ها
در ظرفت رو محکم میبندی و بعد 20 روز میذاری تو یخچال
این شور خیلی زود میرسه ولی باید حتما تو یخچال بذاری وگرنه زودی خراب میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسرمخصوص 😍😍
این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
برای لایه های بین ژله ها میتونید از پاناکوتا، ژله بستنی یا پودینگ استفاده کنید.
برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید. یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ، به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ، به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کدو تنبل 🎃🍂🍁
نظرت درباره یه کیک مخصوص فصل پاییز چیه ؟؟؟
از این راحت تر و ساده تر نمیشه بدون نیاز به همزن برقی و ...
مواد لازم :
پوره کدو ۱ لیوان
آرد قنادی ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن نصف لیوان
شکر ۳/۴ لیوان بستگی به میزان شیرینی کدو داره
پودر دارچین و بکینگپودر ۱ ق چ
پودر هل نوک ق چ
کشمش(دلخواه)
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کرم طالبی😋
✍ مواد لازم:
پوره طالبی ۳لیوان
شکر ۲ق غ(اگر طالبیتون شیرین نیست شکر رو بیشتر بریزید مثلا ۳یا ۴ ق)
پودرژلاتین ۳ق غ
آب برای بنماری کردن ژلاتین نصف لیوان
خامه صبحانه نصف لیوان
وانیل (دلخواه)نوک ق چ
🍜 طرز تهیه:
طالبی رو پوست گرفته و تیکه کردم داخل مخلوط کن ریختم و حسابی پوره کردم.۲ق غ شکر بهش اضافه کردم روی حرارت گذاشتم دوجوش که زد حرارت رو خاموش کردم و پودرژلاتین بنماری شده رو اضافه کردم کمی هم زدم و در نهایت خامه صبحانه رو با کمی از پوره طالبی رقیق کردم و ریختم داخل همه دسر بعدم موادم رو داخل قالب ریخته و بمدت ۵ساعت گذاشتم یخچال تا سفت شد چون دسر خامه داره نیازی نیست قالب رو چرب کنید.
بنماری ذوب کردن به روش غیرمستقیم و توسط بخار آب
یعنی پودر ژلاتین رو روی ابسرد میپاشیم میزاریم کمی اسفنجی بشه بعد ظرف رو روی بخار کتری قرار میدیم و اجازه میدیم آروم آروم توسط بخار آبی که از زیر بهش میخوره ژلاتین کاملا حل بشه و شفاف بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_مرغ
مواد لازم
دو تا سینه مرغ چرخ شده
چغندر کوچک
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
جعفری دلخواه
ارد سوخاری نصف فنجان
تخم مرغ یک عدد
نمک
سیخ چوبی
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
.
#ماکارانی_با_سس_سیر
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه 🍅👨🏻🍳
.
.
همه ي ما كم و بيش با اين غذا آشناييم ،اما نكته كجاست !!! خريد گوشت مهمه ،يك اين كه نزاريد گوشتي كه تو فريزر بوده رو براتون چرخ كنن چون آب ميندازه ،دو اينكه از چربي گوشت نترسين چون اونه كه شامي رو خوشمزه ميكنه ،سوم اين كه يكم گوشت دنده گوسفندي هم باهاش چرخ كنيد تا ببينيد تا الان اشتباه ميزديد ❤️
.
.
مواد لازم ٥ نفر
گوشت ٤٠٠ گرم
پياز درشت ١ عدد
سيب زميني ١ عدد
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ ١ عدد
آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ
مواد سس 👇
گوجه ٨ عدد
سير ٢ عدد
كره ٢٠ گرم
نمك و فلفل سياه
مواد برنج 👇
برنج ٤ پيمانه
نمك ١ قاشق چ خ
روغن ٥ قاشق غ خ .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#حلوا_سرشیر 🍮 😋
▫️آرد ۱ لیوان
▫️شکر ۱ لیوان
▫️سرشیر ۱ لیوان
▫️آب ۲ لیوان
▫️گلاب ۱/۴ لیوان
▫️کره ۵۰ گرم
▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ
▫️هل به میزان لازم
🔸آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه. آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲